Dnes zacinam - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

dnes zacinam

Diskuze

anonym
| 31. 3. 2014 22:44
Za mě doporučuji Obethin - pokud máte problém s přecpáváním se, tohle Vám pomůže naučit se normálně jíst a tím pádem i zhubnout. :)
anonym
| 31. 3. 2014 22:58
TO Anonym: Já začala brát Obethin po novém roce a teď, po dvou a půl měsících, jsem zhubla 10 kilo a jsem se sebou spokojená :) Doufám, že si to už udržím a nebudu muset hubnout dalších pár let :D
anonym
| 21. 1. 2013 07:53
Martino, není to zase tak pravda, pokud si totiž zvolíš kvalitní společnost (reklamní agenturu) například http://www.billboardplus.cz/ není to zase tak hrozné
Zdravé snídaně
Erika44
| 20. 5. 2010 15:26
Musím se přiznat, že jsem dlouho nevěřila nějakým těm přípravkům na hubnutí, ale pak mi kamarádka doporučila jednu stránku na webu, zkusila jsem ji a dodnes jsem spokojená. Myslím, že pokud to někdo zkusí, poslechne si o co jde, nemůže tím nic zkazit.
www.tom.kurzyhubnuti.cz
hubnutí snadno
MonikaF
| 4. 1. 2010 20:11
Ahoj, ať si kdo chce co chce říká, mě pomohlo sestavení jídelníčku,
díky kterému jsem si osvojila stravování jako nový životní styl díky
kterému dokáže kdokoliv přizpůsobit svou postavu svým představám a to i
bez cvičení. Mimo to jsem se dozvěděla i celkem zajímavé informace z
oblasti lidského těla a stravování. Ale to už je na každém jedinci, zda
chce hubnout nebo Zhubnout. Stačí zadat ve vyhledávačích google nebo
seznam "styl života" a určitě ty zelené stránky najdete. Jo a není to
žádná reklama, ale pouze doporučení, protože se mi otevírá kudla v
kapse, když slyšim ty řeči rádoby odborníků. Tak když už nic jiného,
tak si alespoň ty články přečtěte.

Hezký den, Monika F.
Ahoj
UNL13
| 25. 3. 2008 13:18
Tak si už pár dní pročítám diskuze na téma hubnutí. Tady mě to mooc zaujalo a chtěla jsem se zeptat, zda se můžu přidat, ale jak tak koukám na datum posledního příspěvku, tak jsem tu "s křížkem po funuse" . Takže to zkusím jinde, ale kdyby jste se tu zase rozjely, budu moc ráda ..
ahoooooj
Malina
| 4. 12. 2007 21:12
Čaute holky, strašně mě to mrzí ale já to teď vůbec nedávala, abych měla čas napsat. Většinu víkendu jsem strávila v poklusu, protože se vynořil problém se školním projektem kterej se měl už odevzdat a to jsem neměla na nic jinýho ani myšlenky.

No a jak jsem nikdy nebyla na nic alergická, tak v neděli jsem se vzbudila totálně osypaná, to jsem ještě neviděla. Přítel se mnou zajel na pohotovost, zjistili že jsem předávkovaná vitamínem C a naopak mi cosi chybí, takže včera jsem byla ještě na vyšetření tady ve zlíně. Jako dohromady se školou to je vražedná kombinace. Dnes jsem se vrátila před hodinou (na stávku se tady nehraje ) a mám toho plný kecky.

Marťac držím se, ale tak přísnou dietu - nebo spíš nedietu jako držíš ty nedám. Ve čtvrtek jsem měla jen picí den, to mi hodně pomohlo že se mi stáhnul žaludek, ale pít pořád to ne. Živila jsem se ovocem, bohužel to byla kombinace kiwi+pomeranče+ananas a jak je vidět tak organismus to nezvlád. Chjo Vůbec nevím co se sebou mám dělat. Jak pořád jen sedím nad učením, tak mám spoustu času u toho pořád něco uždibovat a je to hrůůůza
Ahojky
sabi
| 4. 12. 2007 10:24
Ahojky zatím se bubu muset odmlčet kdyby jste potřebovala některá poradit klidně pište. pa pa a držte se
krušný večer
sabi
| 3. 12. 2007 22:14
Dnešek mám za sebou a zvládnutý na jedničku. Sice teď už začínám mít hlad tak radši pujdu spát. Pa pa zítra
Dobré ranko
sabi
| 3. 12. 2007 08:30
Takhle po ránu jsem plná energie, elánu a přesvědčení jak je vše jednoduché tak jsem zvědavá na večer jak to zvládnu. V případě stresu budu psát Pa pa Jo a taky musím zveřejnit svoji váhu, která je teď 79kilo. ( tohle číslo se už nikdy nebude opakovat )
piš dál
sabi
| 2. 12. 2007 19:16
Ahojky já jsem tady nová a dlouho jsem vás jen čela a zkoušela hubnout, ale teď vím že potřebuji nějakou duši která mi pomuže. Spolu to pujde určitě lépe. Takže sem budu chodit každy den a psát svoje úspěchy a prohry, Doufám že toho druhého bude méně. TAK TEDY DOTOHO A VÁNOCE NÁS NEDOSTANOU
Ahoj všichni
martac
| 2. 12. 2007 11:52
Moc mě to mrzí, ale abych si tady psala sama se sebou, tak to mě opravdu nebaví. Mějte se krásně hodně zhubněte. Já vám dám vědět až budu mít dole těch 20 kg. Nebo když se to tady zase rozjede, tak se třeba ozvu.

Papa
Ahoj všichni
martac
| 1. 12. 2007 08:47
Tak dneska začínám druhé kolo a doufám, že nezklamu. Papa
Ahojte
Micha
| 30. 11. 2007 09:03
Holky mate se? Ja se mam tak vselijak, drzim se, vcera jsem mela ukazkovy den!!! Takze doufa, ze to pujde aspon trochu dolu. Na doporucene stranky se taky mrknu Jo a Martac nemohla by jsi tu tvoji dietu poslat i mne? Diky moc KnapkovaMichaela@seznam.cz Jinak se holky nevzdavejme a pojdem do toho. A co jinak? Co vanocni horecka? Uz vas dohnala, me uz jo a nevim jak to letos vsechno stihnu Mejte se fajn
Ahoj všichni
martac
| 30. 11. 2007 08:38
Teda Kralik ty jseš fakt dobrá. Já se tam teda čouhnu, ale jakmile si můžu jídlo vybírat sama, tak to vždycky přeženu. Zkrátka musím mít tu dietu nalajnovanou dopředu, jinak selžu. Už mi nevadí zdravá strava, ale nepřehnat to s ní je pro mě taky dílo.
Tak se držte a papa
hubnu!!
kralik
| 29. 11. 2007 21:14
Zkuste se kouknout na www.f-sport.cz
mě tahle stránka šíleně pomohla. je tam toho spousta na pročtení, žádný zaručený diety, spíš rady jak na to a
hlavně popis, jak tělo funguje.
Já se podle toho řídím 3 den a mám 1,5 kg dole !!
Vůbec nemám hlad , ani chtť na sladký, což je u mě malej zázrak.
Fígl je v tom, zavést si denník, do něho si napsat časy po 2 hodinách a zkusit dodržovat co nejpřesněji jíst právě v ten určený čas. Vždy si tam to dané jídlo zapsat. Mám to od 7,30 až do 19,30
takže 7 jídel denně
malé porce, hodně zapít vodou. Zásada je, sníst vždy sacharidy (tmavé pečivo, brambory, rýži) + bílkoviny (sýr, šunka, kuře, hovězí) + zelenina. Takhle by to mělo být vždycky zastoupený. Musí se udržovat stálá hladina cukru v krvi, pak přejdou různý chutě. Žaludek pořád pracuje, tělo se nebojí, že přijde hlad, tak nic neukládá do tuků . Hlavní je tedy nehladovět!! I když není hlad, přesto si to svoje jídlo sníst. A s ovocem hodně opatrně.
Příklad
7,30 - ovesná kaše - uvařím ovesný vločky v mléce třeba
se sušeným ovocem + osladit medem. je to výborný,
zdraví, zasytí a nakopne metabolismus
9,30 plátek křehkého chlebíku , rama, plátek sýru , rajče
11,30 kousek kuřete, rýže, zelenina
13,30 jogurt + kousek tmavého pečiva + půlku ovoce
15,30 plátek křehkého chlebíku, plátek šunky , okurka
17,30 třeba malý talířek rizota se zeleninou
19,30 křehký chlebík , tuňáková pomazánka, rajče
hojky!
Malina
| 29. 11. 2007 13:13
Ahoj Marťac, to tam máš tedy vzrůšo Víš co, až to pošleš, tak já na to juknu a pokud to moje delikátní psýcha vydrží, tak bych to i zkusila. Ale spíš od zítřka, protože já nenávidím odkládání Moje váha se stejně nehla tak jak jsem čekala, tak copak.
Já jsem teď ještě ve škole, shodou okolností Podnikovka.. ale dneska mě to nějak výrazně nebaví, těším se domů
Ahoj všichni
martac
| 29. 11. 2007 12:11
Konečně jsem se dostala k PC. Od rána samej problém. Tchýně odepsala auto, ještě než dorazila k nám. Tak mám Davídka taky doma. Takže denní režim v čudu Pořád chodím a uklízím hračky. Ještě, že teď půjdou spát.

