Nedosáhnu nikdy orgasmu! - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

nedosáhnu nikdy orgasmu!

Diskuze

anonym
| 29. 8. 2013 17:33
Pokud nedosáhneš orgasmu s mužem, tak zkus některý z vibrátorů na bod G:
http://www.***shop-paradise.cz/…/vibratory/bod-g

nebo bod G a klitoris: http://www.***shop-paradise.cz/…a-klitoris-bod-g

:-)
market222
| 22. 9. 2010 11:08
Holky co řešíte? No tak nedosáhnete orgasmu při ***u a co? Já taky ne ale strašně si to užívám, miluju ***. Po každem ***u me pritel udela oralne a je to Navic vaginalniho orgasmu lepe dosahnete vibratorem na bod G, to mam *** vzdy ...hodne zdaru a netrapte se
O sexíku, vzrušení a orgasmu
zonan
| 6. 9. 2010 08:57
Tři roky se intenzivně věnuji Tantrajóze pro ženy, cvičení Mohendžodáro a rok jsem jednou z cvičitelek, které mohou s ženami cvičit ve svých městech základní sestavu. Mohu potvrdit, že vše, co je o tomto cvičení na stránkách www.mohendzodaro.cz napsáno, mám mnohokrát ověřené. Pro mě už to ani není cvičení, je to rituál ženskosti, probuzení ***uální energie, probuzení lásky, mateřství, něhy. Ženy se mění před očima a vyzařuje z nich vnitřní krása. Všechny se shodly, že milování už prožívají úplně jinak, cítí se velmi naplněné a spokojené. Samozřejmě, není to lék pro všechny, ale za pokus to stojí.
...
anonym
| 5. 9. 2010 17:29
***ualita ženy | Hlavní témata - ***uálně.cz - O ***u lehkovážně! Vážně?
stacinka
MisSh1c7qa
| 5. 9. 2010 11:44
Ahoj..taky jsem s přitelem 2 roky a taky si z toho skoro nic neuziju..spis nedosahnu orgasm,oralně se udělam vždy ale tak jak bych chtela to nejak stale nejde.je z toho sklamany nebot mu to jde vzdy ale me ne!navic mi prijde ze ma jine tempo takze se vzdy podridi jak chci ja ale pak mi to zase prijde ze se musi podrizovat tomu co chci ja a nvm jestli si to užije jako ja.Doufam ze už to co nejdrive pujde nebot se citim po kazdem milováni zle nebot on je spokojeny a ja si pripadam jen jako naka š----í pana nebot nic necitim...
O sexíku
stacinka
| 15. 8. 2010 14:57
Je mi strašně, už 2 roky spím s jedním klukem a ještě nikdy jsem neměla ***, ani když se chci uspokojit sama nic necítim... Skoušeli jsme snad všechno, dlouhé mazlení, orální *** a nic. Bojím se že ten pocit nikdy nezažiju a sem ráda že v tom nejsem sama... Myslela sem že tim problémem trpím jen já... Nemohly by jste mi prosím poradit co mám dělat? Jsem zoufalá
Nux
AlenkaS
| 14. 7. 2010 18:47
Děkuji-Já to vím protože jí znám takže se ničeho nebojím a baví se s ní pár lidí co mě znají tak se vždy optám a je to pořád stejný ,víš?Když jsem třeba doma tak ona je na netu pořád a pak řekne ,že nemá čas na ukid .Takže hrůza ještě ,že mi jsme normální
vztahy
anonym
| 14. 7. 2010 18:35
Hezký vztah vám samozřejmě přeji.
Hlavně Ti přeji, aby to bylo všechno tak, jak to přítel vypráví.

Co se týče jeho manželky, má zjevně nějaký problém, ale to my tady za ně nevyřešíme.
Nux
AlenkaS
| 14. 7. 2010 18:16
Opravdu je to šmudla děsná,oni se taky už rozvádí .Vím ,že je to jiné jenže zrovna já to vidím tak jak bych měla.Jsme spolu pořád ,jezdíme na dovolené spí u mě často a já tu roli ženy v domácnosti zbožnuji jak jsem již psala ,žena má být kuchařkou i milenkou a uklid ?Když se to dělá pravidelně tak to jde ,vidím to u sebe a to jsem na uklid docela pes Nejde jen o *** to ne ,ale když ona je celý den doma a on přijde večer domů a není ani chleba z máslem a když řekne proč jen sedí a neumyje ani nádobí a ona na něj vyjede ,že není služka a urazí se? !!Je mi ho i líto někdy !!!Jednou přijel po 5ti dnech a to nádobí tam bylo stejně jako když odjíždělje opravdu divná a já taková ani ty určitě nejseš ikdyž jsi manželkouJá sice jsem milenka ,ale 5x vt ýdnu a na dovolenejch a tak ,u nás to není jen o ***u právě!Zamilovali jsme se víc než jsme chtěli
milenec
anonym
| 14. 7. 2010 17:41
Alenko,
víš, ono je asi mnohem snazší být milenkou, než manželkou.
Žena musí plnit v manželství těch rolí daleko víc., než dbát na ***uální blaho manžela.
A zvláště po letech manželství jen stěží může být konkurencí mladé a neopotřebované slečně.
No, pak už musí nastoupit jiné hodnoty, než ***. touha.

Vidíš to z pozice své, tedy milenky. Já zase z pozice manželky.
Každá mince má dvě strany.
Do manželství Tvého milence nevidím, ale když v manželství něco nefunguje, nebývá to vina jen jednoho z nich.
Nerozumím tomu, proč se svou ženou ten muž zůstává, jestli je taková šmudla, jak píšeš.
Sasannah
AlenkaS
| 14. 7. 2010 15:20
Já říkám to samé ráda mu udělám snídani ,pak uklidím pak se jít pobavit a udělat mu slušnej doprovod apak se pomilovat .To je můj názor!!!!
Jeden
anonym
| 14. 7. 2010 14:50
můj starší kolega říkával:

"Žena je buď na všechno nebo na nic..."
zonan
AlenkaS
| 14. 7. 2010 14:06
přesně tak ty co chtějí něco změnit ,to je ta správná věta -a to ona nechtěla!!!
:-)
AlenkaS
| 14. 7. 2010 14:03
jo přesně tak blízkost ,láska a doteky to potřebují oba ,a když si to oba dokážeme spolu užít tak je to nejkrásnější co může být.Láska je důležitá ,a kdxž ona mu jí nedávala ,ani nevaří neuklízí a on jí to tisíckrát říkal a ona mu řekne ,že není uklízečka a služka??Bylo mi ho líto a on tam pracuje jak blázen(taky to mám ověřené)Podle mě když jednou v týdnu vyluxuji ,utřu prach tak se nestrhám přeci a pak na procházku a na večeři a večer si udělat pohodu a i se pomilovat na tom není nic a ona je tak neskutečně líná ,tak je jasné ,že pak o ty muže přijdeme on mi to pak oplatí vším možým. Aje to tak oběma nám to vyhovuje!!!!!Nemyslím to na nikoho špatně přeci!
!!!
AlenkaS
| 14. 7. 2010 13:57
A je to tak přesně jak jsi to pochopila ty ,ty bys udělal to samé kdyby se na Tebe manžel ani nepodíval a nevzrušovala bys ho a nechtěl Tě ,ono to pak působína psychiku to bys koukala .Proč vzniká nevěra?????????????
Co s tím?
zonan
| 14. 7. 2010 13:56
AlenkaS: Já se smála naivním představám milenek, které věří, že manželky se svými mužíčky nespí. No, uznávám, výjimky existují a dala jsi mi pěknou lekci, že nemám paušalizovat.

K úseku, že „s tím ženy něco dělat musí“. Samozřejmě, nikdo nic nemusí dělat! Život je tak různý. Co člověk, to jedinečný a SPRÁVNÝ přístup k životu. Opravdu podtrhuji slovo SPRÁVNÝ, protože nikdo nemá mustr na to, co je a není „správné“. Takže, AlenkaS má v podvědomí napsáno (a ověřila si to vlastní zkušeností), že žena má být ***uální dračice, aby mohla dělat muži potěšení (sobě také) a tím si ho udržela. Jiná žena má zase jinou životní zkušenost. Jsou už s mužem tak duševně vyspělí a spjatí, že *** už není tak důležitý a oni mohou spolu žít, aniž by se překonávali a strádali. Další žena s nižší potřebou ***u (případně zanedbá péči o sebe) se může jednou divit, že její náročnější mužíček se rozvádí, nebo ji podvádí (opět podpořeno přítelem AlenkyS). Tolik životních osudů a příběhů, různých způsobů řešení, názorů. Co člověk, to jedinečný svět.

Mohu psát jen k sobě, k mému myšlení (čímž se zřejmě ztotožňuji s AlenkouS ohledně vztahu s manželem, ne provozování trojkových, či čtyřkových poměrů) , k mému nacházení řešení. Pro mě byl ***, blízkost mého muže, doteky, objetí, ale i jen prostý každodenní zájem vždy velmi důležitý. A tak v době, kdy se začalo snižovat mé libido, vysílala jsem v myšlenkách prosby, aby se to změnilo. Změna přišla v podobě jednoho odkazu (poslal mi ho manžel), který se sice mou problematikou nezajímal, ale na oněch stránkách jsem našla další odkaz na tantrajógu pro ženy. Popis účinků kurzu mě nejen zaujal, ale dokonce i vzrušil . A tak jsem tam začala jezdit (je to skoro 3 roky). Už po prvním víkendu jsem na sobě pozorovala změny, které mi byly velmi příjemné. Našla jsem svou ztrátu a dostala i přídavek. No, a když jsem pak ještě vysadila i HA, sama jsem se nepoznávala . Takže pro ty, kteří chtějí něco změnit a neví jak. Stačí se jen dívat a mít oči i uši otevřené. Rady dostáváme různými způsoby a je jen na nás, co uslyšíme, co přijmeme a využijeme. Co vyhovuje jednomu nemusí vyhovovat druhému.
!!!
AlenkaS
| 14. 7. 2010 13:54
My nejsme už kamarádky samozřejmě to nejsem blbá !!!!Říkala mi to před tím ,že jí to nebaví ,a že je lína ,sama se chovavala jak .....!A halvně jsou před rozvodem takže asi na tom něco bude ,když ho k tomu dohnala .
:-)
AlenkaS
| 14. 7. 2010 13:52
No tak snad toho muže milují když s ním jsou ,a přeci je jim jasný ,že *** je nutný ve vztahu ,jinak by se o tom tak nemluviloA ty ženy musí chtít milování přeci ,oni to sami potřebují .A když nechce doma se svým mužem tak ať ho nechá být ,když jí nepřitahuje a ani nemá potřebu se vykoupat když vedle něj ulehá
AelnkaS
angelwoman
| 14. 7. 2010 12:07
Osobně tě neznám a nevím nic ani o tvém vztahu, ale z toho co píšeš vím jedno určitě - za kamarádku bych tě tedy nechtěla...
Nux
angelwoman
| 14. 7. 2010 12:05
Jak mi vyšlo z kontextu, tak patrně musí proto, že jinak si jejich strádající muž najde milenku, která chuť má
AlenkaS
anonym
| 14. 7. 2010 11:32
Alenko,
a co s tím ty ženy jako můžou dělat?
Píšeš, že musí?
Proč musí?
zonan
AlenkaS
| 14. 7. 2010 10:53
No a jak vidíš tak nux to vadí samotné a ona s tím nic nedělala a všichni víme ,že ty ženy s Tím něco dělat musí.A u ní to trvalo 2 roky tak se nemusíš smát ,kdybych o tom nic nevěděla tak to sem nepíši!!!!!!
zonan
AlenkaS
| 14. 7. 2010 10:51
No já to vím ,je to moje kamarádka ,takže rovnou od ní a bohužel je tak líná ,že nemá potřebu se koupat a holit ,vím to ,holí se tak jednou za měsíc a půl a koupání???????Jednou týdně .Bohužel . Jsou totiž v rozvodovém řízení takže asi na tom něco bude nemyslíš???
ženy
anonym
| 13. 7. 2010 18:02
Myslím, že když to těm ženám nevadí, že si *** neumějí užít, tak proč by to měl řešit ještě někdo jiný? Já to jako problém nevidím.

Já sice muže mám, a s tím i ***, ale bohužel mám te´d tak blbé období, kdy nemám absolutně chuť. A samotné mi to vadí. Chtěla bych si to zase umět užít, ale brání mi v tom objektivní důvody. Beru prášky, a ty mi libido snižují. Vlastně ho úplně vymazaly.
Je to dost hrozné, zvláště když si to uvědomuji, a chybí mi to, duševně.
AlenkaS
zonan
| 13. 7. 2010 15:31
a teď ještě tu O Karkulce...

Miluji kecy o tom, že žena s manželem nespí... Užívej si ***u, to je v pohodě, jen si nic nenamlouvej a nevěř tomu, co od něj slyšíš.

Ale je fakt, že ženy jsou různé a když si *** neužívají, je to problém. Ten oheň však v sobě musí rozdmýchat samy.
orgasmus
AlenkaS
| 13. 7. 2010 15:07
No je to zvláštní ,ale každá žena je jiná.Já zase strašně ráda přítele uspokojuji přítele pusou .Sice jsme mladší ,ale ten pocit jak mu to dělá dobře a že já mohu být ta co mu dělá dobře je užasný pocit,když vidím jak je bezradný v tu chvíli a já to mám ve své režii je nádhera. Hlavně někde na nějakých neobvyklých místech ,jako je les ,louka a nebo auto to je pak fajn to se vzruším i já Jinak *** je fantasitcký užívám si ho naplno ,je to krásné a taky se moc neudělám skoro vůbec ,atak mě proto partner vždy uspokojí jinou cestou Zkuste to navrhnout ženě ,ať se toho nebojí ,*** je důležitý i ten orální vždy si musí říct ,že je to pro partnera ,aby ho neztratila,oni ty muži to taky potřebují a pak klidně utečou jinam !!!!Já jsem přesnej důkaz mám ženatého přítele a je mi s ním krásně ,bohuže s ním žena 2roky nespala a když spala tak,,roztáhla nohy ,,nic více A já mu dávám všechno co chci a vím ,že to chce i on .Byla líná takže někam na procházku do přírody a pak krásný *** ???To ani omylem !!!Takže na to bacha!!!!
Orgasmus ženy
zonan
| 11. 7. 2010 12:26
Je těžké radit, protože změnit myšlení musí hlavně žena. Všechno je v hlavě! Umí si užít masáž? Relaxaci? Umí se pohladit? Je se sebou spokojená? Nebo je naprogramovaná jako robot, který má přesně dané činnosti a vše, co vybočuje, je nesprávné a špatné, hloupé a primitivní, případně neslušné? V tom ji ale také můžeš hodně pomoci. Hodně ji hladit, líbat, masírovat třeba chodidla, vyjadřovat svůj obdiv... je tolik intimností. Věřím, že každá žena má v sobě oheň, jen ho musí rozdmýchat. Podívej se třeba na stránky www.mohendzodaro.cz V Lažánkách pořádají kurzy tantrajógy pro ženy. Jsou ženy, pro které to je příliš a moc je to nenadchne, ale jsou i ženy, které se probudí. Je pak úžasné sledovat ženy při tanci a vzpomínat, jak tančily před rokem či dvěma... Ta změna je viditelná. Naprosté uvolnění a sebevyjádření. V tanci vyjadřují svou jemnost a laskavost a najednou, se změnou rytmu, se mění v divošky, aby nechaly vyplavat svou vnitřní sílu, svou nespoutanost a vášeň.
Žena nemá orgasmus a její muž to chce řešit
pytlik
| 11. 7. 2010 02:09
Zdravím všechny přítomné dámy a dívky. Je to neuvěřitelné, ale moje žena ani po 16 letech manželství neměla ***. Uznává jen klasický *** a maximálně dráždění prsty. Několik let tvrdila, že jí to nevadí, ale teď to chce začít řešit. Já ji to navrhoval už dávněji. Dost nám to nabourává i ostatní aspekty společného života. Naprosto odmítá orální ***, při jakékoli sebediplomatičtější zmínce o něm se děsně rozčílí a několik dnů se mnou nemluví. Říkám jí, že kdyby všechny ženy odmítly cunnilinctus, tak by odhadem asi 60% neměly *** taky. Teď jde konečně k ***uoložce, ale neví co tam bude říkat. Taky se bojím, že jakmile tam nedostane rychlé instantní řešení tak na celý *** zanevře úplně. Je nám už 40+ a chceme oba konečně zažít to co jiní berou naprosto automaticky. Děkuji za odpovědi.
masturbace
jituskaaa
| 5. 7. 2010 12:12
A masturbujes? podlem me nema cenu cekat na *** s partnerem, dokud si neumis sama udelat dobre - ale spon u me to takhle fungovalo. Doporucovala bych ti aby ses denne hladila a laskala a zjistovala, co je ti prijemny a co ne - a doporucuju naslinit, jemne prstem prejizdet sem tam nahorudolu a caem zrychlovat a pritlacit. Pokud se stidis, pockej si naveceer az budou vsichni spat, nebo si zkus loknout neceho ostrejsiho a rozhodne u toho nemysli na neco a***ualniho, to se potom nemuzes divit ze ti to nejde.
gel
barunka1985
| 2. 9. 2008 10:39
*** mám jak kdy, ale že bych třeba dosáhla při milování to ne, přítel tomu musí nějak pomoct, nebo to udělat jinak.
občas mám pocit že se na to až moc soustředim

včera jsme zkoušeli gel, měl ho doma a o víkendu jsme o tom mluvili tak ho včera napadlo to zkusit a ono to šlo.
nepovim vám teda jakej, ale kdyby jste chtěli můžu se ho zeptat co to je.

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
18. 4. 2024 19:21
11788
jirinaova
18. 4. 2024 15:58
70244
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video