Zeleninové týdny: Salát z červené řepy s křenovým přelivem

Červená řepa zlepšuje zrakovou ostrost, tvorbu krve a metabolismus a chrání před infarktem. Také se doporučuje při rakovině, chorobách jater a při rekonvalescenci.
Zeleninové týdny: Salát z červené řepy s křenovým přelivem
15.10.2004 0:00 |

Ingredience:
1 kg červené řepy
1 bílý jogurt
2 lžíce červeného vína
1 lžíce cukru
2 lžíce křenu
2 lžičky kremžské hořčice
sůl
pepř

Návod k přípravě: Omytou řepu uvaříme v osolené vodě

doměkka, pak ji oloupeme a nakrájíme na kousky. Smícháme jogurt, víno, cukr,

nastrouhaný křen, hořčici, sůl a pepř, přidáme řepu a promícháme. Necháme

několik hodin proležet v lednici a podáváme.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění