Plíseň nehtů - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

plíseň nehtů

Diskuze

lenka3kubi...
| 15. 5. 2017 11:14
Tak to já s tím musela nakonec k odborníkům, protože i přes kapání kapek na nehet a pod něj, co mi byly doporučeny v lékarně nepomohly a bohužel se mi to rozšířilo i na další nehty :(
majka009
| 31. 10. 2016 22:34
Já musím doporučit chytrou houbu. Chodila jsem často plavat a v těhotenství se mi rozjela plíseň na nehtech a chtěla jsem něco nedrastického. Stačilo pár zábalů biodeur s chytrou houbou a ošklivý nehet hezky odrostl.
LilieFuchsiová
| 28. 10. 2016 16:07
Plíseň na nehtu jsem léčila dohromady něco přes 1,5 roku. Moje dermatoložka mi předepsala Batrafen, který vůbec nezabíral, ona však stále tvrdila, že mám pokračovat v léčbě. Ze zoufalství jsem vyzkoušela i Canespor - sadu na nehty, která způsobí, že nehet po 14 dnech skoro kompletně "sleze", tedy ty postižené části působením krému pod zábalem změknou a odpadnou. Tuto metodu bych už nikomu nedoporučila. Postižené části sice slezly a posléze nehet narost znovu, ale plíseň nezmizela. Navíc nehet asi vždycky naroste v lůžku už trochu jinak, než byl původně. Nakonec mi pomohla léčba laserem CoolBreeze. Sice se na některých diskuzích dočtete, že jde jen o vyhozené peníze, u mě to tak ale nebylo. Jedno ošetření stojí 400,-, záleží kolik jich doktor doporučí, ale standart jsou 3-4 a plíseň byla laserem zneškodněna a nový dorůstající nehet už dorůstal bez ní. Jako doplňovou léčbu jsem zvolila Canespor kapky (na nehet) a mast (jako prevence pro ostatní kůži na nohou).Chápu že na každého asi funguje něco jiného, jelikož závisí na příčině plísně, ale informace jsem o tom hledala dost dlouho a všude na internetru tvrdí něco jiného, takže jsem chtěla přispět svou zkušeností, s tím co mi opravdu pomohlo. Kéž bych na ten laser přišla dřív, nemusela jsem procházet tím procesem s Canespor sadou...
anonym
| 21. 11. 2015 22:18
Ahoj.Já se trápila s plísní na nehtech obou nohou.nedávno se k tomu přidala u plíseň kůže, okolo nehtů. Taky jsem vyzkoušela x preparátů za x Kč.a nemluvíme o tom,kolik jsem spolykala prášků.účinek byl vždy takový,že jsem viděla zlepšení, ale ne na dlouho.nebudu tady dělat reklamu na to či ono.ale cca po 5ti letech mám klid.a nehty čisté. Jak jsem šťastná. A to stačilo každý večer, třeba u sledování TV mít nohy v octové vodě, na 1l vody 4 PL octa,poté pořádně vysušit a namazat ***ovým olejem.Kupovala jsem ***ak v litrovém balení,cena okolí 200 Kč, vydrží 2-3 měsíce pokud se s ním mažou pouze nohy ,když vyšel čas, dělala jsem si lázeň i ráno. Stačí 10-15 minut.teď si lázeň dělám obden.trvalo to cca 3 týdny a kůže super,nehty to trvalo déle, ale už po cca 6ti týdnech jsem konečně viděla že plíseň jde někam. Ale je pravda,že jsem odbourala cukry ze stravy,jim strašně hodně česneku, sem tam si udělám detox a strašně moc piju vodu.vypiju tak 4-6 litrů denně. Možná vše souvisí se vším,mě prostě pomohl ocet a jsem strašně ráda, že už konečně nemám hnusné nehty na nohou.
anonym
| 18. 11. 2015 12:44
Ahoj, prosím vás, kam mám manžela poslat, aby mu odstranili plíseň na palci? Krémy z lékárny zaberou jen tak aby se neřeklo. Na kožním se na to kouknou z dálky a zase vás pošlou do lékárny. Stále se mu to vrací. Jde to nějak odstranit úplně?
anonym
| 22. 11. 2015 20:56
TO Janďule: Zkoušeli jste odstranění laserem? Byla na tom moje mamka a od té doby má klid. Nevím jak často tam chodila, bylo to na víckrát, ale od té doby plíseň nemá.
anonym
| 24. 11. 2015 12:32
TO Emma: odstranění laserem dělají kde? U doktora nebo někde na kosmetice? Slyším to poprvé.
anonym
| 25. 11. 2015 15:35
Mamka chodila do Prahy do centra estetické medicíny. Tak nevím k čemu to přirovnat,jestli ke kosmetice nebo k doktorovi Je to centrum, kde mají velkou nabídku služeb. Od ošetření pleti, vyhlazení vrásek, masáže, odstranění celulitidy atd. A tady toto odstraňování plísně. My jsme o tom taky nevěděli. To zas mamce doporučila kolegyně z práce.
janka174
| 24. 12. 2015 23:10
TO Janďule: Doporučuji pravidelnost a to doslova. Jestliže začnete léčit plíseň, musíte(!) pravidelně používat přípravky k léčbě a nejlépe pokaždé, kdykoliv si léčené místo namočíte. Pokud míváte přestávky, vlastně vždy pak začínáte od začátku. Vy té plísni nesmíte dát šanci, aby se nadechla. Pokud používáte kapky, pak je berte jako "ručník pod nehet", protože ony to místo vysuší a ještě mají v sobě léčivou složku. Když plísni nedáte vláhu, pak zajde. A co je důležité a na co lidi hodně zapomínají, vydezinfikovat obuv. Plíseň odstranit jde, ale u nehtů je to opravdu na "dlouhou trať", protože dokud nehet neodroste a nespojí se s lůžkem, vždy tam bude prostor pro plíseň.
anonym
| 7. 11. 2015 15:59
Já mohu doporučit přípravek Skinetrin 2. Používala jsem ho 1 měsíc a zmizla mi plísen na nehtách i na nohách,
anonym
| 13. 7. 2015 10:29
Musím souhlasit, sérum Mycosin mi taky pomohlo, nehet pěkně odrostl a plíseň se už nevrátila
anonym
| 13. 7. 2015 09:34
Já mám výboné zkušenosti s Mycosin sérem s konopným olejem, zabírá a má certifikát přírodnosti.
anonym
| 25. 6. 2015 15:53
Zkusil jsem všechno, od léků až po léčbu octem/česnekem. Doufal jsem v laser, ale kožařka jen mávla rukou, že to je k ničemu. I pedikérka mně řekla, že jedna její klientka prodělala roční "léčbu" bez výsledku. Laser to nevyléčí. Je to podfuk, jen tahání peněz. Sám jsem to vyzkoušel. Ani jedna z těch ordinací, která to nabízí nedokáže prokázat, že to funguje, např. uvést skutečné reference. Jen obrázky a jakési tvrzení. Tahač peněz z kapsy, podfuk. Jeden prst za 400 Kč a ještě tak 3-4 opakování. Poslední šance je Savo, dám se do toho.
Avatar - ♥Jarka*Alice♥
♥Jarka*Alice♥
| 15. 1. 2015 12:09
Mně pomohl tea tree olejíček.
anonym
| 15. 1. 2015 10:28
Lidi mne nepomohlo ani savo ani ZADNY dalsi volne prodejny doplnek a ze jsem vyzkousel opravdu VSECHNO za dohromady x tisic.

Pomohl az Laser. Nutno vice osetreni.
Kazdy lepsi dermatolog ho ma k dispozici.
anonym
| 26. 9. 2014 21:39
Plíseň nehtů zlikviduje spolehlivě obyčejné savo, jednou denně potřít nechat zaschnout a pak již odrůstá jen zdravý nehet, osobně vyzkoušeno.
anonym
| 19. 8. 2014 17:56
bod č.1 Zajít na kožní k lékaři bod č.2 měl by udělat jaterní testy bod č.3 pokud jsou testy v pořádku, předepsat Lamisil a nehet následně začne odrůstat zdravý...trvá to nějakou dobu, jaterní testy je potřeba dělat po celou dobu užívání kontrolně...a po uzdravení samozřejmě dodržovat zásady,aby nedošlo k další nákaze...suché,čisté,pokud možno neumělé boty,ve veřejných sprchách,lázních atp. nosit svou obuv atd. atd., ponožky bavlněné a často měnit,nohy nemít nikdy zapařené a vlhké...prostě normální hygienické návyky...
anonym
| 4. 8. 2014 18:34
Mě osobně na plíseň a také mykózu pomohl OK Gel, který jsem mazala na postižené místo a ještě jsem vnitřně užívala OK Alfu a OKG Factor Base. OK Gel u nás doma nesmí chybět, je to opravdu šikovná malá lékárnička do kapsy či kabelky na cesty i na doma, dělám z OK Gelu také přírodní kapičky na rýmu.
www.prirodni-bylinky.cz
anonym
| 26. 6. 2014 08:19
dobrá zkušenost s oregánem. Nyní i pro příjemnější vnitřní užívání v kapslích
http://www.fcc-club.cz/…lub/0/0/3/3/9/0/?…
anonym
| 6. 11. 2013 19:43
foto jak jsou plísně někde na těle, vždy jsou i v těle, Je potřeba je zlikvidovat komplexně. Hodně si někteří chválí oregánový olej, který má velmi silné protibakteriální a protiplísńové účinky... a je to přírodní cesta...no zkuste...ale moje známá se pomocí oregánového oleje zbavila mykoz a já osobně užívám kapsle a od té doby nemám problém s nafouknutým břichem po každém jídle
http://www.fcc-club.cz/…y-plisne-candidu
anonym
| 6. 4. 2015 20:59
TO plísně (nejen) nohou: moje babi na všecko používá propolis (z mateří kašičky, jen pro vnější použití), já ho používám na záněty v krku (mám s nima dlouhodobé problémy), je to sice bakteriální onemocnění, ale propolis hodně pomohl. třeba pomůže i na plíseň nohou :)
plisne nehtu a homeopatika
ramira
| 25. 12. 2008 20:12
Ahoj Liduso!
Zajimalo by me,jak dlouho trvalo tve zame se zbavit plisne nehtu s homeopatiky.Vim,ze se homeopatii da vylecit vsechno,jen je to na velmi dlouho.rika se,ze jeden mesic homeopatie se rovna 1 roku zivota a kozni zalezitosti se se vyleci az jako posledni.Prosim,zeptej se tve zname jak to trvalo dlouho ji.Zajimam se o zdravy zivotni styl a chtela bych napsat malou brozurku a tak si davam dohromady ruzne informace.Me bylo receno ze homeopatie je lek konstitucni a tudiz leci pricinu proc se veci deji a nejprve leci psychu a pak to ostatni.Diky predem za tvoji odpoved.Zdravi Ramira.
Výborná manipulace
Tatu
| 17. 6. 2008 09:58
Jitka je velice hodná holka, alespoň to tak vypadá. Ale v každém případě to výborně zapadá do celkové manipulace. Pochybovat o všem i o sobě samém je vlastností každého myslícího člověka. Ano mám v duši drahokam, má ovšem kazy. O kazech vím a přiznávám se k nim. Nesmiřitelnost s lidskou vypočítavostí a hloupostí k nim ale nepatří. To je klad. Úvod do terapie AFT:
