Deník hubnutí Kamínka! Přidáte se? - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Deník hubnutí Kamínka! Přidáte se?

Diskuze

anonym
| 17. 2. 2013 10:44
VZP již od března přistoupí k úpravě úhrady inzulinových pump. Současně chce pacienty ujistit, že stále bude minimálně jeden typ inzulinové pumpy plně hrazen. Bude to přitom výrobek, který patří k nejmodernějším na trhu, je možné jej ovládat a nastavovat chytrým telefonem, a to včetně napojení glukometru.
http://www.vzp.cz/…okolnich-statech
renina
| 25. 1. 2012 15:17
Ahoj holky, tak jsem zase zpátky po hodně dlouhééééé době v této diskuzi,,Deník hubnutí Kamínka,,. Musela jsem se znovu přihlásit, neboť jsem zjistila, že jsou tu změny a já se tady marně hledala, až jsem si vzpomněla na tuto diskuzi. Zřejmě , že jsem tu tak dlouho nebyla, mě smázli
Možná si některá z vás pamatujete, jak jsme sem začaly psát o svém zdárném i nezdárném hubnutí,dělaly si tabulku o tom, kolik jsme shodily, či nabraly. Zkrátka to bylo fajn!!! Stýská se mi po té době s děvčaty, které mě ,byť jen napsaným slovem zde podporovaly!! Tak jestli si to ještě pamatujete,tak zpátky sem, budu strašně moc ráda!!! Nějak to potřebuju!!!
Vaše stále hubnoucí ,,renina,,
anonym
| 17. 8. 2011 20:10
Hele já taky bojuju s váhou. Měřím 178 a vážím 71,5Držela jsem endokrinologickou dietu a zhubla 4 kg za 13 dní ,ale zanedlouho jsem zase nabrala. Jediný co jsem se naučila bylo jíst pravidelně a jakmile jsem se dostala z hektických prázdnin zpátky do života tak jsem začala přesně v určitou hodinu něco jist. A světe div se!! Já hubla a to jsem si někdy k svačině dala něco sladkýho. Jenom v obědě jsem se omezovala. Teda v příloháh. Jedla jsem o hodně mín brambor, ale jinak jsem jedla všechno (jasně že ne každý den hamburger, ale v rozumných mezích) a váha jde dolů. Sice pomalu, ale jistě a hlavně zdravě. Zkuste to taky vřele doporučuji.
Xenical
Sopka
| 17. 3. 2011 14:08
Nabízím originální balení Xenicalu, je to účinný lék na redukci hmotnost. 84 tvrdých tobolek, nerozbalené. Záruka 2013. Působí pouze ve střevech, nepůsobí na psychiku. Nejšetrnější hubnutí a účinné. halodova.s@seznam.cz Cena 1.500,- ... ...
Vím jak zhubnout!
Miselinda
| 16. 3. 2011 20:32
Ahojky,
chtěla bych se s vámi podělit o zkušenost mé příbuzné, která
bojovala s nadváhou. Snažila se jíst méně, často, aktivně sportovat
(turistika, plavání, jízda na kole, lyžování, fitcentrum). Přesto to
kýžený výsledek nepřineslo, každé zhubnuté kilo představovalo velké
odříkání, jakmile přestala držet dietu kila byla rychle zpět.
Protože touha se sebou něco udělat byla stále velká, dostala se na doporučení k produktům zdravé výživy.
Díky této zdravé výživě si zhubla krásných 10kg za 2 měsíce. Nejprve zhubla více na cm a poté šly kila dolů, velmi nenásilnou cestou.
Jenom začala snídat zdravě a večeři nahradila plnohodnotným proteinovým nápojem.
Po dvou měsících se cítí v plné kondici, má více energie a je daleko šťastnější.
Haló!
jancina
| 9. 3. 2011 12:56
Ahojky holky,
je tu třeba někdo, s kým jsem si před snad už rokem psala? Psávaly jsme si váhy a navzájem se držely nebo jen tak klábosily? Dáte o sobě vědět po dlouhé době?
renina
| 25. 1. 2012 17:54
TO jancina:
Ahoj Jancino, nevím, jestli si mě pamatuješ, chodila jsem sem často a pak nějak polevila ve všem, nastaly různé situace v životě,takže jsem zanevřela na victorky....achjo. Docela mi to chybí, tak snad se zase nějaká z nás ozve a budeme pokračovat,alespoň v tom psaní.
návrat ztracené dcery...
anonym
| 27. 5. 2010 11:15
Nazdárek holky, tak jsem se vám zase po sto letech vrátila... Jak pokračujete s hubnutím, musím si vás všechny pročíst. Já jsem ted spokojená... 66,5 kg z původních 74, to už je slušný, ne?
zdravé hubnutí
Verun
| 27. 5. 2010 11:07
Vyzkoušela jsem si na vlastní kůži vynikající přírodní produkty, cítím se skvěle a mám spoustu energie.Žádná chemie ani hladovění. Je mi 32, mám 165cm, 55kg a konfekční vel. 38. A jím téměř vše co mám ráda.Dnes už si svou váhu jen krásně udržuju hezký den Veronika
Zdravé snídaně
Erika44
| 20. 5. 2010 15:27
Musím se přiznat, že jsem dlouho nevěřila nějakým těm přípravkům na hubnutí, ale pak mi kamarádka doporučila jednu stránku na webu, zkusila jsem ji a dodnes jsem spokojená. Myslím, že pokud to někdo zkusí, poslechne si o co jde, nemůže tím nic zkazit.
www.tom.kurzyhubnuti.cz
Chci zhubnout :(
werissek
| 27. 11. 2009 10:53
Při mé výšce 170cm a váze 63kg si určitě všichni řeknete že je to naprosto v pořádku, jenže já moc spokojená nejsem, když se dívám na ostatní holky v mém věku které mají okolo 55kg a já 63 nemám odvahu jít v létě ani do plavek, prosím pomocte někdo, jak mám zhubnout řekněme takových 8-10kg?
zas a furt dokola hubnutí
sweetheart
| 19. 11. 2009 21:15
ahojky holky, vím že jen nás hodn, které nejsme spokojené se svejma postavama... i já do té kategorie spadám. Měřím 182 cm a mám 66kg, vím, že si říkáte co ta kráva blázní, má dobrou váhu, ale není to tak:/ v poslední době jsem měla obžérství a pociťuju to dost na sobě... tak jsem si řekla dost!!! Od zítřka začínám hubnout, alespoň něco málo...tak snad to půjde
:)
anonym
| 19. 9. 2009 22:04
Nééé, jsem tu pořád a čekám,až se někdo ozve,ale nikdo nic!!!!
Co se týká fit ballu,tak přeji,ať tě to baví,to dokáže dokonale protáhnout tělo,mě míče baví,ale teď jsem nějak ve všem zaostala,takže lovu zdárného hubnutí zdar!!!
Ahoj, holky,
UNL13
| 18. 9. 2009 10:42
tak to vypadá, že už jsem tu zůstala úplně sama.. Pokud je to tím, že už jste se všechny dostaly na váhu, se kterou jste spokojené, tak vám to moc přeju a z tohoto důvodu tu budu sama i ráda . Jinak nám v úterý udělali plastová okna, ještě teď lítám jako hadr na holi, včera jsem vysávala prach se všech knížek, protože v našem malém bytečku všechny úložné prostory praskají ve švech, takže spousta věcí zůstala tak, jak byla a prach jsme měli úplně všude .. Přihlásila jsem se na fitbally, takže na konci září začínám a jsem moc zvědavá. Snad se zase začne dařit. Zvlášť mám radost, že mi paní doktorka pohyb (v rozumné míře) zase povolila. Ale jenom pod dozorem, takže ten náš orbitrek jsem asi ani umývat nemusela, na něj se bude vesele prášit dál. Snad jenom chvilku. Mějte krásné babí léto !
Pořebuju také shodit kilka
Luciiik28
| 4. 9. 2009 23:16
Faktem je, že nás od hubnutí mnohdy odradí ta skutečnost, že je to
vlastně nuda a mučení zároveň. Nemůžeme dělat to, co bychom chtěli http://www.svethubnuti.cz/
Zpátky
UNL13
| 4. 9. 2009 18:16
Ahoj, holky,
tak jsme se v úterý vrátili z nádherného ostrova Zakynthos, tam bylo pořád modré nebe a horko, v Ústí chladno a zatažené nebe.. Mám toho teď moc, ale až bude víc času, určitě sem zase zajdu. Krásný zbytek léta!
ahojky
anonym
| 28. 8. 2009 14:14
Zdravím vás,ikdyž tady moc nejste,ale jste možná v jiných diskuzích,takže sem možná zabrousíte!!
Jak se vám vede,mně teda ne,dneska máme takové jakési rozloučení s prázdninami,takže je v plánu grilování a takové ty jiné věci!!
Vím,že se člověk neustále opakuje,ale to je ten život...zkrátka jsem si řekla,že začnu nanovo,samozřejmě po dnešku ,dneska se ještě napucnu a zítra to už začne,slibuji to nejen sobě,ale i vám hubnulkám
Pojďte se mnou nejenom psychicky,ale hlavně fyzicky doufat v lepší a krásnější pocit svého lepšího ,,JÁ"
.)
anonym
| 25. 8. 2009 20:22
Ahoj holky,
Smiley,jako kdybych ten příspěvek psala já,přesně tak to mám já!!Vím vždycky,že to je pro mě lepší a je mi fajn,ale pak se to nějak zvrtne a je to v prd...
