Zeleninový guláš s uzeninou a smetanou

K zeleninového guláši s uzeninou se výborně hodí chlebové topinky.
Zeleninový guláš s uzeninou a smetanou
4.8.2005 0:00 |

Ingredience:
100 g slaniny
2 lžíce oleje
2 stroužky česneku
2 cibule
30 g kabanosu
6 paprik
300 g rajčat
mletá paprika
sůl
2 lžíce kečupu
3 lžíce smetany
pažitka

Návod k přípravě: Na rozškvařené slanině zpěníme cibuli a

česnek, vložíme pokrájený kabanos, přidáme mletou papriku, podlijeme vodou a

dusíme. Přidáme pokrájené papriky, rajčata a před dokončením ochutíme kečupem a

smetanou. Necháme projít varem, osolíme, vmícháme pažitku a podáváme s

topinkami.


Dobrou chuť!


Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění