Zeleninové týdny: Růžičková kapusta s parmazánem a česnekem

Růžičková kapusta má mnoho draslíku, vápníku, fosforu, hořčíku, síry a zinku. A hlavně, dají se z ní připravit chutné pokrmy, jako třeba ten dnešní.
Zeleninové týdny: Růžičková kapusta s parmazánem a česnekem
22.11.2004 0:00 |

Ingredience:
600 g růžičkové kapusty
3 stroužky česneku
60 g parmazánu
olej
sůl
pepř
lžička strouhané citronové kůry

Návod k přípravě: Pokrájenou kapustu uvaříme v osolené vodě

doměkka. Na oleji osmahneme pokrájený česnek, přidáme hotovou kapustu, pepř,

sůl, citronovou kůru, prohřejeme a na talíři posypeme parmazánem.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění