Nevěra ano či ne - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

nevěra ano či ne

Diskuze

Vzhledem k tomu
Tatu
| 6. 9. 2010 10:41
že si dokážeš udělat čas na malování či scrable, jak píšeš v profilu, tak asi nejsi.
nymfa
kecka
| 4. 9. 2010 16:44
Tak to já jsem tedy typická nymfomanka
...ale v podstatě je mi to jedno...
anonym
| 1. 9. 2010 17:32
Nymfomanie, ženská hyper***ualita


Nymfomanie je chorobná touha ženy po ***u, její zvýšená pohlavní vzrušivost a nenasytnost. Nymfomankám připadá jejich intimní život neustále naprosto nedostačující. Snaží se dosáhnout uspokojení, ale není to možné, i když dosahují mnoha orgasmů denně.


Protože u nymfomanky nelze pohlavní pud uspokojit, je frekvence
pohlavních styků pro jejího partnera dlouhodobě neúnosná. Nymfomanky
proto stále střídají nové partnery a hledají každou příležitost k milování. Přistupují i na náhodné ***uální styky, bez ohledu na riziko pohlavních chorob.


Výše popsané příznaky se však vyskytují velmi vyjímečně. Léčba je možná buď úpravou hladiny hormonů, nebo psychoterapií. Nymfomanie se obvykle zaměňuje za vysoký ***uální apetit u kterého žena může dosáhnout spokojeného partnerského života, když najde muže se stejnou ***uální chutí.


Slovo nymfomanie pochází z řečtiny (nymphe = mladá žena; nymfy byly dcery Diovy, vodní, lesní a horské bohyně či polobohyně)
No to je nářez
Tatu
| 1. 9. 2010 15:59
Ale snad už nymfomanie není diagnoza. Spíše pobídka k návštěvě psychologa, tedy když člověku na sobě a okolí ještě záleží. Je-li opravdu vdaná a dělá skutečně co píše, pak ten její manžel musí být slepej, hluchej a blbej k tomu. Nebo je, jak píše Sajrajt, stejného ražení, ale potom bych nechápal, proč mu rovnou neřekne, že si jde zaskotačit se sousedem a kamufluje to cestou pro brambory. Tady je to ještě kombinované s exhibicionismem a to diagnoza je. Proč netočí ***, když je jí jedno, koho potká? Mohla být ukojená, viděly by jí přitom tisíce lidí a ještě by byla v balíku.
Sajrajt
angelwoman
| 31. 8. 2010 22:20
1:0 pro tebe
Ty sis nevšiml
anonym
| 31. 8. 2010 14:08
jejího nicku - nimfa -
.....žádná ku-va...nemocná je...
Nimfa
Sajrajt
| 31. 8. 2010 10:46
No ty jsi ženuška k pohledání

Skoro je mi líto tvého manžela - ale pokud je ze stejného těsta, což pravděpodobně bude, tak dělá to samé a taky spí s kdejakou šlapkou Aby ti jednou nezastavil, až pudeš stopovat
nevera
nimfa
| 31. 8. 2010 07:26
holka uzi si to snim neubudne steba snem mozes robit vsetko co z muzom nie,
nevera
nimfa
| 31. 8. 2010 07:23
ahoj holky som odprirody ***.zalozena zacala som skoro a pokracuje to aj dnes som 13r,vydata mam uz velkeho syna . manzela som podvadzala a verte nezratam to uz po svadbe na chate zaspal opity a chalani sa namne do rana vystriedali ,v panelaku mam dvoch starcich muzov prezvonia mi a viem ze musim ist prenieco do obchodu alebo do pivnice vecer chodim akoze behavat rada stopujem a stretavam sa z cudzimi muzmi aj viacerimy na inzeraty.
Nevěra?
Radyna
| 13. 8. 2010 14:34
Začnu asi tak, hledám od někoho radu jak postupovat v mém případě. Jsem skoro 12 let vdaná, manželství je v celku normální, až na některé věci, které se mi posledních půl roku honí hlavou.
V práci jsem necelé tři roky a za tu dobu jsem poznala pár dobrých kamarádů, ale jeden mě zaujal až neskutečně moc. Proto sem i píšu, jsem z toho sama neštastná, citím se s ním fajn, je neskutečně vtipný a pohodový. Samozřejmě vím, že po 12 letech manželství sami o sobě my dva s manželem tak vtipní nejsme, ale fakt je ten, že v poslední době začínám uvažovat o nevěře, i když jsem jí vždycky odsuzovala. Už jen to, že to píšu..Je mi z těch myšlenek hrozně, ale zároveň si to neskutečně přeju..Vůbec nevím jak to skončí, kamarádovi v práci taky nejsem lhostejná a oba mezi s sebeou cítíme to hrozný napětí, které bůh ví jak skončí. Ano jsme oba zadaní, přibližně stejnou délku v manželství, oba máme děti.. Doma se snažím fungovat jako obvykle a přitom mám hlavu úplně někde jinde, u někoho jiného..Nechci přijít o rodinu a nechci nikomu zničit manželství nevím jak a co dělat dál..Budu ráda, když mě někdo z vás zase hodí do reálu..
angelwoman
Lulu89
| 12. 2. 2008 19:10
Já jsem ji koupila v centru v Librexu, ale mám pocit, že jsem ji už tam pak neviděla..Má takový komerční obal, ale obsah je úplně o něčem jiném
Lulu
angelwoman
| 12. 2. 2008 18:57
Dík za tip na knížku, podívám se po ní
ONA DNES
Lulu89
| 12. 2. 2008 18:19
To bohužel nemám, tu ONA DNES..Taky ráda čtu takové články.
Jinak doporučuju knížku Každý svého štěstí strůjcem od Eva Maria Zurhorst. - opravdu moc krásná, taková jóga vztahu..
Četli jsme ji s přítelem oba.
angelwoman
Lulu89
| 12. 2. 2008 18:17
No s tímhle máš pravdu..je taková hodně alternativní
Pro mě je to taky moc důležité..On mě sice zase tolik nepřesvědčuje, ale já to cítím, že mě má moc rád a že se mu líbím..to, jak mě hladí,objímá a kouká na mě to řekne líp.
Ona dnes
angelwoman
| 12. 2. 2008 18:11
Teď mě napadlo-nekupujete někdo MF Dnes-v pondělí tam je příloha časopis ONA DNES-je v ní moc pěkné povídání o tom, na čem stojí opravdová láska..a jsou tam příběhy lidí, kteří jsou spolu přes 50 let..moc krásné a poučné
Lulu
angelwoman
| 12. 2. 2008 18:06
Sára je fajn, ale já si zní moc příklad neberu..Vážně bych nechtěla chodit s otcem otce mých dětí Takhle free ve vztazích fakt nejsem..
Já jsem šťastná, protože si myslím, že jsem našla partnera na celý život, neustále mě přesvědčuje o tom, že já jsem ta jediná, kterou miluje, říká mi, jak moc se mu líbím, atd. Mnohokrát jsem se mohla přesvědčit, že můžu věřit a to také dělám. Věřím mu a vím, že i on mi. A to je pro mě ve vztahu nesmírně důležitá hodnota
Atevi
Lulu89
| 12. 2. 2008 18:01
Ahojky, já to mám podobně..I já si myslím, že mě můj přítel opravdu miluje a nemá důvod, aby mi zahnul..Takhle to cítím i já za sebe..Máme moc krásný a otevřený vztah..stýská se mu po mě, když tam nejsem a mi zase po něm..nasmějeme se spolu, povídáme si, je to prostě moc fajn.
Jasně, že občas žárlím, i když po něm ženské nejdou..Nechci myslet na to, jak se třeba nějaké dívá v létě na zadek a tak..
No prostě na to raději nemyslet..Ženské jsou takové, že mají radost, když se za nimi muži otáčí a tak se podle toho oblékají atd..I když já nejsem ten případ, chci být jen hezky upravená.Ale přiznávám, že mi udělá radost, když se na mě nějaký muž usměje..Teď v zimě ale nic
Vůbec mi nevadí, když spolu komentujeme krásu nějaké herečky, modelky nebo kamarádky.. ale vadilo by mi, kdyby obdivoval křivky nějaké jiné...no znáte to, jen si představte, že má váš přítel erotické fantazie o jiné..nebo je dokonce uskuteční..Ale příroda je asi taková a život je moc krátký, abychom si tím lámaly hlavu..
Líbilo se mi, co řekla Sára Saudková v jednom rozhovoru: "Muži jsou zvláštní tvorové, nechte jim jejich hračky a oni vás budou obdivovat, jaká jste tolerantní partnerka. Však my ženské taky máme svoje chyby, ne?" no možná jsem to trošku zkomolila, ale tak nějak to bylo.
Ale asi je to těžké, být tak svobodomyslný jako ona..Určitě nás v té žárlivosti ovlivňila taky výchova.
ráda bych nesouhlasila
Atevi
| 11. 2. 2008 21:09
Já si myslím,že můj muž mě miluje a zatím si myslím,že by mě nezahnul.Někdy o té situci mluvíme a myslím ,že není tan typ.Ale to neznamená ,že se to nemůže stát.Třeba bude nějaký večírek on se připije bude tam žena která ho bude chtít....Nebo budeme mít po letech krizi....Někdy o tom přemýšlím a mám strach.Přesvědčila jsem se ženy po něm docela jdou(myslí v mezích nic hrozného ale přece...)Nevím co život přinese ,ale někdy mám strach a žárlím,ale nedávám to příliš najevo.Spíš o sebe dbám investuji do vztahu pochopením empatií atd.Vždyť to znáte.Žárlíte taky některá?Napište mi vaše názory nebo zkušenosti.
..
Lulu89
| 23. 1. 2008 22:53
''A pak, co vám budu vážené čtenářky namlouvat. Muž od přírody není
monogamní tvor. Neznám jediného muže, a je to tvrdá realita, který by
byl celý svůj život věrný své ženě. Pokud vám to tvrdí, lže. A pokud mu
to vy věříte, pak jste buď naivní, nebo je to pro vás jednodušší a
přijatelnější.''

Co říkáte na tento výrok?
Jestli to ví a nic nedělá, tak může trpět nějakým onemocněním, kvůli kterému jí opravdu nemůže dát t
Miky
| 31. 10. 2007 16:41
No právě, ona si myslí, že to on tuší, ale že nic neříká...a proč - to už si odůvodňuje po svém. A to, co si ona myslí, vůbec tak být nemusí - ( že to on tuší).
Já nevím, no, to těžko můžeme probírat takhle po netu. Neznáme ani jednoho.
Pokud ale chlap tuší, že ho žena podvádí a nic nedělá, tak nejspíš bude mít nějaký problém, ( např. onemocnění apod), kvůli kterému jí třeba opravdu nemůže dát to, co by ona potřebovala.
A protože o sobě ví, že nemůže, tak si třeba říká, že je hlavní, že jsou spolu. ( No a nejspíš se jí o tom stydí nebo bojí říct - myslím jako o tom důvodu, kvůli kterému on nemůže....)
Je to hodně zamotané a možná jsem to i napsala zmateně.
Každopádně ady platí hlavně komunikovat a vždy se to někam dobere. Já jsem toho názoru, že než nevěra, tak se radši s tím partnerem rozejdu. Nerada oblbuju lidi a bylo mi mi to i jinak proti srsti.
Tady je ale právě ta láska - potřeby. Je to složité takto o tom psát. Každý máme jiné pocity a každý se s nedostatkem ***u vyrovnává jinak a po svém.
Miky
adelaida
| 31. 10. 2007 13:44
Ale nea píše, že to asi tuší, ale neřeší to, protože ví, že by jí to nikdy nedopřál. Takže asi ví.
Asi o tom neví
Miky
| 31. 10. 2007 13:38
No, tak to bych taky ráda viděla toho, kterému je to jedno. Buď to neví a nebo to ví, ale musí se hrozně trápit. Myslím, že mu to není jedno. Třeba má nějaké důvody k tomu, proč s tím nic nedělá, ale určitě mu to jedno není. Já si ale spíš myslím, že se dotyčná jen domnívá, že on to ví.
**
adelaida
| 31. 10. 2007 13:11
Jen pro upřesnění. Neodsuzuji v žádném případě nevěru bo něco takového. Jen, když partner ženu tak miluje a VÍ o těchto mimotělních záležitostech s dalším, tak je asi málo těch milujících partnerů, kterým by to bylo tak jedno.
**
adelaida
| 31. 10. 2007 09:12
Ano, to se dá spojit dohromady a existuje to. Ja jen moc nechápu, že partner někoho hroozně miluje, nedokáže projevovat lásku (což velmi dobře chápu), ale je klidně smířen s tím a neřeší to, že ona hledá něžnosti jinde.. To je tedy hypertolerantní člověk.
LÁSKA MUSÍ BÝT NAPLŃOVÁNA, A TAK POCI´TOVÁNA, JINAK SE LEHCE STÁVÁ NEŠTĚSTÍM
Miky
| 31. 10. 2007 08:56
JÁ JÍ NAOPAK ROZUMÍM. SAMA JSEM TO PROŽILA. TADY ASI PLATÍ TO, ŽE KDO SE DO TAKOVÉHO TRÝZNĚNÍ NEDOSTAL, NEDOKÁŽE TO POCHOPIT.
TAKY JSEM POŘÁD CÍTILA LÁSKU KE SVÉMU PARTNEROVI A TÍM SPÍŠ JSEM TOUŽILA PO ***U S NÍM, PO POHLAZENÍ, OBJETÍ ATD. MLUVILI JSME A MLUVILI, ALE NIC SE NEMĚNILO. UŽ MI TO VŠECHNO TAK SCHÁZELO, ŽE BYCH NEJRADĚJI TAKY HLEDALA JINDE.
NO, ALE NEUDĚLALA JSEM TO. POŘÁD JSEM DOUFALA, ŽE SE TO ZMĚNÍ. NAKONEC SE POVEDLO. ZE VŠEHO VYŠLO TO, ŽE MĚL PSYCHICKÉ PROBLÉMY KVŮLI PRÁCI A POZDĚJI, KDYŽ SE TEN PROBLÉM ZASE OBJEVIL, MĚL ZÁNĚT NADVARLAT. PO LÉČBĚ BYLO ZASE VŠE V POŘÁDKU. DNES JE TO SE ***EM POŘÁD TAKOVÉ OBČASNÉ, ALE DOKTOŘI ŘÍKAJÍ, ŽE MŮŽE MÍT SNÍŽENOU TVORBU TESTOSTERONU, PRÁVĚ PO NEMOCI, KTEROU MĚL.
ZATÍM JSEM TRPĚLIVÁ A HLAVNĚ TO NENÍ TOTÉŽ JAKO PPŘEDTÍM. OBJÍMÁ MNE, HLADÍ, PŘITULÍ SE......NA *** CHUŤ MOC NEMÁ, ALE JÁ STEJNĚ CÍTÍM, ŽE MNE MILUJE, TO JSEM PŘEDTÍM UŽ NECÍTILA.
CHTĚLA JSEM JEN ŘÍCT, ŽE VÍM JAKÉ TO JE, ŽE SE TO DÁ SPOJIT DOHROMADY, ŽE EXISTUJE LÁSKA A ZÁROVEŇ POCIT ÚTĚKU DO JINÉ NÁRUČE. ZÁLEŽÍ JEN NA TOM, JAK SE OVLÁDNEME A JAK SE TO VŠECHNO JAKSI PROLNE A POKRAČUJE APOD....JÁ JSEM TO ZVLÁDLA A JSEM NA SEBE HRDÁ.
TŘEBA MŮJ PŘÍSPĚVEK DODÁ NĚKOMU, KDO NYNÍ ZAŽÍVÁ, TO, CO KDYSI JÁ, SÍLU A TRPĚLIVOST
Láska, sex a něžnosti (alias Bravo:-))
adelaida
| 30. 10. 2007 09:26
No, jenže když se dva poznávaj a ještě se zdaleka nemilujou, tak jsou jim ty něžnosti taky příjemný a nevim, jestli na 85%.. A co milenci? Který nemají nikoho ještě navíc doma? Ty realizujou jen techniku na 100 % a něžnosti na 85%? No jistě, musí tam být sympatie. Jenže taky se to v tu lásku může časem zvrtnout..
Na 100% jen když je v tom láska.
Tatu
| 30. 10. 2007 09:04
Ale tak asi na 85% když jsou v tom jenom sympatie. Taky dobrý ne? Zbytek si domyslím díky té lásce doma. A nezapomínejme, že ta láska doma je stoprocentní zase jen díky těm sympatiiím k tomu druhému. Všechno souvisí se vším. Když to mazlení chybí a chybí a chybí, nebo je ho málo a partner je na narážky hluchý a jinde se mazlení nedočká, začne být zapšklá a rozmrzelá a bude mít nakyslý úsměv,stažené koutky dolů, oči bez jiskry a ve vztahu začne eroze. Drobeček po drobečku, kamínek po kamínku se bude láska drolit. A mazlení, které by trhlinky zacelilo nepřichází a nepřichází.....
Něžnosti tol´ko s lubovju?
adelaida
| 30. 10. 2007 08:17
Já jsem sice taky úplně na 100% nepochopila, jak to nea myslí, ale musím oponovat s tím, že polibky, hlazení a jiné intimní něžnosti si užiješ jen, když je v tom láska.. I když někoho nemiluješ, tak to může být velmi moooc příjemné..
Láska a nevěra
Tatu
| 30. 10. 2007 07:59
Jde to. S někým koho miluji a on mě, můžu být v jedné místnosti, dělat každý něco jiného, mlčet a přesto to oba budeme cítit tak, jako bychom si navzájem každých pět minut vyznali lásku. Ale protože člověk je tvor kontaktní a potřebuje pohlazení, někdo třeba divokou vášeň, někdo romantickou poezii atd. a partner na to není a nedá se k tomu ani přemluvit jednou za čas, holt se hledá jinde. Pakliže se najde a funguje to, zavládne spokojenost a mír. Ten druhý musí zůstat jen sympatický a "druhý". Hlavně že jsme všichni zdraví.
Přirovnání. Kočka leží u ženy na klíně, protože tam lehává nejradši. Začnu jí hladit a ona začne vrnět. Je jí úplně jedno kdo jí hladí. Vrní a je spokojená a o to víc se jí na klíně u ženy bude líbit, protože si bude pamatovat, že je to tam příjemné. Asi tak.
láska a nevěra - nea
Kloa
| 29. 10. 2007 22:11
Taky mi z toho příspěvku nějak ty dvě slova k sobě nesedí, protože láska ve vztahu a nevěra jsou dva protipóly.

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
16. 4. 2024 12:44
11773
Alka...
16. 4. 2024 12:27
70221
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Gabriela ediv
21. 1. 2024 20:59
478
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video