Nechopnost ejakulace - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Nechopnost ejakulace

Diskuze

Problém s ejakulací
9nOvi9
| 10. 6. 2010 17:44
Ahoj, já jsem Martin. Je mi sice 17, ale tento problém mám také a je to způsobeno tím, že masturbuju rychle a tvrdě, proto pak můžu s partnerkou provozovat *** třeba i celý den, protože v ní se mi *** neobejme tak pevně, jako když ho držím já. Takže ono se to asi nezmění ten problém. Jedině, že bych přestal s masturbací a pak by si možná můj *** zvyknul, to by mohlo být jediné řešení. Takže asi tak, ale co jsem četl, tak s ním už stejně nejsi, ale je to jen takové objasnění, proč to někteří z nás máme. Na každym chlapovi to tak být nemusí, stačí jen když bude psychicky mimo, ale většinou to je tím ,,samouspokojováním", když to tak řeknu . Tak se mějte lidi
není zač
mazlik
| 18. 8. 2008 12:31
Hlavně se tou ne úplně dobrou zkušeností nenech odradit pro příště ;)
dík
jemima
| 16. 8. 2008 14:33
Když si tu vždycky přečtu něco takhle povzbuzujícího, hned se cítím líp!
jemima
mazlik
| 13. 8. 2008 10:31
Přečetl jsem si celou tuhle diskuzi, a pár postřehů bych k tomu přidal. Prakticky celý problém vidím v něm samém.

Počínaje tím, že když má někdo pannu, či třeba jen nezkušenou partnerku, tak je třeba jí vyjít vstříc a naučit jí všemu, co je třeba, zvláště když ona sama má o to takový zájem. A ne ji takto odradit.

Další věc, velký problém se ***em má on sám ve své hlavě - divné předsudky co se týče "kouření", nebo dodělání rukou. Co je na tom špatného? Jako doplněk jsou tyhle věci výborné, a když se nápaditě zkombinují... *** se přeci nerovná zásun!

A na závěr, vůbec největší problém má dotyčný v komunikaci. Není nic lepšího, než když jsou partneři schopni si říct nebo jinak dát najevo, co a jak se jim líbí, co chtějí, co by rádi zkusili. S tímhle mají většinou problém holky, většinou se stydí - ale v tomto případě to (u takto vstřícné holky) absolutně zabije chlap.

Hodně štěstí v dalším výběru, a nezatrpkni, všichni chlapi takoví nejsou ;)
jemima
connie
| 11. 8. 2008 19:19
rádo se stalo
pro connie
jemima
| 6. 8. 2008 17:33
Díky moc!!
problémová ejakulace
connie
| 4. 8. 2008 13:51
Ahoj, já jsem se s tím u přítele setkala a taky mě to hodně překvapilo. Evidentně mu to nebylo příjemný a asi měl i strach co já na to, ale když viděl že to neberu jako extrémní problém, tak jsme se o tom začali bavit. Já měla také strach že je to ve mě, byl to můj druhý přítel, takže zkušenosti nějaké byly, ale nevelké. Vyřešili jsme to mluvením o tom mluvením o tom mluvením o tom. Já zjistila že to není tím že bych byla neschopná, on zjistil že to není tím že by byl neschopný. Lékař nám vyvrátil možnost fyzické poruchy a na psychice jsme zamakali. Pomocí komunikace, něhy, trpělivosti a vytěsněním jakéhokoli napětí a snah, jsme toho dosáhli. A stále se učíme a zlepšujeme.
Takže tenhle problém existuje, ale není neřešitelný, jen se musí chtít. A pokud Jemino(teď nevím jestli jsem to napsala správně, tak kdyžtak promiň) tvůj přítel nechtěl, tak je jen dobře že už je ex. Schovej si hezké vzpomínky a ty nemilé si nevyčítej a až se srdíčko uzdraví a přijde (a on vždy přijde) nový ON, kterému budeš chtít srdíčko dát, tak zjisti jestli si s tebou bude ochotný povídat a učit tě, protože věř mi, že tohle učení je jedno z těch nejpříjemnějších
jemima
Kloa
| 29. 7. 2008 21:40
Hlavně toto na mě působí dost zvláštně, nevěděla jsem, že se může takovýto problém objevovat. Brala jsem to jako běžnou věc, navíc to, že jsem takový problém ještě od nihoho neslyšela.
Tak hodně štěstí
re
jemima
| 27. 7. 2008 21:48
No tak to se máš Snad už příště budu mít štěstí.
jemima
Kloa
| 25. 7. 2008 23:18
Jestli si nevybíráš mezi "špatnými typy"
Neměla jsem nikdy s kluky problémy a to jich bylo. A s neschopností ejakulace jsem se nikdy u žádného z nich nesetkala, ani předčasnou, všechno bylo tak akorát
pohled po čase
jemima
| 25. 7. 2008 19:27
Ahoj, chci ještě jen napsat, že posledně jsem tu psala, že jsme se sice kvůli ***u rozešli, ale jinak jsme kamarádi, ale to samozřejmě nejde, myslela jsem, že to půjde, ale nemůžu se kamarádit se svou první láskou, s klukem, kterému jsem dala své panenství a on mi skoro nepomohl, nic moc mě nenaučil. Když jsem se ho ptala, co mám dělat, aby se mu to líbilo, tak akorát řekl, ať se jdu zeptat jeho bývalý holky...
Fakt bych chtěla potkat kluka, který bude rád, že jeho holka je nezkušená a bude chtít jí trochu poradit a pomoct. A nebude mít problém s ejakulací...
Bah!
Sajrajt
| 26. 6. 2008 14:03
To je otrava! Tahle diskuze mě bavila..
.
ppettraa
| 26. 6. 2008 13:34
To mě mrzí...


Hlavně si nic nevyčítej. Ty ses snažila a dělala jsi, co jsi mohla. Nezasloužil si tě.
.
jemima
| 26. 6. 2008 13:23
No podle mě jsem dost úzka / normální a přítel je velikostně normální (i když teda ne že bych měla nějakou velkou možnost srovnání ).
No učit mě moc nechce, bere mu to zážitek ze ***u. Je spíš dominantní, na mě to moc nechávat nechce. Každopádně teď už je to asi celkem jedno. Už spolu nejsme, celkově ještě víc ochladl a už nic moc necítí, i když bychom se jen líbali, takže prostě jsme to ukončili. Jako já bych se ještě chtěla snažit dál, on ne.
Jinak si ale moc rozumíme, takže jsme kamarádi. Snad mě příští kluk naučí víc a budu ho vzrušovat...
Všem dík za odpovědi.
A je tu zas.
Sajrajt
| 25. 6. 2008 02:52
Ano, ano, jsem tu zas a dokonce něco napíšu.

Takže, první co mě napadlo je, že ji máš jako vrata. Ejakulace je skutečně *** a pokus se přítel neudělá, asi ten *** pro něj nebude nic moc. Prostě, když to tam kvedlá... no taky je možnost, že má malý péro. Ale to by se nechtěl rozejít a byl by rád, že sis toho nevšimla. A orální *** a tak by vítal. Správná škvíra má bejt na dva prsty + - tak se můžeš přeměřit. Dá se to "léčit" - jsou na to cviky. Ty bys mohla zkusit i tak.
Hmno ale abych byl upřímný, nevím nevím, jestli panna by měla mít s tímhle problémy. Dost se divím tvému příteli. Když už má pannu, tak mu snad musí být jasné, že jí musí všechno naučit. Je fajn, že se tím problémem zabýváš. V dnešní době, když v ***u žena nemá ***, je chlap neschopnej. Když ho nemá muž, je to jeho problém, že se "neumí udělat". Je to jako s těma fackama v jiné diskuzi. Celou dobu se řeší facka od chlapa - a pak se dozvíme, že první fackovala žena a clap se vlastně bránil. Jenže facka od ženský se "nepočítá". Blbost. No ale v tomhle případě jsem na tvojí straně. Nevím, kdo by mohl být lepší učitel ***u, než tvůj přítel. Asi ti tu těžko sám povím, co se příteli líbí, každý muž to má jinak.
Souhlasím s ním ale, že "vyhonit" není stejné, jako vyvrcholení v ***u. Vám by taky nestačilo, kdyby vám ji partner chvíli šmrdlal a konec. To si to může rovnou udělat sám, navíc - honění od ženský nikdy není tak dobré, jako sám od sebe. Prostě ta ženská to nemůže tak trefit. Pokud na to nemá přímo kuchařku, kdy má kde jak tlačit a jak rychle. Naopak kouření je hodně fajn, neví, o co přichází a může to naprosto uspokojivě sloužit alespoň jako onen "ventil".
Ptáš se, jestli to může být tím, že ho málo vzrušuješ - může. Ale neviděl bych to jako ten nejhlavnější problém. Jak už se mu postaví, může zavřít oči a myslet na koho chce. Prostě problém nastává až v momentě, kdy si to celé má užívat. Ponořit se do toho, naslouchat instinktu atd. Možná má nějaký psychický blok? Jenže je to těžké, když o tom nechce mluvit a nebo sám nepřijde s nějakým zlepšovákem. Copak takhle se zachází s pannou? Musíš z toho být docela paf. Podle mě by tě měl všechno naučit. Nemusí to dělat přímo u ***u, pokud ho to rozptyluje, ale sakra snad už ví, co se mu líbí?