"Každý člověk přemýšlí. Každá myšlenka je energie. A energie myšlenek vytvářejí energetické pole. Energetická pole tvoří energetický kontext, neboli úroveň vědomí. Naše úroveň vědomí je neviditelný zdroj - přitahovač - událostí a nemocí, které nás v životě potkávají. Takže když změníme své myšlenky, můžeme změnit svůj život, své tělo, své nemoci… Ale jak na to? Terapie přitahovacích polí nám přináší techniky, pomocí kterých se dá, už na vědeckém základě, tohoto docílit."
Co je to za bláboly? Pomocí pár výrazů z fyziky, spatlaných dohromady, se snaží navodit dojem vědeckosti. Nakonec je to i výslovně řečeno, tak jaképak pochyby, že. A dál následují tvrzení a popisy technik, které si autor metody vymyslel, jak sám uvádí v jednom rozhovoru, kdy se posadil k psacímu stroji a, zřejmě osvícen Božím vnuknutím, popsal metodu přitahovacích polí.
To, že někdo přednášel studentům tu i onde, ještě neznamená, že přednášel zrovna o své metodě. A to, že někdo uvede jako zdroj inspirace při své tvorbě seznam děl uznávaných autorů, z nichž někteří jsou i držiteli Nobelovy ceny, ještě neznamená, že jeho dílo se jim úrovní bude přibližovat. A objevy E.Kandela a ostatních o přenosu signálů v nervové soustavě jsou v rozporu s tvrzeními pana Eberta. Co se týče výběru kandidátů, snad mají akademici ve Švédsku dost soudnosti alespoň co se týče fyziologie a medicíny. Ovšem, Mandela a Arafát taky dostali Nobelovku a byli to pěkný gauneři.
Nemyslím, že svět je ke mně zlej a já musím být zlej na něj. Svět je nádherný místo pro život, ale chodí po něm dost magorů, co usilujou o život těm, co si chtěj žít po svým a taky dost hochštaplerů, co usilujou o peníze těch, kdo mají trápení a hledají pomoc. Necítím se nijak uzurpován, ani nemám žádný mindrák. To může poznat každý z mých ostatních příspěvků.
Kikinko, pokud aft uvěříš, je to tvoje volba a pokud ti problém zmizí bude to jen dobře. Samoozdravná síla lidského těla je úžasná a placebo efekt funguje na 100%, to je dokázáno. Ovšem plíseň je cizí struktura, to není modřina. Ale dá se šťastně žít i se zdeformovaným nehtem. Moje máma to měla na obou palcích.
JitkoSt promiň, že ti odháním klientelu, ale nemůžu jinak.
To je vše co k tomu můžu říct. Ať si myslí kdo chce co chce.
T.
anonym
| 7. 3. 2014 08:33
TO Tatu:
velmi pěkně a trpělivě vyjádřeno..
anonym
| 6. 11. 2015 10:23
TO Tatu:
Ahoj Tatu, velmi jsem se nad tvou odpovedi pobavila. Mluvis mi z duse, souhlasim naprosto se vsim, co jsi tady napsal a jak jsi to napsal!
Mej se krasne.
re Tatu
JitkaSt
| 16. 6. 2008 20:16
I tobě přeju krásný den!
Dr. Ebert si před lety položil stejnou otázku: proč je stále tolik nemocných přestože medicína jde mílovými kroky dopředu. Začínal u výzkumu fyzické bolesti. Není to žádný šarlatán, ale mezinárodně uznávaný odborník, neuropsycholog. Působení AFT zkoumali nezávisle na sobě dva fyzikální ústavy. Jeden v USA a druhý v Austrálii. Ale možná bys svůj názor chtěl vyjádřit přímo jemu. Zde je jeho e-mail: kurtebert@netzero.net . Před tím ovšem doporučuju seznámit se pracemi, ze kterých AFT vychází (Někreré dostaly i Nobelovu cenu a snad neudělovali úplným nesmyslům)
Dr. Rupert Sheldrake- A New Science of Life (Nová věda života), London: Victoria Works, 1981- The Presence of the Past. Morphic Resonance and the Habits of Nature(Přítomnost minulosti. Morfická rezonance a zvyky přírody), 1995, ParkStreet Press, Rochester, VT

David BÖHM - Celistvost a Implikátní (Zavinutý)řád,Londýn: Routledge & Kegan Paul

Ahasronov, Y. & Böhm, D.- Significance of Electromagnetic Potentials in Quantum Theory.Physical Review, Second Series, 115 (3), 1.8. 1959, str. 458-491.

Dr. Charles Shang- Singular Point, organizing center and acupuncture piont. Am J(Singulární bod, organizační centrum a akupunkturní bod) Chin med 1989;17: 119 – 127- Mechanism of acupuncture – Beyond neurohumoral theory(Mechanismus akupunktury – za neurohumorální teorii) Lecture,Symposium of the Am Academy of Medical Acupuncture, 1996

Dr. Zang-Hee Cho,Cho Z. H.,et.al.,New findings of the correlation between acupoints and corresponding brain cortices using functional MRI. (Nové objevy vzájemných vztahů mezi akupunkturními body a jim odpovídajícím mozkovým kůrám za použití funkční MRI.)( Proc. Natl. Acad. Sci., USA 95,pp 2670 - 2673, 1998).

Dr. Eric KANDEL, - From Metapsychology to Molecular Biology: Explorations Into The Nature Of Anxiety (Am J. Psychiatry 140:10, Oct. 1983)(Od metapsychologie k molekulární biologii: průzkumné cesty do původu úzkosti( Am J. Psychiatry 140:10, říjen 1983)

Hawkins, D. - Power Vs Force: The Hidden Determinants of Human Behavior. Veritas Publishing, 1995.

