Věčně unavenej muž - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

věčně unavenej muž

Diskuze

anonym
| 12. 4. 2013 16:55
Zkus mu koupit Andropharmia Vigor http://bit.ly/17vhWpT pak bude mít na *** větší chuť
lenawylde
zonan
| 2. 2. 2011 14:15
Hmmm... tak odvolávám, co jsem napsala a přeji Ti, ať se to u vás pohne.
To je nějaký na hlavu, nebo sci-fi. Hvězdná brána
Tatu
| 2. 2. 2011 14:12
Nebo Star Trek. Tak on by chtěl často, ale je mu blbý s tím začít. Ona by chtěla pořád a když ho začne provokovat, tak on nejeví skoro zájem. Nežijou oni každej v jiný časový dimenzi?
Z POČÁTKU VŠECHNO O.K.
lenawylde
| 2. 2. 2011 09:46
Když jsme spolu začali chodit, bylo všechno trochu jiné.Byli jsme jenom spolu, nechodili jsme spolu mezi jeho přátele a já ho nevodila mezi ty své.Obden jsme jezdili na večeře,na zmzzlinu, nebo jsme jenom leželi u něj doma u televize. V ***u to klapalo,byl častější..Za tu dobu jsme paradoxně v ***u hodně pokročili ale až teprve nedávno.Dlouho jsem z něho nedokázala vypáčit, co ho opravdu vzrušuje, jakej *** ho baví a co by si přál.Je hodně uzavřený k takovým debatám a mě to dalo sakra práci,abych to z něho dostala.dost často jsem u něho přespávala a po práci jsem šla hned k němu. Jenže podnikám a po čase se všechno změnilo.Já musím zůstávat v práci do večera a tak už toho času na sebe tolik nemáme.Jenže když jsme spolu, tak se pořád smějeme, děláme blbosti,chodíme spolu cvičit a večer mě většinou odveze domů,jelikož mám ještě dost práce doma.No a tak u něj bývám tak dvakrát třikrát do týdne a očekávala bych, že se na mě těší, že mu moje přítomnost v noci chybí a možná to tak je, ale povětšinou mám smůlu, jelikož je stahanej z tréningů. Jednou jsem se ho ptala, jestli má někdy na *** chuť bez toho, abych ho musela nějak provokovat a on mi na to řekl, že hrozně často. Že už kolikrát nemůže ani vedle mě ležet a přesto dělá jako by nic.Prej mu to příjde hloupý mě o *** žádat, když neví, jestli mám chuť...ALE JÁ MÁM CHUŤ POŘÁD!!!
Tatu
lolka
| 2. 2. 2011 08:37
Nechci hodnotit názory kohokoliv jiného a už vůbec ne Sajrajtovy. Když se tu občas ukážu, tak se mi zdá, že jeho příspěvky jsou moudré, mám z něj pocit, že je to inteligentní člověk, který zná svět můžu i žen, nebo se o to alespoň v životě snaží. Jeho poslední příspěvky mě ale docela zklamaly, ať to byla ta báseň nebo dohadování se s Jituskou. Nemyslím si, že by měla zůstat za každou cenu s jedním mužským, který je pro ni zvlášť pasivní, jenže je zamilovaná a tady je každá rada drahá. Proto radím poradnu a proto se ptám, jaké to bylo zpočátku vztahu. Jestli byl stále pasivní, pak je to jen její chyba, že toho šla, pokud se něco pokazilo, pak by se s tím snad dalo ještě něco dělat, byť s odbornou pomocí. On by ale měl najít odvahu a na rovinu jí říct, že ji třeba má rád, ale je tak pohodlný, že si nic lešího hledat nehodlá a pokud je opravdu pravdou, že se měnit nemíní a chce zůstat stále takový, tak ji to dřív či pozdějí přestane bavit, proč asi píše o radu, protože už teď je z toho nešťastná a hledá naději, ta ale nepřijde, pokud on nebude chtít a z jejích příspěvků to vypadá, že chtít nebude, kdo ví.
Ona ho miluje
Tatu
| 2. 2. 2011 08:23
Ale on se jeví dost vlažnej. Ona trpí nedostatkem a kvalitou ***u a přijde jí hloupé se s ním kvůli tomu rozejít. To jsou její slova z prvního příspěvku. mě to hloupé nepřijde. Když mu vyjevila, co jí trápí a on nehne prstem, aby se to zlepšilo, nezaslouží si nic jiného, než aby se s ním rozešla. To je vše. Někde už tu padla ta poučka že pokud je v ***u vše jakž takž v pořádku tvoří jen 10% kvality vztahu, pokud to v pořádku není, tvoří 90% kvality vztahu. Tak to je. A je pravda, že ona je mladičká a měla by poznat více mužů, aby si mohla vybrat a založit rodinu. Nebo ne? Nebo by měla jako např. podle Sajrajta každá dívka vstupovat do vztahu jako panna nedotčená a už v něm zůstat?
T
Musím souhlasit
lolka
| 1. 2. 2011 17:38
s tím, že je to možná jen jeho obrana proti dalšímu pokaženému vztahu. Nechce nic měnit, chce, abys ho milovala takového, jaký je, nechce se znovu spálit. Možná se bojí ti ukázat své pravé já a možná je opravdu jen takový, jak píšeš.
Má kamarádka měla hezký vztah, který po pár měsících ovšem skončila, její přítel byl "líný" cokoliv udělat, být aktivní ve vymýšlení výletů, domů přišel a nic nedělal, jen ležel u televize nebo u PC a když se s ním rozešla, řekl svým přátelům, že to zase pokazil, že je vůl. Co na to říct, člověk prostě pro vztah musí něco udělat, jinak to nejde. Nemůžeš se snažit donekonečna sama, to by tě ubilo a časem bys jej začala nenávidět. Promluvte si zcela vážně, možná i rada toho ***uologa by nebyla od věci.
Taky tu nepíšeš, nebo jsem si nevšimla, jaké to bylo na počátku vztahu, zda byl *** častěji, zda byl pozorný tvůj přítel, zda se snažil se ti zalíbit, jestli reagoval na tvé podněty k ***u.
Styx
lolka
| 1. 2. 2011 17:10
Nemyslím si, že tvá reakce je ta pravá. Mnohdy muži říkají velké chlapské řeči, aby zakryli jsou maličkost a slabost. Nesuď muže podle názorů, oni často sami netuší, jakou váhu mají pro nás, ta holka ho miluje, to jste z toho nepochopily ani ty ani Jituskaa, ona nežádá o pomoc v rozhodnutí, zda se rozejít nebo zůstat, žádá o radu.
Ahoj
lolka
| 1. 2. 2011 17:04
Z toho, co píšeš jako úvod nového tématu je mi docela prázdno, mám pocit, že tvůj přítel "neslyší", a proto by to chtělo radikální změnu. Zdá se mi, že nejspíš ani netušíš, co ho vlastně vzrušuje, co ho přivede k šílenství, možná ani nic takového nemá, a tudíž ani nepotřebuje. Další příspěvky jsem zatím nečetla, musela jsem odpovědět hned na tento první, protože můj přítel je sportovec a zároveň trenér a věř mi, že ho vidím také velmi zřídka a často je až příliš unavený, navíc střídá v zaměstnání směny. Má to hodně náročné, já jeho únavu plně chápu, občas nám na tom také *** skončí nezdarem, ale je to opravdu jen zřídka kdy, většinou vyžaduje *** on po mně, stačí mu vidět mě procházet v kalhotkách nebo když vyjdu z koupelny, stačí mu "málo", aby mě chtěl, zdá se mi proto, že tvůj přítel má tento práh přitažlivosti někde daleko a spíš bych se ptala na radu ***uologa a nejdřív určitě sama, on tyhle případy jistě zná a poradí.
signály
lex
| 1. 2. 2011 12:23
to co lenawylde popisuje ,jsou signály, že něco není v pořádku ..po letech si bude říkat, že tyto signály měla brát vážně..protože teď má šanci otočit kormidlo a dát se jiným směrem , po pár letech bude na svém přítele tak závislá, že si od něj dá líbit čím dál víc a nenajde odvahu odejít, zvláš´t když tam bude třeba dítě..Každá žena má takovou hodnotu jakou si nastaví....
To je vlastně pravda
Tatu
| 1. 2. 2011 08:36
Vždyť píše, že jsou spolu skoro rok. To by měli být do sebe ještě bláznivě zamilovaní. Oba.
Tatu
zonan
| 1. 2. 2011 08:20
Tatu, netvrdím, že ji nemá rád. Říkám, že ji nemiluje. Pro mě slovo milovat v kontextu počátečních partnerských vztahů znamená, že dotyčný je zmítán hormóny. Úplně ztratí hlavu. Ovlivněna romantickými filmy si představuji, že pro ní udělá všechno na světě. Těší se na každou sekundu s ní a nemůže se jí nabažit. Každý dotek vnímá jako dlouhotrvající energetizující vlnu. Vždyť jí je teprve 21! Má přeci na to právo! Kdy jindy si má užít něžností a pomatení smyslů, když ne teď? Ty dny, kdy se bude přesvědčovat "má mě rád", těch bude ještě spousta. Když se nenabaží dnů bláznivé zamilovanosti, určitě jí budou jednou chybět a odejde s prvním, který v ní tu iluzi probudí. A může to být někdy dost krutý odchod.

Píšu samozřejmě ze sebe. Já jsem vděčná za ony bláznivé dny zamilovanosti, protože mi pomáhaly přežít. Ne každý den byl o "má mě rád". Dny jsou různé, jako na houpačce. A ano, jejich vztah se může vyvinout v krásné partnerství i manželství, ale to chce hodně práce na sobě u obou. Cesta k zániku je pocit, že něco v partnerství chybí, nebo že jeden dává více než ten druhý a snaha změnit to u toho druhého. Měnit můžu jen u sebe.
Rozumím
lex
| 31. 1. 2011 14:10
tomu, že se ženská snaží udržet vztah , kde nefunguje *** po dvaceti letech manželství, kdy máte společné děti , psa, hypotéku a pod,ale mít takové problémy v jednadvaceti?
Je to brzo, Lenawylde, ty studuj, cestuj, poznávej jiné lidi, seznamuj se,starej se o sebe , teď je na to pravý čas.Až ti bude čtyřicet, pak můžeš řešit, jestli tvůj utahaný chlap zabere na ***y prádélko.
Nemusíš od něho odcházet s prásknutím dveří, jen se odpoutej a leť dokud můžeš..On si tě neváží, jsi jen ozdoba na kapotě..
A mimochodem pro pana Sajrajta:Je zvláštní, že hlavně chlapi musí mít poslední slovo...
Co ještě řeknete kdo k původnímu tématu?
Tatu
| 31. 1. 2011 13:38
Co vzkážete Lenawilde? Co když mu křivdíme, když řeknem, že jí nemá rád? Co když jí má rád, ale po svém. Nechce do toho nového vztahu investovat víc, než nezbytně musí, aby ten vyloženě nezkrachoval a po zkušenostech z předchozího vztahu se staví do role nápadníka předem odsouzeného k opuštění jakoukoli dívkou. Na radu kamarádů či kolegů předem deklaruje svou pozici a nezměnitelnost: tady mě máš, jsem takovejhle, nezměním se, ber, nebo nech bejt. Já se kvůli nějaké mladé žábě nepřetrhnu. Dál si pojedu po svým a dál si z ní budu utahovat svým obhroublým stylem. Co nadělám, já už jinej nebudu. Ale mám ji rád. Třeba to tak opravdu cítí, ale nechce být nikomu za blbečka. Nechce odhodit krunýř své pózy, aby zbytečně neodhalil svá zranitelná místa, když už se dožil jednoho zklamání. Jak známo pesimista může být jen příjemně překvapen.
T
hmmm
Tamara80
| 31. 1. 2011 12:21
myslím že Jituska a Sajrajt by si měli založit nové téma a diskutovat o tom jak se mají rádi tam a né tady.
Alealeale
Tatu
| 31. 1. 2011 08:58
Tak Sajrajt dle svých slov lidem pomáhá a Jituska jen prezentuje své názory. Jak to vidím, tak Sajrajt se v mnoha případech vůbec nesnažil lidem s jejich problémy pomoci, ale svými extrémními názory je naopak srážel k zemi a spíše to vypadalo, že chce vyprovokovat další lidi k příspěvku do diskuze. Že by chtěl dotyčným s jejich problémy pomoci, že by v tu chvíli projevil empatii, to opravdu ne. Nevím, co si o něm mám myslet. Vypadá to, že má větší starost a rozvíření diskuze, než o řešení problémů těch, kteří se svěřili, přestože on tvrdí něco jiného. Jituska říká své nazory - a co asi jiného je dle Sajrajta diskuze? Prezentování svých názorů se svými argumenty a naslouchání názorů a argumentů ostatních, případné korigování svých názorů pod tíhou argumentů diskutujících. Tu radu, či jinak řečeno pomoc, si ti, kteří si o ní říkají, najdou sami. Často také sami píší, že chtějí jen číst názory ostatních
na jejich trable, nikoli návod na řešení. Takže nechápu, proč někomu vyčítat, že na diskuzi jen prezentuje svůj názor. Pokud mi tedy něco neuniklo a na diskuzi už nejsme. Názory jsou od toho, aby se různily. V téhle diskuzi nejde o to získat na svou stranu posluchače, ani přesvědčit o své pravdě disktujícího s rozdílným názorem, ale vést tu diskuzi, podle nějakých pravidel, bez invektiv, držet se pokud možno, původního vlákna, neodrazovat od vstupu do ní další přispěvatele, aby si ten, jehož problém je předmětem diskuze, mohl srovnat věci v hlavě a odhodlal se k řešení. Popřípadě nechal věci tak jak jsou. I ŽÁDNÉ rozhodnutí JE rozhodnutí.
Přijde mi úsměvné, když Sajrajt píše, že je mu ukradené, co si o něm Jituskaa myslí a přitom z celého jeho projevu trčí, jak ho štve, že si ta holka myslí svoje, a ještě si dovoluje mu oponovat a nenechá se zakřiknout, protože on je zvyklý mít navrch. Ale nevylučuje se to. To je právě úsměvné, že jeho poznámka říká jen půlku.
Nic ve zlém, popisuji jen co čtu, jaký z toho mám dojem a co si o tom myslím.
S.
:P
Sajrajt
| 30. 1. 2011 23:54
Boha nevolej, ten ti v tom nijak nepomůže
.
jituskaaa
| 30. 1. 2011 23:25
Sajrajte proboha, ja s tebou akorat nekdy nesouhlasim, to je cele. Je mi
jedno jeslti si chlap nebo zenska a opravdu nemam nejmensi potrebu s
tebou souperit, ale neumim mlcet, kdyz mi neco vadi.
Kaslu na Tebe. To nema cenu.

