Zelí z kedlubny

Dieta je těžká věc a občas máme chuť s ní přestat a zakousnout se do řízečku. Ale pokud víme, co vařit, můžeme si pochutnat i dietně.
Zelí z kedlubny
11.10.2006 0:00 |

Ingredience:
100 g kedlubny
půl cibule
5 g rostlinného tuku
sůl
kmín
ocet
2 g cukru (umělé sladidlo)

Návod k přípravě: Cibuli nakrájíme nadrobno a lehce osmažíme

na tuku. Kedlubny oloupeme a nastrouháme najemno a přidáme k cibuli. Pak

osolíme, okmínujeme, přidáme vodu a dusíme. Na závěr podle chuti dáme ocet a

cukr.


Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění