žlučník - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

žlučník

Diskuze

Laparoskopie
Uivatel_5372201
| 17. 8. 2021 19:36
Tak mohu říct v roce 2020 /8 měsíc laparoskopii,ex žlučniku po operace 3 den propuštěn z nemocnice následovala dieta a čím dál víc se objevovali jyne problémy a můžu opravdu napsat že mne tato operace rozhodla jak psychicky tak fozicky rozhozenej tělo nato co bylo zvikle vše převráceno prostě hruza a až po 8 měsících se pomalu vracím zpět jako před operací ,sem rád že sem zas v náladě jako před operací takže za mně kdybych to byl věděl témata operace takhle rozhodi,tak bych nešel a nejedl bych chleb se sídlem a škvárky,to mne způsobilo zánět to se zalecilo a následovala operace .
anonym
| 23. 4. 2018 16:06
Jsem měsíc po laparo odstranění žlučníku, stále držím velmi přísnou dietu...a cokoliv nového chci přidat - tak tělo nechce...Na nevolno, křeče beru Iberogast kapky, zaberou do 10ti min.
anonym
| 2. 7. 2014 13:35
Dobrý den, už 4 dny mě navečer trápí bolest žlučníku. Minulý rok jsem měla záňět, užívala jsem Cholagol, ten pomáhá. Znamená toto trápení nějakou dlouhodobější dietu??? Máte nějakou radu? Děkuji Michaela
anonym
| 31. 3. 2014 09:13
Hezký den všem, žlučník sice nemám operovaný,ale po každém jídle mě hodně bolel a bylo mi až na zvracení, některá jídla jsem radši ze strachu ani nejedla. Teď se to hoděn zlepšilo, prakticky uýž bolesti nemám. Ráda poradím i dalším.
anonym
| 5. 9. 2013 16:53
Dobrý den.
Na problémy se žlučníkem jsou výborné bylinkové kapičky, 100% přírodní. Napište mi - machalovah@email.cz - a mohou pomoci i Vám!
blahova.zu...
| 5. 6. 2013 15:44
Hezký den všem, moje mamka trpěla dlouho problémy se žlučníkem, byla i na operaci a teď jsme objevili přírodní kapky - nejsme zastánci chemie a maminka už tak má léky tak na co brát další. A nevěřily jsme jak rychle se účinek dostavil. Upravilo se trávení, nebolí ji žaludek po jídle. Pokud by jste se někdo chtěl dozvědět víc klidně pište na blahova.zuzka@centrum.cz
anonym
| 30. 3. 2014 17:33
TO blahova.zuzka@centrum.cz: psala jsem vam mail
medword1
| 13. 11. 2011 11:42
potíže se žlučníkem vznikají dlouhodobě a především nenápadně, hodně tuků v potravě a žlučník se pak doslova namáhá při tvorbě žluči, protože žluč je potřeba při metabolismu tuků, je to asi tak, že máme dlouhodobě údobí, kdy je naše strava bohatá, až příliš, na tuky, žlučník reaguje tím, že produkuje ve větší míře žluč, pak přijde údobí, kdy je naopak na tuky chudší, ale žlučník, navyklý na hodně tuků tak pružně samozřejmě nereaguje a dál vytváří žluč, ta se koncentruje především ve žlučníku a pak může vytvářet i sedimenty v podobě písku, bláta a kamenů a my pak máme potíže, které mohou vyústit až v operaci, kdy je nám žlučník odstraněn, a protože žluč potřebujeme k trávení tak jeho funkci v tvorbě žluči pak přebírají žlučovody, hodně velké nebezpečí , které číhá při žlučových kamenech je v tom, že kamínek se může uvolnit, putovat žlučovody a může ucpat i vývod ze slinivky, který neústí přímo do dvanácterníku, ale kousek před ním do žlučovodu, pak může nastat akutní zánět slinivky a to už je vážný, až život ohrožující problém, hodně v tomto směru mohou pro nás, ať už preventivně a nebo i aktivně bylinky a přípravky z nich, které mohou blahodárně a šetrně působit na žlučník a trávení všeobecně, pokud by jste chtěli vědět více, dejte mi vědět do vzkazu, rád poradím
