Zeleninové týdny: Vínové cukety s rajčaty a parmazánem

Cukety příznivě ovlivňují činnost srdce, ledvin a trávicího ústrojí, takže si na nich můžete více než zdravě pochutnat.
Zeleninové týdny: Vínové cukety s rajčaty a parmazánem
9.11.2004 0:00 |

Ingredience:
3 cukety
1 cibule
8 rajčat
lžíce másla
2 dl bílého vína
50 g parmazánu
sůl
pepř

Návod k přípravě: Na másle osmahneme posekanou cibuli a pak

cukety a rajčata nakrájíme na plátky. Zapékací misku vytřeme tukem, rozložíme do

ní plátky cuket, osolíme, opeříme, posypeme osmaženou cibulí, poklademe plátky

osolených a opepřených rajčat a vše přelijeme vínem. Před koncem pečení posypeme

parmazánem.Dáme zapéct do vyhřáté trouby.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění