Běhání -začátečníci i pokročilí - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Běhání -začátečníci i pokročilí

Diskuze

anonym
| 15. 5. 2015 13:38
Andreo díky, zajímavé. Asi je to ale fakt no. Zkusím se po nějakém tom oblečení podívat hned dneska :)
anonym
| 30. 4. 2015 17:20
Je kvalitní oblečení na běhání fakt potřeba? V čem je to lepší, nutné?
Chci začít aktivně běhat aspon tak 3-4 x týdně, tak přemýšlím, zda mě budou stačit tepláky a tričko nebo si mám koupit nějaké spešl oblečení?
anonym
| 12. 10. 2013 18:46
Bydlím téměř v centru Prahy a ráno chodím běhat do ulic. Rád bych se ale někdy proběhl i v přírodě (např. v Hostivaři), to je ale s MHD přes 30 minut cesty. Ten čas bych klidně obětoval, ale jak to udělat, abych se nemusel vracet autobusem celý zpocený?
anonym
| 19. 9. 2013 17:48
Ahoj,

chci se zeptat jestli je možné, aby úplný začátečník, který nikdy neběhal, uběhl 7 km za půl hoďky...
anonym
| 10. 1. 2014 10:09
TO Runkeeper: No, to prakticky možné není... 7 km pro začátečníka znamená nejméně 45 minut...
miparime
| 29. 4. 2013 09:24
Holky v jakých botách běháte? Máte nějakou oblíbenou značku nebo je to jedno? A taky je nějaký rozdíl v podrážce do terénu a na silnici?
anonym
| 8. 8. 2012 23:21
ahoj holky, je mi 17 let, driv jsem byla dost sportovne zalozena..do dnes miluji sport, jen se nicemu nevenuji:x jak se rika v puberte jsem se chytla kamaradu a jedina moje starost bylo ***ni venku. Bohuzel jsem zacala i kourit. Vzdy jsem byla hubena, az dost, takze jsem se nemusela hlidat, ale casem jsem taky pribrala a prestalo se mi to libit. Jednu dobu jsem zacala chodit do fitka, ale nic jsem nevydrzela, kvuli dychani. Hlavne behani mi delalo problem. Fitko mi vydrzelo mesic. Rekla jsem si, ze zkusim pravidelnou stravu. Takze priblizne rok jim "pravidelne" a snidam. Samozrejme jim vsechno co se doma uvari, dam si v klidu i cokoloda(napriklad dnes jsem ji snedla k snidani):D ....cely cerven jsem byla mimo cr, jezdim takhle pryc kazdorocne. Ale kazdy rok tam priberu tak 5 kilo:x a letos jsem si rekla, ze uz proste nemuzu! Na pokoj mi dali slecnu, ktera pravidelne cvici a beha, prvni tyden jsem byla zdrzenliva, ale pak jsem se pridala. Driv jsem se pokousela o behani, ale ubehla jsem 200m a vykaslala se na to. Takze jsem se strasne bala jak se ztrapnim. Kdyz jsem poprve vybehla, byl to divne neprirozenej pohyb, navic se mi zdalo, ze kamaradka bezi pomalinku!(coz se pri hubnuti ma, vydrzite dele)...takze prvni chyba, ja bych hnala co nejrychleji. Kdybych bezela sama, za chvili to opet vzdam. Nechtela jsem se proste zastavit, furt sem si rikala, jeste kousek, musis, jeste malinko.... Stalo me to hodne usili, navic kdyz pridam to, ze jsme byli na dovolene a vstavali v 6 rano, jen kvuli tomu, aby jsme sli behat. Jenze jsem v tom nebyla sama. Jinak bych to nedala. Takze mesic jsem chodila tam behat, po 1. Tydnu jsem poznala malinke pokroky, byl to prirozenejsi pohyb a co teprve ten krasnej pocit po behani!! Po 2 tydnech jsem byla "zavislak"...stalo se, ze jsme jedno rano zaspali a nesli behat...a ja mela takovej blbej pocit....coz je super vec, kdyz se tohle stane i vam...protoze uz to mate v hlave, citite se divne, kdyz nejdete behat....za cely mesic jsem nepribrala, ani nezhubla, podle vahy. Ale lidi si vsimli, ze jsem hubenejsi, i po navratu domu. Upozornuji, ze jsem jedla normalne, doprala jsm si i palacinky a podobne pochoutky. Po navratu domu jsem sla parkrat behat, ale pak jsem furt nekde litala, nebo byla lina a vykaslala se na to...a ted uz tyden zase beham. Nejdrive jsem sla 2x na 10 minut...dnes, kdyz jsemsla po 3. Dala jsem si 20 minutek...casem pridam, jelikoz znama vec je, ze hubne se az po 20 minutach behu. Beham pomalinku, vzdy 2 kolecka na fotbalovem hristi a pak pul kolecka jdu...a znova. Navic uz nejakou dobu nekourim, je to velmi znat. Snad uz jsem dospela k tomu, ze je to hloupost. Bohuzel se obcas necham kamarady premluvit. To je ma slabost! Ale kdyz vim, ze ten den pujdu behat, proste reknu ne...momentalne me behani strasne bavi, miluju to a za to dekuji sve kamaradce. Takze kdyby jste chtel nekdo s necim poradit, pomoc, povzbudit, jsem tady:)
anonym
| 6. 6. 2012 09:28
Taky hledám rady, jaké spor. oble. si koupit. No tak kdyz tady tak tu značku rogelli vychvalujete, to bych ji mohla zkusit. Alespon vím, že jsou s ní lidi spokojený, tak je alespon nějaká pravdepodobnost, ze bude dobra :D .
anonym
| 28. 6. 2012 15:34
Holky díky za tip na oblečení na běh, koupila jsem si na vaši radu Rogelli elasťáky a tričko, byl to kup totálně naslepo, ale trefila jsem se do velikosti a naštěstí nemusím vyměňovat. Konečně mám na běh funkční hadříky, už jsem se za sebe styděla v čem jsem chodila běhat. Je trochu fakt, že to oblečení je sice na běh, ale připadám si v něm jak cyklistka, je to hodně podobné cyklistickému stylu, a ten až tak moc nemusím, ale materiál a kvalita dobrá.
Jinak díky za tuto diskuzi, motivujě mě běhat. Po měsíci už jdou vidět výsledky, a to dietu vůbec nedržím, ba naopak jím sladké o sto šest a mám asi 10 kg nadváhu, ale od té doby co běhám tak jsem zhubla v centimetrech a mám pevnější postavu a lepší náladu.
anonym
| 9. 7. 2012 10:51
TO Lucinda:
wau, tak tomu se říká optimizmus:). To klobouk dolu.
Jo jo sladké to je problém no :D Taky mě to stále pokouší. Sladké tu bylo je a pořád bude. Bohužel..nebo i bohudík. Někdy to zalepí špatnou náladu.
Jinak se říká, že běháním člověk nejvíce shodí..Při běhu se zapojí celé tělo, proto je to snažší. Tak přeju, at to jde stejně dobře jako to jde ted. A ja se do toho běhání musím taky pořádně zakousnout. Zatim mi to bohužel časově moc nevychází, ale ten čas si na to vyhradit chci.
anonym
| 7. 8. 2012 09:32
TO Ilona:
Ahoj Ilono. Vyzkoušej a uvidíš. Však aspon poznáš zas jiné oblečení od jiné značky. A na běh je to fakt paráda. Je to pohodlné a kvalitní a navíc není to nějak drahé, že by sme si to nemohli dovolit.
anonym
| 8. 8. 2012 17:39
Ženy teď jsem se dívala na jejich stránky a mají tam ve slevě skvělý pánský cyklo kraťase na kolo. Uvažuju, že je koupím tomu svýmu. Už má ty svoje docela dost dlouho, tak mu udělám radost. Doufám :D ..Pokud máte toho svýho taky "cyklistu" tak mrkněte, jsou fakt za pusu :)
anonym
| 24. 9. 2012 09:53
TO Tereza:
čau čau. jaké kratasy? za pusu by se mi pro přítele také nějaké hodily. Díky
anonym
| 9. 5. 2012 10:01
Ahoj. Tak rogelli s tím mám taky nějaké zkušenosti. je to fajn značka, pokud pořídíš, litovat určitě nebudeš. Jinak běhání je moje záliba. moc ráda běhám. Je to takové odreagování po celém dni. Člověk trochu vypne, sice se zapotí, ale je na čerstvém vzduchu a dělá něco pro své zdraví.
anonym
| 10. 4. 2012 09:16
Karolka: určitě neuděláš. Zkus a uvidíš. My jsme ted o Velikonocích vlasntě včera..na velikonoční pondělí vyrazili s partou si zaběhat 15 km..takovy výlet menší , bylo krásně, tak to bylo moc super.
anonym
| 9. 3. 2012 11:23
:) je pěkné jak si pomáháte...ja jakoš to dlouhodobá běžkyně ( né závodne) , ale za učelem udržovaní kondicky a zdraví můžu vaši oblíbenou značku rogelli pochválit..i já mám dost oblečení od nich...pak tam prodávají mysim i něco od Tchiba...ty mají taky pěkné věci. Jinak behám 3-4 týdně..jak mě to vyjde...a běhám cca 40min..když je venku škaredě..zacvičím si doma hodinku aktivního cvičení, které zahrnuje rozcvičku...posilování a někdy třeba i aerobic a nebo různé druhy tanců...a nakonec takové to protáhnutí, aby nebolely svaly na těle.