A
jen tak pro tebe - nasi se rozvedli kdyz mi bylo pul roku, protoze se
na neho "vykaslala" moje mamka a ja prozila zivot sice ne s biologickym
otcem, ale zato se supr tatinkem=)

Je to celkem usmevne. S
clovekem tveho typu jsem se jeste nikdy nesetkala a je to pro me velmi
velka zkusenost do zivota, co se mi bude jednou urcite hodit. diky za
ni.
O___O
Sajrajt
| 30. 1. 2011 22:50
Já ti vážně nerozumím. Chápeš, že jsem se jí snažil ukázat, že přesně tohle nemá žádný smysl? Že snažit se to jen někomu natřít je hloupost a říkat něco, co nemyslíš vážně, vede jen k dalším problémům? Víš, co je ironie?

Snažíš se o to teď? Nějak mě porazit? Chápu, že máš otcovský komplex, když se na tebe tvůj táta s klidem vykašlal a odešel od rodiny, když jsi byla malá. Chápu, že tě to nutí neustále s muži bojovat, protože se jich vlastně bojíš, jelikož sis v mládí nijak nemohla zažít mužský element.

Ale pořád se mi nechce uvěřit, že bys nebyla schopna mi porozumět. Myslím, že se o to jen nesnažíš. Ovšem měl bych ti chtěl říct, že je mi dost jedno, co si o mě myslíš, protože z našich debat nevzejde žádný vítěz. Při takových debatách se dobrý řečník nesnaží přesvědčit svého protivnéka.. ale získat si posluchače na svoji stranu.
.
jituskaaa
| 30. 1. 2011 22:03
jasný, nějak jí to vrátit a hádat se tu kdo má větší pravdu a pak se tetelit blahem, že tu pravdu mám já a ne ona. O to tu jde, o pocit vitezstvi, o to jak su dobrej, jak jsem ji to zase nandal.
..
Sajrajt
| 30. 1. 2011 21:49
No JISTĚ, ale o tom to přeci je..
.
jituskaaa
| 30. 1. 2011 21:45
dost silne pochybuju ze chtela resit jakekoli sve problemy kastraci, spis si myslim ze se te to dotklo a potreboval jsi si to nejak vratit.
..
Sajrajt
| 30. 1. 2011 21:16
To byla pomoc pro Ladynku23. Určitě si doma zrovna zažila nějaké peklo, přítel na ni byl hnusný a ona měla hrozný vztek. Rozchod asi nebude snadný, protože si myslím, že s ním má dítě. Sedla si k internetu a šla na ŽENY.cz doufaje, že tu najde porozumění a podporu spřízněných duší - a co čert nechtěl, MUŽ ( a ještě navíc nějaký sajrajt ) tu zrovna propaguje chlapské pudy. Ladnyka se naštvala na všechny chlapy a napsala to o té kastraci. Samozřejmě to bylo přehnané a takhle se problémy neřeší. Pokud tohle začne ve vzteku řvát na svého partnera, hádám, že facka bude lítat ve vzduchu a s ní i nová diskuze na fóru.