Malino tu dietu ti pošlu, ale opravdu se nelekněte, protože původní verzi už nemám, tam byly snad i mořské řasy ze zdravé výživy. Mám jí opravdu hodně osekanou. Ale mám vyzkoušeno, že když vydržíš první 3-4 dny, tak už se to dá. Pokud to máš v hlavě srovnanější než já. Nemůžu to po tobě ani mamince chtít, ale možná by byl dobrý hec, zkusit jí držet současně a sdělovat si výsledky. Po těch mých prohřešcích od pondělka (včetně dneška) jí chci zkusit znovu od začátku od 1.12. Dobrá výzva, neeeee!Během dneška ti jí určitě pošlu.

Tak se držte a pápáááá zítra.
Jsem s vámi:-)
Malina
| 28. 11. 2007 17:23
Micho a Marťac, nevzdávejte se!!! Já jsem taky na mrtvém bodě, ale speciálně u takových úbytků jako jsi měla Marťac ty, je normální když se po nějaké době váha zastaví. Všude to píšou, tak bych se nebála. A až ti na štědrý den tu váhu dá, tak se budeš divit

Já jsem si sice upravila jídelníček, ale teď to musím ještě zintenzivnit. Protože jsem si naprosto jistá že ve zkouškovém se neudržím a rozhodně do sebe občas kopnu redbull a nebo čokoládu. Prostě bych ten stres jen s vodou a zeleninou fakt nerozchodila. Takže jinak musím bejt vzorná. A už mě unavuje přemejšlet nad svojí postavou, chci se dostat do fáze kdy se za sebe (vzhled) nebudu v žádné situaci stydět.

Marťac, můžeš mi poslat nějaké info o té tvé dietě? Bavila jsem se o tom s mamkou a ráda by se dozvěděla něco víc, a já vlastně taky. Jestli můžeš, tak mi to buď přilož k příspěvku a nebo pošli na "simkovakatka@seznam.cz". Děkujiiiii!!!

Takže.. hlad budu zapíjet a doufám že za týden budou razantnější výsledky
:-(
Micha
| 28. 11. 2007 10:18
Holky ja taky nic, Ja snad nikdy nezhubnu!!! Citim na sobe, ze cvicenim se mi trochu zpevnuje postava, ale jinak nic moc, jsem zoufala asi zajdu za nejakou poradkyni nebo fakt nevim No nic ale snazimje se porad dal
Ahoj všichni
martac
| 28. 11. 2007 09:08
Hned je to lepší, když je nás tady víc.

Musím vám říct, že mám utrum s vážením. Manžel zjistil, že už se od pondělka tak moc neraduju z dodržování diety, tak mi schoval váhu. Prý ji přinese až na štědrý den, abych se prý netrápila malými úbytky. Neraduju se, protože PO i ÚT jsem zhřešila. Opravdu mě to se.....
Naštěstí se váha ještě nehla směrem nahoru, ale vím jak málo stačí, aby se to zase rozjelo k výšinám. Tak prosím o podporu, prosím, prosím.

Předem děkuji. Papa zítra.
čauky!
Malina
| 28. 11. 2007 07:43
Ahojte!

Teda musím Vám říct, co mi teď fakt dělá starosti. Zkouškový Včera jsem zjistila že naši učitelé se rozhodli všechny testy a zkoušky nacpat do prosincového zápočtového týdne, ačkoli oficiální zkouškové je až v lednu. Njn, budou pak mít volno.. My sice taky, ale teď před Vánocemi se asi zblázním. Nedovedu si představit jak to udělám, natož bez čokolády To jako asi nedopadne, jen se to pokusím omezovat.

Za oknem se dělá docela hezky, škoda že dopoledne strávím ve škole a odpoledne prací.. tak už mi to začíná

Mějte se faaajn a napište co novýho!
margita
LuciLuc
| 28. 11. 2007 06:44
Já osobně sem dietu nastartovala kompletní změnou v jídelníčku, dala sbohem řízkům a dokonce začla jíst i zeleninu. Trošku mě nakopla i "margitovka" teda jídelníček fujtajksl, samý véééca, ale výsledky byly Občas sem zhřešila, ale to se musí. Člověk si nemůže upírat věci, který má rád
Hubnutí
Mona
| 27. 11. 2007 12:11
Ahoj holky, já jsem tady taky, ale nemám se s čím chlubit.Váha ne a ne jít dolů.Na kalhotách poznám, že jsem zhubla , ale jinak nic.Buď jsou ty kalhoty čím dál větší, nebo fakt hubnu.Anebo zlobí váha!!!
Včera tady byla nějaká paní a měřila zdarma krevní tlak a BMI index (jmenuje se to tak?).Tlak mám 127 / 78, to je docela dobrý a ten BMI 22,2, ale nevím čeho.(Asi nějaké jednotky nebo %).Ta paní říkala, že jsem v normální váze, spíše ke spodní hranici
.Musela jsem jí říct váhu, míru a věk, potom mě dala do ruky nějaký přístroj a tam jsem musela zmáčknout 2 cuplíky a na displeji se ukázala hodnota 22,2.
Docela mě to potěšilo, ale já nejsem spokojená se svou postavou, hlavně mě zlobí stehna.
Takže u mě nic nového, ale já Vaše výsledky sleduju, to se nebojte!!!
Přeju mnoho dalších úspěchů.
Mona
P.S. Jestli máte někdo nějakou radu, sem s ní.
kozačky
Malina
| 27. 11. 2007 10:04
Jo a to jsem zapomněla!