anonym
| 15. 3. 2012 09:59
:) tak je dobré si o značce zjistit něco předem a slyšet nebo číst zkušenosti jiných..i když člověk se nejlépe přesvědčí na vlastní kůži, ale tak vypadá to, že s Rogelli jsou všichni spokojeni, takze sna nebudu litovat :) ...
Tyjo tak to jsi velka sportovkyne ze? To závidim, do takového stádia bych se taktéž chtěla dostat :).
anonym
| 19. 3. 2012 12:32
Zdravím všechny běhačky,už taky nějaký ten pátek běhám,moc mě to baví ,uklidňuje a vyčistí hlavu.Já si myslím,že důležitý jsou boty,ale co na sebe to neřeším,hlavně,aby nebylo zima nebo horko a dobře se mi po polích běželo.Mějte se moc Hezky.N
anonym
| 20. 3. 2012 09:52
TO jaro je tady:
Ahoj Boty jsou určitě důležité:) .. co na sebe jsem taky dřív neřešila..ale podle mě je to lepší....na prosakování potu...apod. Ale kazdy se trebe cítí v necem jiném dobre :). Já uvidim tedkon
dominicka2...
| 21. 2. 2012 10:21
Nejde mi to sem dat ten link normálne..asi kuli reklame nebo nevim :( proste takova moc pekna bundicka:), asi si jí vázne objednam :)
anonym
| 23. 2. 2012 09:16
TO dominicka20@email.cz:
Verim z je pekna no :D . TAk pak treba posli foto jestli to pujde, ikdyz nejsou nicky tak foto asit aky ne co :/
dominicka2...
| 24. 2. 2012 09:01
TO Daniela:
No to asi taky nepujde...ale mrkni na jejich stranky..bundy na behání-na větrovky a 7má (červená), tak to je ona :)..pěkná ne?
anonym
| 27. 2. 2012 10:12
TO dominicka20@email.cz:
Ta je fakt pěkná :)...Takže už objednalas? Ja ted už musim něco na jaro si taky objednat....už se jaro konečně blíži,tak to taky musim pořešit.
anonym
| 26. 1. 2012 09:36
Tak čtu vaše příspěvky a nevím teda jakou značku si vybrat...je jich fakt dost...čtu tady hodně od Rogelli....i kamaradka, co běhá, tak mi právě říkala, že od této značky dostala veškeré běžecké oblečení a je to prej super..tak jsem si chtěla zjistit co a jak...a taky jak často a kolik je nejlepší běhat?
anonym
| 23. 4. 2012 10:17
TO Daniela:
Ahoj. Tak od rogelli mam taky par oblečení a nestěžuji si. Jinak Já běhám 2-3 krát týdne.Když není pěkný počasí, tak si zajdu do fitka nebo zacvičím doma. Každopádně kdyz je čas. Snažím se to dodržovat, ale každý týden to 3krát třeba fakt nevyjde. Jinak běhám jak můžu. Kdyz uz cítím, že mám dost, tak přestanu. Záleží, jak jsem z toho dne unavená.
anonym
| 25. 1. 2012 09:17
Ahojte..tak s Rogelli muzu souhlasit...kvalitni značka za dobrou cenu....kupuji si oblečení od nich a občas i neco od Alpine pro ,boty Nike apod...značek je mnoho....jinak behám 3týdne cca 7km :)
dominicka2...
| 21. 12. 2011 13:22
Ahoj holky, tak jsem se taky rozhodla pred časem, že začnu běhat. Ze začátku strašný,ale zvyknout se dá :). No ale potřebovala bych poradit od nějakých zkušenějších běžcu, jaká značka na běžecké oblečení je nejlepší?
renatecka....
| 21. 12. 2011 15:10
TO dominicka20@email.cz:

Ahoj,já už běhám 5let , ze začátku jsem používala normální oblečeni ale pak jsem přešla k ruzným značkám,a momentálně mám oblečení od Rogelli a nestěžuji si .
anonym
| 22. 12. 2011 13:56
TO dominicka20@email.cz: Ahoj, tak s rogelli můžu jedině souhlasit.. mám od nich kalhoty na běhání a ještě bundu na běžky a nemůžu si stěžovat. Jinak i alpine pro mají dobré věci a hannah mají skvělé oblečení :)
anonym
| 28. 12. 2011 14:34
TO Klára: Ahoj ženy. Už po několikáté čtu na různých diskuzích o sportovní značce rogelli. Ale já ji vůbec neznám nebo kromě internetu jsem o ní od nikoho neslyšela. To je nějaká nová značka nebo jak jste na ni přišly? :)

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
2112Hana
16. 4. 2024 19:53
11775
Alka...
16. 4. 2024 12:27
70221
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video