Komunikovat se dá třemi způsoby. Verbálně, tělem a činem. Já si vybral třetí způsob a rozhodl se jí několikrát připomenout, že takovým způsobem se problémy prostě neřeší. Vůbec celkově mám kominukaci činem nejraději, protože je podle mě nejúčinější. Nevadí mi, jestli si celý svět bude myslet, že jsem stvůra. Zajímá mě hlavně to, jestli plán vyjde podle mých představ a dostaví se výsledek (-:
=)
jituskaaa
| 30. 1. 2011 20:29
jen....kdyz tu byla zminka o inteligenci..to sis fakt myslel, ze tu kastraci ladynka mysli vazne?

me jen prislo vtipne tve kastracni rady zamirene na jeji osobu zminit v souvislosti s tim, jak tu vsem pomahas...pac to byla pomoc jako brno
(-:
Sajrajt
| 30. 1. 2011 20:19
Skvěle, jsem moc rád, že si konečně rozumíme
Sajrajt
jituskaaa
| 30. 1. 2011 19:22
Sajrajte ty akorat nedokazes rozchodit, ze jsem schopna s tebou nekdy nesouhlasit a dokonce si dovolim tu drzost to sem i napsat. Nic proti tobe nemam, jsi mi uplne ukradenej, akorat s tebou proste nekdy nesdilim stejny nazor.


A mam na praci i jine veci nez si cist 100 procent prispevku na tomto servru, takze opravdu nevim, co nekde psala ladynka. Ale tak to vis, kazdej neni tak chytrej jako ty...

Ale jinak me tesi tvuj zajem o moji malickost a ze si tak krasne pamatujes co jsem kde rekla, to ja si o tobe statistiky nevedu...

a omlouvam se lenawylde ze tu zabiram misto..abych si zvykala psat jenom to s cim pan sajrat bude souhlasit, jinak fakt nevim..
nejseš v tom sama
Tamara80
| 30. 1. 2011 16:52
Tak můžu ti říct že sem se v tvém příspěvku našla a taky sem tady psala o radu,i kdyby sem se postavila na hlavu a měla na sobě nevím co tak mi večer při spani řekne že je unavený nebo,, vííš jaký těžký den sem měl,nebo něco takovýho a ty můžeš být ráda že aspoň jednou za dva týdny ja jednou za měsíc a i to je taková rychlovka že se mi ani mluvit nechce.A rozcházet se kvůli tomu že každý sme v ***u jiný mi přijde nesmysl taky sem si myslela že mě podvádi,ale nepodvádi prostě jen nemá takový apetít jak ja nebo ty,ja ho miluju ale *** taky a už se doprošovat nebudu myslím si že tady nepomůže ani ***,erotické prádlo nebo připravený arzenál u postele,ja s tím bojuju rok momentálně sem ve fázy že nato prostě kašlu,bohužel tak ti držím palce ať seš spokojená a vyřešiš to ať seš spokojená Tamara
Smutné je,
anonym
| 29. 1. 2011 21:59
když někdo nemá smysl pro humor, vtip a nadsázku a uchyluje se k podpásovkám proti tomu, kdo ten krásnej dar má .

Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí...
Heh
Sajrajt
| 29. 1. 2011 20:09
Tvoje stupidita je vskutku omračující, Jitule. Kastraci přece propaguje Ladynka23 v diskuzi Druhý život, cituji:

"všechny bych vás nechala vykastrovat on by vás ten humor přešel! "

Dvakrát jsem jí to v její diskuzi připomněl, aby si uvědomila, jak nesmyslné a přehnané to od ní bylo. Takže jsi zase vedle.. Ovšem nic jiného jsem od tebe nečekal, už se to stalo celkem spolehlivou tradicí

Nemůžu říct, že bych se nebavil tím, jak se dokážeš sama ztrapnit a shodit.. Ale občas už mi to přijde přece jen trochu smutné..
---
jituskaaa
| 29. 1. 2011 13:35
ano. a kurzy kastrace poradas zadarmo?

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Peggi
17. 4. 2024 22:03
70238
2112Hana
17. 4. 2024 18:51
11781
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video