Mann, F.- Acupuncture: The Ancient Chinese Art of Healing and How it Works Scientifically, Vintage
to kikinka
JitkaSt
| 16. 6. 2008 19:49
UrV je takzvaná hladina vědomí dle dr.Hawkinse. Vzal nejvyšší možnou úroveň energie člověka a přiřadil jí 1000 a potom hledal hodnoty energie pro různé psychické stavy (20 hanba, 30 vina, 50 apatie, 75 žal, ... do 200 jsou negativní a vytvářejí nemoci, pak nastává bod obratu. Na každé hladině jsou 4 různé aspekty: BN znamená tzv. boží názor - zjednodušeně: jak hodnotíme lidi, tj i sebe, ŽN je životní názor, E emoce, P postup, psychologický proces, jak reagujeme na této úrovni. Každá úroveň představuje skupinu převažujících myšlenek, které se stávají přitahovačem-atraktorem pro naše fyzické i psychické záležitosti. Pokud tyto myšlenky nezměníme, tak se stále stáváme otevřeni rozvoji choroby/problému. Ten nejjednodušší postup je přes poklepávání, ale AFT má jinak velmi propracovaný systém odblokování. Pro klienty to zvenku vypadá jako kineziologie - One brain, ale toto odblokování je účinější - díky spojením s poklepáváním, prací se vzdorem, s blokujícími energiemi,... To poklepávání, které najdeš na netu je doopravdy jen malá část.
Příspěvku chlupatého goriláčka si moc nevšímej. To je příspěvěk z úrovně 30 viny, kdy člověk vidí svět jako plný zla, které musí být portestáno. A když tak vidím svět, tak si logicky musím myslet, že svět stejným způsobem vidí mě. Neustále očekávám, že mě někdo ohrozí napsdne, zkritizuje, obviní. Porotže nejlepší obranou je útok, tak začnu první. Objevuje se pomstychtivost. Někde uvnitř za tím vším je pochybnost o sobě, nějakým způsobem se cítím špatný, nemilovaný. Tolik obecně. Jak je to u našecho chlupatého přítele konkrétně, to pochopitelně z jedné poznámky poznat nemohu. Ale jedno vím: přes své poznámky uvnitř sebe skrývá drahokam. (A asi o něm ani nemá tušení)
anonym
| 4. 4. 2014 15:27
TO JitkaSt:
Děkuji za přivedení k tomuto velmi zajímavému tématu. Samozdřejmě Canesten a podbné věci jsem našla ihned, ale jelikož preferuji přírodní léčiva, moc mě potěšilo, že jsem našla tuto diskusi. Je psychycky složitější a časově náročnější než všechno ostatní, jako všechno přírodní. A k odpůrcům této metody - ať si každý myslí, co chce, je to jeho život. A hold u alternativní medicíny to máte jako s náboženstvím, někdo věří a někdo ne. Pokusy o fyzické dokazování něčeho, co je zcela jemnocitného původu jsou nemožné, neboť jsou tyto zážitky zcela nepředatelné. Já mluvím se svými kočkami a ony mně odpovídají. Nestydím se za to.
Takže ještě jednou Jitce děkuji.
aft-terapie.cz
Tatu
| 16. 6. 2008 14:57
To jsou ale žvásty !!! Tím se opravdu někdo živí??!! Za tohle si někdo nechává platit??!!
Určitě je to dobrý džob. Získávat prachy na základě důvěřivosti zoufalých lidiček, kterým nikdo jiný zatím nepomohl. Ten člověk je buď blázen a nebo si z ostatních dělá srandu. Proč už nejsou všichni dlouhodobě nemocní vyléčeni? Proč se do zdravotnictví sypou miliardy z pojištění a státních peněz, když stačí, aby si každý koupil nějakou paličku???Určitě má pan doktor připravenu nějakou výmluvu.
To se to podniká, když už dneska podvodníky a šarlatány nevěší.
anonym
| 29. 3. 2012 20:04
Ty seš chytrej jak ti naši polityci :-\

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
2112Hana
16. 4. 2024 19:53
11775
Alka...
16. 4. 2024 12:27
70221
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video