Dančo,švába fakt nezávidím,ale na dovolené ses odreagovala né?!! Jaká vůbec byla??
Bramburek,za ta tepla venku jsem ráda,ale přesně jak píšeš,jsem líná také pro sebe něco dělat!! Snad to zase přijde a nastartujem pozitivní myšlení k lepšímu zítřku krásné postavy
:-) i já
Bramburek
| 24. 8. 2009 23:48
Čau holky, jsem moc ráda, že s tím bojem s váhou nejsem sama. Teď přes léto mi zavřeli moje cvičení, na kolo je moc vedro, v bazénu davy, tak se jen válím doma. Chjo. Ale od září to bude určitě lepší! Tak hezký večer
já jsem tu taky
smiley
| 23. 8. 2009 15:53
Občas si vás holky přečtu, ale taky nemám co psát. Úspěchy nezaznamenány absolutně žádné.
Vždycky mám čas od času cukání, které však brzo přemůže moje lenost. a přitom si uvědomuju, že když sportuju a zdravě jím, cítím se o moc líp a odráží se to i v jiných oblastech. Mám lepší náladu, víc se o sebe starám, jsem akčnější, ráno mi nevadí vstávat atd. Jenom do toho všeho přijít. Ach jooo. Ani sluníčko už mi nepomáhá. Stydím se.
Fuj, s tím švábem to muselo být hrozné. Dovedu si to živě představit. Jenom když jsem to četla, tak mi běžel mráz po zádech....
a jak to jinak jde holky?
Ahoj, holky,
UNL13
| 20. 8. 2009 11:01
Já jsem tu taky pořád , jenom toho času je nějak málo.. Kontrola nedopadla nic moc, takže s hubnutím si zatím musím počkat, protože je mi jasné, že bez sportu to půjde jedině hladověním a to fakt nechci. Třeba mi pomůže ta dovča, na kterou už zítra (!) vyrážíme. Jsem zvědavá a nemůžu se dočkat . Mám trošku obavy, jak to zvládneme s prckem, ale snad to bude všechno OK. Větší starost mi dělá, co najdu doma, až se vrátíme. Na začátku měsíce začala rekonstrukce domu, výměna oken, zateplování, střecha atd. a nám se v bytě začala objevovat podivná zvířátka z říše hmyzu!! Nedávno jsem se šla v noci napít, rozsvítím a na kamnech šváb , málem jsem dostala infarkt. Hned druhý den proběhla kontrola celého bytu a naštěstí jsem nic podezřelého nenašla, tak doufám, že u toho zůstane a šlo o jedince, který k nám zabloudil od nějakého dobráka stoupačkama nebo přes balkon.. Neumíte si představit, jak jsem byla zhnusená a v noci ani nechtěla spát.. A když už, tak jsem měla noční můry o tom, jak mi lezou po závěsech atd., prostě děs . Příjde mi to jako blbý vtip.
jsem tu stále,ale
anonym
| 19. 8. 2009 11:38
není o čem psát a hlavně komu,nějak to tady opravdu děvčata vzdala!!
Jinak u mě vše při starém,což také není dobré,ale držím se alespoň na tom,na čem jsem,i když bych chtěla moc,aby se to začalo všechno hýbat k lepšímu,mám pocit,že se mi každou chvilku rozpadne nervová soustava
Všechno kolem mě je nějak zamotané,asi všichni blázní ze sluníčka nebo co??!!!
Pěkné slunečné dny přeji
No teda!
jancina
| 19. 8. 2009 09:08
Kdepak jste holky?
Ahojda holky,
jancina
| 13. 8. 2009 13:32
tak jsem tady taky po dlooouhé době. A vidím, že v létě se vám také nechce moc sedět u počítače. Já sem budu ale zase chodit častěji, abych měla trošku motivaci, mám asi o 2-3 kilča víc, ale nedělám si z toho zatím moc hlavu, možná jsou něco z toho i svaly, protože na sobě makám v posilovně s těžšíma váhama. Je pravda, že jsem teď i víc rozmlsaná, tak se zkrotím a myslím, že to půjde. Tak koukejte taky přijít,, ať nám to jde společně líp. A narhuji i vážení, ať se do toho opřeme, žádný stydění se a jedem!
Uni lakt
anonym
| 5. 8. 2009 08:57
Všechny přípravky k hubnutí stojí za prd,pokud člověk nezačne sám ve své hlavě,tak to prostě nefunguje!!Nejlepším unilaktem do těla jsou pro mě momentálně meruňky,které nám poprvé vyrostly na zahradě,mňam,mňam,pořád jich nemám dost
:) :) :) :)
anonym
| 5. 8. 2009 08:52
Ahojky holky,tak se po dlouhé době hlásím!!