Je tvůj přítel submisivní, nebo dominantní? Nechá vše na tobě, nebo tě hodí na postel a serve z tebe oblečení? Jak dobře se mu mluví o ***u? Má vůli to zlepšit? Zajímá se i o tvoje potřeby, nebo chce jen auto, co jezdí nejlíp a nejrychleji?
předehra
jemima
| 24. 6. 2008 23:08
Jo ta předehra, no tak nijak veliká není, je fakt, že mě třeba nikdy moc nesvlíká, prostě se svlíkne on sám, já sama, a jdeme na to :) Ale není to tak, že bych na něj nemohla sáhnout, chvíli mě rukou i pusou nechá, ale jen chvíli. Zkusím to prodloužit.
.
jemima
| 24. 6. 2008 23:07
Určitě se máme moc rádi, jinak je ten vztah moc pěkný, na nic si nemůžu stěžovat, jen ten *** Ale teď se myslím snaží, mám pocit, že to chce řešit, akorát mu asi bude delší dobu trvat než přistoupí na něco jiného než na to, co si vymyslel v hlavě. Ale snad to půjde, dnes mám nějaký optimističtější pocit :)
Názor
kalkulka
| 23. 6. 2008 17:10
No, mně připadá, že se snaží vinu shodit mermomocí na Tebe. To, že nechce vyjít řešení problému vstříc je přinejmenším divné. Chyba není v tobě, ale pouze v jeho hlavě! I to, že je skálopevně přesvědčen, že ejakulace musí být pouze při milování a ne při jiných praktikách je divné. On si něco vymyslel v hlavě a s tím těžko pohneš nebo pohnete.
.
ppettraa
| 23. 6. 2008 13:35
Ještě mě napadá jedna věc. A co předehra? Máte nějakou? Nebo ani v rámci předehry na něj nemůžeš sáhnout rukou nebo pusou? To by taky mohlo pomoct, dýl ho dráždit různými způsoby před samotným stykem.
Anebo předehra není "normální" *** a jdete hned na věc?
.
ppettraa
| 23. 6. 2008 13:25
Jemimo, já teda nevím. Ale jsi si jistá, že se máte oba rádi? Ty jeho ano, ale on? Podle toho, jak přítele popisuješ, mi přijde docela sobecký a zdá se mi, že tě svým přístupem ponižuje a zbytečně znejišťuje. Jako by si na tobě léčil své komplexy. Chápu, že jsi zamilovaná, ale zkus se zamyslet na celým vaším vztahem. Je to jinak opravdu vpořádku?
Nározy tvého přítele mi se mi zdají přinejmenším zvláštní, nechce to rukou, ani pusou, ani ti nechce říct, jak se mu to líbí, ale přitom by chtěl mít uspokojující ***. No, tak to si asi bude muset najmout nějakou profesionálku a nejspíš i té by musel něco aspoň naznačit. Přece žádný učený z nebe nespadl a kdybys měla předchozí zkušenosti, stejně každému se líbí něco jiného, tak stejně byste se museli spolu sladit. Přece není možné uhodnout, co má zrovna ten který člověk rád.
A když už jsme u toho, mě přijde mnohem mechaničtější soulož než orální *** .
Hele, mě tvůj přítel má problém, ty se snažíš mu vyjít vstříc a nějak to řešit a on hází veškerou vinu na tebe a ani není ochotný pomoci ti, aby ses naučila co a jak.
.
jemima
| 23. 6. 2008 12:04
Tak jsem se snažila řídit vašimi radami a nic se nepovedlo. Přítel nechtěl, abych mu to udělala rukou. Má pocit, že se má ejakulovat při normální souloži a má to být výsledek jeho touhy a ne mechanické stimulace - proto odmítá, abych se ho pokusila přivést k orgasmu rukou nebo pusou, prý je to prostě jen mechanická činnost a o to nestojí. Vypadá to, jako že to bere hrozně psychicky, přes hlavu a ne tak, že prostě v ***u je třeba se vydráždit. Já nevím. Zároveň mu nevyhovuje, aby mi při ***u říkal, co mám jak dělat, aby to pro něj bylo příjemnější. Nikdy takto pannu "nevyučoval" a to, že při to musí mluvit a vést mi někam prsty, mu rozkoš odebírá, už to pak nebere jako normální ***. Jako snažil se, řekl třeba, ať mu dvěma prsty spojenými v kroužku chytnu kořen ***u, když do me přiráží. Ale celkově to opět k ejakulaci nevedlo. Můj návrh, že po tom, co to zkoušíme normálně, mu chci vzít *** a kouřit ho, odmítl. Jako by lpěl na tom, že dosáhnout orgasmu musí ve mně a já to potom nemůžu zkoušet ještě jinak.
Zásadní problém je, že má pocit, že se musíme rozejít, když ve mě nedokáže ejakulovat. (Jednou se mu to ale povedlo, v únoru, takže to zase není tak, že by to absolutně nešlo nikdy). Ale máme se moc rádi, tak k tomu zatím nedošlo. Já ho miluju a nechci se ho vzdát. Co mám dělat?
.
ppettraa
| 20. 6. 2008 15:54
Nevím, jak přesně to u vás probíhá, ale jestli ti nedá najevo, co se mu líbí a co by rád a zároveň se ani nezajímá o to, co se líbí tobě, tak to asi nebude nic moc.
Co si udělat hezký večer a zkusit to spolu probrat? Nebo si k tomu třeba pustit nějaký film a nechat se inspirovat. Ptát se, co se mu líbí, jestli by něco z toho, co jste viděli, chtěl zkusit. Říct, co zase naopak zaujalo tebe. Způsobů, jak si zpestřit ***uální život, je spousta, ale když nevíš, kterým směrem se vydat, je to těžké.
Taky bys ho mohla někdy při milování požádat, aby ti ukázal, jak si to dělá sám a pak to zkusit stejně. I když nevím, jestli by s tímhle souhlasil, když o tom odmítá i mluvit. Na druhou stranu, pokud to navrhneš v době, kdy bude hodně vzrušený, tak by to možná šlo. A na oplátku mu můžeš nabídnout, že mu to ukážeš taky, aby si třeba nepřipadal trapně.
Bez komunikace to opravdu nepůjde. Pokud ti nedá nijak najevo, co by rád, tak se to nezlepší, a to by byla škoda.
Re
jemima
| 20. 6. 2008 12:43
No on mi tvrdí, že mu to vždy trvalo delší dobu, ale s předchozími slečnami ejakuloval. Nejde to tedy jen se mnou, takže z toho vyvozuje, že ho nevzrušuju... Spokojený určitě není, je možné, že se se mnou rozejde, jestli se to nezlepší. Jinak je ale náš vztah moc pěkný, takže aby se se mnou rozešel jen kvůli ***u, to fakt nechci. Taky si myslím, že on se mi v posteli nijak nepřizpůsobil, každý jsme jiný a já navíc byla panna, takže je to taky trochu v něm. Zatím mi nedal najevo, co se mu líbí.
Jestli si to dělá sám přesně nevím, nechtěl mi to nějak říct. Říkal, že samozřejmě, že to sperma musí nějak ven. Ale jak často to dělá a jak dlouho mu to trvá, to zatím nevím. Já se navíc před 2 měsíci k němu nastěhovala, takže možná nemá moc příležitostí.
Každopádně díky všem za rady!
.
ppettraa
| 20. 6. 2008 09:13
Ahoj,
zažila jsem něco podobného se svým bývalým přítelem. On byl také můj první, přede mnou měl 2 partnerky a žádnou nedosáhnul orgasmu při souloži.
Taky mi to tehdy připadalo divné, myslela jsem si, že muži mívají spíše problémy s předčasnou ejakulací.
I když on vyvrcholení dosáhnout dokázal, ale ne při pohlavním styku. Prostě jsem se nějakou dobu milovali a pak se uspokojil sám rukou. Ústy bych ho nikdy k orgasmu nepřivedla, ne že by mi to nešlo, ale jemu to prostě nějak k uspokojení nestačilo. Jednou jedinkrát jsem ho já sama uspokojila ručně, ale byla to asi dvouhodinová dřina, ufff.
Později, po nějaké době, se stalo, že měl ejakulaci i při souloži. Bylo to tehdy, když mu na tom asi moc nezáleželo, nesoustředil se na to a najednou to šlo, zničeho nic, ani jeden z nás to nečekal a on už byl smířený s tím, že to nikdy nepůjde. Pravda je taková, že s tím měl problémy i nadále. A čím víc se na to soustředil a čím víc chtěl, tím víc to nešlo.
Nevím, co poradit. Snad jen zkusit si s přítelem promluvit. Možná mu to nevadí tak moc, jak si myslíš, třeba je i takhle spokojený a děláš si zbytečné starosti. Ale zkus zjistit, co se mu líbí, co má rád, co ho vzrušuje.
Ahoj
kalkulka
| 19. 6. 2008 18:40
Založila jsem tu diskuzi - jak dloho se milujete. Přečti si ji. U nás by za půl hodiny k ničemu taky nedošlo, milujeme se hodinu, hodinu a půl a nazačátku to byly i 2 hodiny. A to jsem to střídala i pusou... Takže možná to chce se milovat déle... Tento problém je hlavně o psychice.
..
angelwoman
| 19. 6. 2008 15:04
Já teda nejsem chlap, takže jejich tělesné pochody nemám úplně zmáknuté , takže bude lepší, když tady na to odpoví nějaký zástupce mužského pohlaví..Každopádně mě to přijde hodně zvláštní..myslela jsem, že ejakulace je úplně přirozená věc, se kterou chlapi problém nemají, že mívájí problémy spíš s erekcí..Vůbec nevím, co poradit Zeptala ses ho, zda ejakuluje při mastrurbaci?? Protože pokud ani tehdy ne, tak to už je docela problém...
anonym
| 29. 2. 2012 07:55
TO angelwoman: Je to o tréningu...Musí přijít na to, jak orgasmu dosáhnout.

http://www.erectan.cz
anonym
| 11. 11. 2013 01:31
TO Fila: Neříkej chlapovi jak dosáhnout orgasmu, když téměř každý masturbuje od té doby co zjistí že ho nemá jen na čůrání.
Tento problém je tak jak bylo napsáno problémem časté masturbace. Rukou je to vždy pevnější než v partnerce a také přizpůsobivější.
Měl jsem také tento problém, partnerka starší zkušená ale volnější, já lehce nadprůměr a za 3 roky jsem ejakuloval do ní jen 2x. Problém byl v tom, že ona mi nepomohla, ani rukou a pusou mi to taky nic neříkalo, nebo to moc neuměla.
Při dlouhotrvajícím ***u, už jsem byl téměř u orgasmu, ale v té chvíli jakoby se snížila citlivost a já nic necítil.
Takže řešení je vysadit masturbaci a *** max jednou měsíčně a musí to jít.
Já už to nezjistím, rozešli jsme se i kvůli tomu.
Tak snad příště.
Nechopnost ejakulace
jemima
| 19. 6. 2008 14:50
Zdravím,
mám takový problém, do 24 let jsem byla panna, momentálně mám prvního přítele, jsem tedy nezkušená. Přítel mě má rád, líbím se mu, erekci má stabilní, rychlou a dlouho mu vydrží, ale není schopen při ***u ejakulovat, což tedy znamená (říkal to), že není schopen dosáhnout orgasmu. Takže my to třeba půlhodiny děláme, já s orgasmem nemám problém, ale on prostě pak skončí, erekci pořád má, ale neejakuluje. Myslela jsem, že muži nakonec vždycky ejakulují, pokud mají dostatečnou stimulaci. Je to tím, že ho málo vzrušuju? Ale erekci přece má. Radili mi, abych to zkusila pusou, ale moc to nechce, vždycky mě po chvíli zastaví. Je jasný, že mi to asi moc nejde, nikomu jinýmu jsem nekouřila, ale když mě to nenechá delší dobu zkoušet?
Za 5 měsíců ejakuloval jednou. Ale nijak často to neděláme, nejsme nijak náruživí, stačilo by to občas, kdyby to ovšem šlo. Fakt moc nevím, co dělat.

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
cudlik
15. 4. 2024 17:44
70217
helena.07
15. 4. 2024 14:30
11772
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Gabriela ediv
21. 1. 2024 20:59
478
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video