Liposukce ultrazvukem - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Liposukce ultrazvukem

Diskuze

Slevový portál
dpavlana
| 14. 12. 2010 11:04
Musím se připojit ke Karolíně... Také jsem byla zklamaná z nákupu liposukce přes slevový portál a nejen liposukce, zakoupila jsem si i voucer na řasy. Jedna velká katastrofa. Příště si za službu raději přplatím. . .
Liposukce přes slevový portál
karolina34
| 13. 12. 2010 13:54
Zravím,

chtěla bych se s Vámi podělit o moji zkušenost. zakoupila jsem si bezbolestnou liposukci v jednom nejmenovaném slevovém portálu za 999,- a opravdu jsemse nestačila divit. S vědomím, že se mi dostane stejných služeb jako, když bych si liposukci zakoupila normálně v salónu se mi dostalo hrůzného výsledku a ještě horšího zacházení. Šlapalo to tam jako na běžícícm pásu a připadala jsem si naprosto hrozně a to už ani nemluvým o výsledku. Musela jsem jít na korekci. V jiném centrum bezbolestné liposukce jsem si zakoupila balíček a jsem moc spokojená. Můj závěr přes slevový portál už nikdy nic.
kavitace
formosa
| 10. 12. 2010 20:38
som stastna... Slysela jsem reci o kavitaci na jedne strane ako je to fajn a na druhe aky je to podfuk. Skusila jsem to 3 krat a nelituji. Brisko se zmensilo a boky uz nevypadaji tak mohutne celkovo je to skvele... kto chce blizsie info klidne piste na kika.janska@email.cz Inak byla jsem v Slimn and go takze ten vanocny darek jiste potesi
liposukce Slim&go
8hanina
| 8. 12. 2010 11:50
Hele, to je ale dobrý nápad. Za sebe už jsem rozhodnutá a taky si to zaplatím, ale mamce pořád nevím jaký dárek. Ještě se jí musím zeptat, jak to má s cholesterolem, ale myslím, že s lékama v pohodě. Díky za tip, to mě nadchlo.
Liposukce Slim&go
misak00
| 8. 12. 2010 10:20
Ahoj,
souhlasím v tomhle počasí je to o štěstí kam se dostanem....také uvažuji o bezbolesté liposukce ale pro mě je výhodnější Slim&go je to v centru a jsou na toto centrum skvělé reference.
Takže já mám vybráno.Ježíšek mi přinese bezbolestnou liposukci v Slim&go
Mišák.
bezbolestná liposukce
8hanina
| 7. 12. 2010 09:58
Ahoj,
taky se chystám, že do Vánoc se sebou ještě něco provedu. Těch salonů, kde provádějí ultrazvukovou liposukci je opravdu neuvěřitelné množství, co jsem tak porovnávala, tak mi podle recenzí vycházejí nejlépe dva Althea a Slim&go. Tak nevím podle čeho se rozhodnout. Možná podle toho, kam v tomhle počasí dojedu bez zapadnutí.
Kavitace podvod nebo ne?
Bubula
| 5. 12. 2010 15:16
ahoj Petra cl... je opravdu hodně předražená a nabízejí lymfo kalhoty zvlášt. Já chodila do lssalonu a tam dělají stroji od dermicu, 40 min kavitace břicho, zadek, nohy- co chceš + 20 min kalhoty, otevření lymfy předtím a stoji to 1750 Kč. Kdyby jste to chtěly vyzkoušet, tak ted je nejlepší čas, Od 21.12. to chce firma zdražit zase na 3tisíce, protože budou ženský po pečení cukrovi yžraný a daji za odstraněni špeků cokoliv.
Hlavne ty stroje od dermicu jsou kvalitnejsi a delaji tam precizne i bricho. Musi se nabrat ten špek /kožni řasa/ a tim ultrazvukem to projiždět jakoby z boku, jinak ti ten ult projde všemi vnitřními organy a to ti může třeba probrat vřed. Kavitace břicha je celkem nepřijemna a břicho tě boli dva dny, jak kdyby jsi ho cvičila. Nohy a zadek se dělaji normalně, tam jsou kosti a ult se odrazi pryč. Kdo chcete vyzkoušet, tak koukněte na lssalon anebo kdo chce levnou kosmetiku, tak ted maji kosmetika 90 - 120 minut včetně ličeni za 399. Dnes posledni den.
Kavitace podvod nebo ne?
Bubula
| 5. 12. 2010 15:15
ahoj Petra cl... je opravdu hodně předražená a nabízejí lymfo kalhoty zvlášt. Já chodila do lssalonu a tam dělají stroji od dermicu, 40 min kavitace břicho, zadek, nohy- co chceš + 20 min kalhoty, otevření lymfy předtím a stoji to 1750 Kč. Kdyby jste to chtěly vyzkoušet, tak ted je nejlepší čas, Od 21.12. to chce firma zdražit zase na 3tisíce, protože budou ženský po pečení cukrovi yžraný a daji za odstraněni špeků cokoliv.
Hlavne ty stroje od dermicu jsou kvalitnejsi a delaji tam precizne i bricho. Musi se nabrat ten špek /kožni řasa/ a tim ultrazvukem to projiždět jakoby z boku, jinak ti ten ult projde všemi vnitřními organy a to ti může třeba probrat vřed. Kavitace břicha je celkem nepřijemna a břicho tě boli dva dny, jak kdyby jsi ho cvičila. Nohy a zadek se dělaji normalně, tam jsou kosti a ult se odrazi pryč. 3 dny před a 3 po nejíst tučný, nepít alkohol, nekouřit. Určitě musíte pak na ty lymfa kalhoty, to mi řekla rovnou, jak na to nejdeš, tak celá kavitace je k ničemu, protože ti ty rozpuštěný tuky lítají po těle a neodchází. Taky vám před těmy lymfakalhotami musí otevřit ručně lymfy. Jak ten bordel z těla neodejde, tak celá kavitace ztrácí smysl. Já tuky moc nemám, mě doporučila tu kavitaci jen 2x a pak jít do levného salonu na lymfa kalhota. V Sedmikrásce na Praze 2 to dělají asi za 200kč na 40 minut. Takže já za to dala 2x1750 + 1000 za kalhoty /nakoupila jsem ve slevě/ a za částku 4500 mě ubylo 6 cm v pase , celulitida opravdu minimální, hlavně nohy vzadu krásně zmizly a pila jsem poctivě 4l vody denně, žádný kafe ani alkohol a vše jsem absolvovala během tří týdnů. Jinak to nemá smysl, musí to být rychle po sobě.

Kdo chcete vyzkoušet, tak koukněte na lssalon /raději nepíšu celé ale tři w a cz si dokáže doplnit každý) anebo kdo chce levnou kosmetiku, tak ted maji kosmetika 90 - 120 minut včetně ličeni za 399. Dnes posledni den vouchery ale jsou platné rok! Sedmikráska je na Praze 2 Ječna.
podle mě je to podvod
vilma2
| 4. 12. 2010 21:27
Nechala jsem se nachytat na reklamní hlášku: viditelné výsledky již po prvním zákroku! Radiofrekvenční liposukce podbradku na Petra cli..... Malinké místo zákroku, kde by výsledky skutečně musely být viditelné. 3x3000,- (abych nekřivdila - zrovna měli akci 15% sleva). Ale výsledek nula je drahý i tak! Nechtěla jsem se nechat takhle oškubat, proto jsem naléhala na osobní schůzku s paní Petrou. Je to okouzlující osoba, pokud ve vás cítí nosiče peněz. Snažila se mě přesvědčit, že jsem udělala dietní chybu, jinak to každému skvěle funguje. Tisíce děkovných dopisů... Když jsem poukazovala na klamavou reklamu - výsledky po první kůře - a chtěla, aby mi za poctivé peníze poskytla slibované výsledky, řekla, že se se mnou nebude bavit a zavolá ochranku!! Je to typický příklad podnikatelky bez skrupulí (můj pocit podložený mojí zkušeností). Její muž nakonec slíbil, že mi poskytnou jakousi kompenzaci. Jasně jsem řekla, že trvám na oboustranném dodržení smlouvy, tedy moje peníze a jejich zaručené viditelné výsledky. A jejich návrh? Nabídli malou slevu na další 3 zákroky. Takže mě měli za totální idiotku, když čekali, že odevzdám další peníze za to, co (dle mých zkušeností) nefunguje. Takže vás chci varovat - nebuďte tak pitomé jako já a na Petra cli... rychle zapomeňte.
bezbolestná liposukce
sabisto
| 2. 12. 2010 16:39
...Ahojky,ptáš se na bezbolestnou liposukci?Já jsem ji právě minulý týden vyzkoušela a jsem nadšená !Navštívila jsem centrum Althea v romantické části Prahy-u Karlova mostu...
...Krásnéˇ,čisté prostředí a hlavně příjemný personál,který mi vše vysvětlil...Věnovala se mi masérka-přejížděla mi po bříšku 40min ultrazvukovou baňkou a po té mne dala do úžasného skořicového zábalu a já půl hodiny relaxovala...Po proceduře mi bylo zjištěno,že mám o 2,5cm v pase méňě..!!!
Už jsem se objednala na příští týden opět..,co víc si v těchto mrazivých dnech přát..!!!
Vyzkoušej také a koukni na webovky:www.althea.cz
Bezbolestná liposukce
dpavlana
| 19. 11. 2010 11:02
Zdravím kočky,
tak už jste některá z Vás vyzkoušela ten zázrak bezbolestnou liposukci. Chystám se na ní, ale nevím kam.... Jsem z Prahy a je tady tolik salónů, že nevím do kterého.. Poradíte mi
Ultracontour - výsledky
romaana
| 12. 2. 2008 14:09
Ahoj,