Nejprve jsme měli zavirovaný počítač a pak se šlehnul celý systém úplně,že se ani nespustil,takže znova nainstalovat windows a jsem tu,snad to zatím půjde,ale stejně ho musíme přeinstalovat,než se nám zboří úplně,mám v něm takových fotek a všeho,že bych to nerada ztratila!!
No a ke mně , u mě nic nového,ani s váhou,ani s prací,zatím to všechno nějak nechávám být a užívám si možná poslední prázdniny,děti mi odjely na tábor,tak jsem se pustila do předělávky pokojíčku,už je za potřebí!!!
Milá Dančo,tak teď ti závidím já tu dovču,do Řecka bychom chtěli také,ale to víš,nemám práci a je nás pět,takže by to bylo náročné,snad příští rok,alespoň to Chorvatsko!!
Jinak to kafe stále platí,pokud budeš chtít,tak to můžeme myslet i vážně!!!!
Krásné sluníčko i na srdíčku přeje renina
Jo a máme nový přírůstek malého kocourka Jeníka
Ahoj, všichni
UNL13
| 4. 8. 2009 17:47
teda koukám, jak je tady prázdno.. No jo, léto .. Kam se poděla Renina? Že by se konečně poštěstilo a našla práci? Jenom doufám, že je všecno v pořádku.. Reni, zkusila jsi nakonec ten UniLakt, jak jsi se o něm zmiňovala? Jestli ano, jakou s ním máš zkuešenost, je to k něčemu?
ahoj
smiley
| 31. 7. 2009 19:07
ahoj holky,
dlouho jsem se neozvala a je pravda, že taky není čím se chlubit. Léto v plném proudu a já jsem úplně nějak ztratila motivaci. Nic se mi nechce, natož nějak zdravě jíst a cvičit. Musím se zase nějak nastartovat...
Koukám, že většina už má taky po dovolené.
Se mnou je to prostě bída, tak doufám, že jste to aspoň vy úplně nezabalily.
Ahojky, všem
UNL13
| 22. 7. 2009 10:55
zdravím všechny oddovolenkované a odpočaté ! Co se týče hubnutí, tak u mě nic nového, zatím stále nemůžu sportovat, ale snažím se alespoň s tou stravou. Reni, ještě v pondělí večer bych Ti napsala, ať už pomalu stavíš vodu na to kafe .. V neděli jsem s prckem vyrazila za kamarádkou, ona bydlí na vesnici, což je pro mne, coby městské dítko něco úplně úžasného. I malej si to tam užíval až jsem se nestíhala divit . V pondělí odpoledne jsem šla připravovat večeři, teď máme týden výluku teplé vody, otevřu šuplík - a žádný příborák! Asi se budete smát, ale pro mě to byl takový ten poslední impulz, abych nejdřív vylítla, že pořád jenom uklízím a myju nádobí a pak jsem celý večer probrečela, protože už toho na mě bylo zkrátka nějak moc . Možná to znáte, jednou za čas se to na vás prostě všechno sesype a musí to ven. Manžel byl skvělej, pomohl mi s nádobím i s večeří a ještě mě zvládl utěšovat, ačkoliv mu hoří termín v práci a jinak u toho sedí od rána do noci.. No, ale včera - vyrazili jsme do města a když jsme šli kolem cestovky, tak mi řekl, že se můžeme zkusit zeptat, jestli by jsme třeba nenašli něco levnějšího a přece jen nevyrazili. Nakonec se zeptal přímo na destinaci, kam bych ráda. Poinformaci o ceně a termínu, do kdy se musí zaplatit jsem už chtěla odejít, ale manžel řekl "ok" a šel vybrat peníze. Asi si umíte představit, jak jsem z toho byla vedle! Takže ve druhé polovině srpna vyrážíme na 11 dní do Řecka.
:) :) :) :)
anonym
| 22. 7. 2009 10:34
Tak jak čtu, dovča byla úspěšná a jenom s jedním kilem,tak to jsi dobrá!!
S tou prací vím o čem mluvíš,já jsem doma už také dost dlouho,tak ti držím palce,ať se nepočítáš k nám prácoúřadovým(ÚP),stojí to za prd a nervíky k tomu moc nepřispívaj,jen to zhoršujou.snad bude lépe
Jo a závěrem,nás tlustejch je opravdu víc,tak bacha vy hubeňourky

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
16. 4. 2024 12:44
11773
Alka...
16. 4. 2024 12:27
70221
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Gabriela ediv
21. 1. 2024 20:59
478
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video