Ty kozačky od , to je naprosto supeeer!!! To tady asi nehrozí
ahooooj!!!
Malina
| 27. 11. 2007 10:02
Ahojte holky!!!

Já teď vůbec nestíhala, snad už to zas bude lepší. Ty víkendy jsou nějaký náročný Byli jsme celou sobotu po nákupech, pak večer menší oslavička a v neděli se jelo pro novou motorku, takže k počítači jsem se absolutně nedostala. Musela jsem obdivovat, jásat, a eventuelně si mohla i sednout Včera fofry ve škole a když jsem v osm skončila, tak už se mi nechtělo vůbec nic..

Jinak já taky postupuju, celkem mám dole asi pět kilo, ale divný je že to není vůbec vidět. Třeba na oblečení, nebo tak. Nebo možná jen maličko.. Tak pokračuju dál.

Dneska se mi podařil husarský kousek, domluvila jsem včera večer kamarádce "rande", dnes jsem ji tam ráno vyexpedovala a vypadá to že to dopadlo výýýborně Podle toho že se navzájem poptali na icq a od tý doby se se mnou přestali bavit a povídaj si jen spolu Bych mohla hrát Kecala.

Mějte se faaajn, jdu posnídat jogurtek a pak se psychicky připravit na školu
Ahoj LuciLuc
martac
| 27. 11. 2007 08:53
Objevila ses tu právě včas. Moje hubnoucí kolegyně jsou tytam. Děkuji za popíchnutí s tvými shozenými kilogramy . Přála bych si ještě 10 kg dolů. Ale včera jsem malilinko zhřešila, tak děkuji za tvůj příspěvek a jdu znova v plném nasazení dál.
Papa
pozdrav
LuciLuc
| 26. 11. 2007 22:24
Ahoj lidičky, chodím na tyto stránky už docela dlouho, ale nikdy sem si nevšimla, že je tu i diskuzní forum Čerpala jsem tu při dietě hodně z receptů a některé jsou skutečné bašty a člověk nemá dojem, že vlastně drží dietu Teď už jenom udržuji váhu, jelikož se mi mých cílených 17kg podařilo za rok a půl hodit dolů a moci tak otevřít znovu svůj šatník a vypadat prostě báječně
Držím palce všem, protože ten pocit za to úsilí stojí
.......
martac
| 26. 11. 2007 08:58
Tak už jsem tu zase. Hlásím úbytek 1,3 kg. Nic moc, ale celkem od 5.11. je to 9,4 kg. To zas tak špatné není. Já snad těch 10 kg nedám. Tělo se brání jako čert.

No hlavu nevěším a doufám, že ještě něco schodím. Manžel mě hodně podporuje, protože se bojí, že po tak malém úbytku, to určitě vzdám. Nesmím ho zklamat. Budu zkrátka B O J O V A T.

PAPA zítra
Ahoj Malino a Micho
martac
| 25. 11. 2007 12:08
To je dobře Micho, že jsi nás také neopustila. Je ti tedy zdůvodu nepřístupnosti netu odpuštěno

Jsem taky zvědavá na zítřejší vážení, ale na oblečení už to je dost cítit. Tak snad budu mile překvapena.
Jinak hory jsme zvládli asi do 1.30. Ráno promnu oči a na budíku 9 hodin, tak jsem vylítla vytáhnout žaluzie. Páč by nás na té naší velké vísce ještě mohli pomluvit, že si vyleháváme. I když neděle je přeci nic nedělání. Ale musím se pochlubit. Oběd jsem zvládla a zrýpanou zahrádku mám taky. Tak dobrý. Ale bez těch dětiček je tady nějako smutno.
Jé........ včera jsme viděli krásný fotky. Jeden pár z té naší party se před týdnem vrátil z Karibiku. No nádhera. Tak pápá jde k obědu. Ahoooooj zítra.

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
16. 4. 2024 19:45
11774
Alka...
16. 4. 2024 12:27
70221
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Gabriela ediv
21. 1. 2024 20:59
478
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video