hodně se mluví o neúčinnosti Ultracontour. Já vím o několika spokojených. I když každá by uvítala ještě lepší výsledky, nejlépe ty úplně nejlepší . Nějaké jsem našla na stránkách studia vanda (nevím, jak jinak nasměrovat).

Začala jsem cvičit a vše drží tak, jak má .. myslím, že to chce spojit několik věcí najednou a od všeho si brát to nejúčinnější.

Mějte se moc fajn
Ultracontur
anonym
| 22. 5. 2007 14:08
Nejde o to jestli je to ultrazvukem. Ultrkontur je podfuk. V USA se nesmí vůbec provozovat, i když u nás někteří doktoři v novinách (Adamcová) tvrdí že jo. Když jsem volal na jedno jejich pracoviště a ptala se na výsledky ta pani na telefonu v Kladně se kroutila jak had. Že prej možná a jak kdy a jak u koho. Když jsou lidi blbí ať platí
liposukcia ultrazvukom
anonym
| 5. 5. 2007 23:13
Vôbec by som to nezavrhovala. Ide o metódu vyvinutú Francúzmi - ultracontour, kedy v 1. fáze dochádza k narušeniu membrány tukovej bunky, v 2. fáze uvoľnený tuk sa pomocou ultrazvukovej drenáže rýchlejšie metabolizuje vlastným organizmom, teda akoby si mala poriadne mastný obed. To je všetko. Ja nad tým tiež premýšľam.
Liposukce ultrazvukem
anonym
| 20. 4. 2007 10:39
Děkuji za reakci . I to někdy pomůže v rozhodování. Způsob jakým je tato liposukce prováděna mě přišel zajimavý , ale rovněž jsem se pozastavila nad tím, jakým způsobem by si tělo mělo poradit s tím odpadem, který při běžné liposukci odvádějí někam do pytlíku. Děkuji
Ahoj,
anonym
| 19. 4. 2007 19:56
je to velmi ošemetná věc - tvoje tělo nemusí být schopno odvést rozpuštěný tuk z těla a může dojít k vážným komplikacím. Třeba typu žloutenky nebo nějaké intoxikace. Většinou je postupné rozpouštění tuku spojeno s velmi intenzivním cvičením. Nehledejte samospasitelné metody a raději zdravě jíst a cvičit. Každopádně neslyšela jsem moc dobré kritiky na tuto záležitost a v mém okolí je pani, která na svou snahu zhubnou podobnými metodami doplatila.
Liposukce ultrazvukem
anonym
| 19. 4. 2007 10:18
Nemáte někdo zkušenost s liposukcí pomocí ultrazvuku tzv.ULTRACONTOUR. Je to nebolestivá metoda, tuk se rozpouští ultrazvukem a odvádí se z těla za pomocí vlastního metabolismu.
Ráda bych to vyzkoušela, ale nevím, zda je to účinné, aby to nebyly vyhozené peníze.

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
16. 4. 2024 19:45
11774
Alka...
16. 4. 2024 12:27
70221
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Gabriela ediv
21. 1. 2024 20:59
478
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video