anonym
| 4. 7. 2012 21:28
prosim nastudujte anatomiu-ductus choledochus--zlcovod vyustuje do na Vaterskej papile--dvanastnik, a nie ako uvadzate do zlcovodu !!!
ŽLUČNÍK
BaraRiessova
| 6. 5. 2011 15:36
Dobrý den,já nejvíce používám na žlučník čaj, trápilo mě to dost často ale teď už jsem v pořádku, njlepší čaj co ti mohu doporučit naleznete na této adresewww.biobyliny.cz v sekci čaje naleznete ten správný na žlučník jmenuje se 4aj na žlučník 100ga sama uvidíte jestli vám bylinky pomohou
Žlučník
1LILINKA
| 5. 5. 2011 06:23
Ahoj,moje teta také měla problémy se žlučníkem,hrozila jí operace.Zkoušela různé léky a nic nepomáhalo.Až jsme narazili na netu na Emulips a už po týdnu byla bez potíží.Kupujeme ho pravidelně tady www.zdrava-rodinka.webnode.cz.Já ho beru taky,na zažívání.Opravdu mohu doporučit.
Vyzkoušejte emulips
Camille
| 1. 5. 2011 15:22
Dobrý den,
mojí maminku také trápil žlučník, pak jsem jí na netu sehnala emulips. Když zadáte do vyhledávače určitě najdete spoustu dodavatelů. Já ho koupila např. tady. Jsou to 100% přírodní kapičky a maminka si pochvaluje, že už může jíst cokoliv a žlučník jí nebolí Můžete zkusit, třeba pomůže i Vám
pí Fučíková
Japo
| 31. 3. 2011 11:00
Stejnou nabídku pí učinila i na "nadýmání", kde byla upozorněna na reklamní nabídku. Myslím si, že kdyby to paní myslela upřímně a nezištně, tak se podělí o zkušenosti hned v příspěvku a dá rady všem. Určitě, když někdo píše, tak má asi problém a očekává stejně upřímnou odpověď a zkušenost.
žlučník
beusinka
| 28. 3. 2011 09:33
Zdravím všechny, žlučníkář nejsem ,ale v rodině to máme. Studuju medicínu a přesto bych operaci doporučila pouze v případě, že opravdu není zbytí. Já mám opravdu hodně dobré zkušenosti z bylinnými přípravky. Pomohly mojí babičce, která se taky bála, že bude muset na operaci, musela se moc hlídat v jídle a ani tak to nepomohlo. Momentálně po bolestech není ani památky :) Pokud máte zájem o více info, tak napište na beusinka.a@seznam.cz
anonym
| 27. 1. 2017 22:50
TO beusinka: Dobry den, moc by me zajimalo, co Vasi banicce pomohlo a te žlučník. Mivam strasny bolesti..vsechno ze stresu
Muj mail je hbudinova@gmail.com. Diky
anonym
| 13. 3. 2017 08:50
TO Anonym: dobrý den já mám také nemocný žlučník a bohužel díky jiným diagnózám i toxická játra chci se zeptat zda si někdo myslíte že je to žlučníkem mám po jídle nafouklé tvrdé břicho, a tlaky ve střevech, a tupá bolest v podbřišku při vyprazdňování cítím se plná plynů které nejdou ven už me bolí i v zádech pod žebry ještě jsem to nezažila slepak mám venku už dávno a pobolivá mě vpravo kde žlučnk je co na to vzít drží mě to třetí den na WC jdu a cítím bolestivé tlaky když vyjdou větry tak to zatlačí někde až ve střevech poradte Milena
anonym
| 4. 1. 2018 21:33
Važení vše co tu píšete jsem vyzkousel, jedine a opravdu co muze pomoci je URSOSAN nebo URSOFALK vsechny ty komercni kramy jsou k nicemu .
Spis to pusobi jako placebo . Nastudoval jsem si anatomii a misto operace se lecim ursosanem .. kamen o velikosti 2,2 cm a pisek .. za 6 mesicu kamen zmensen o 6 mm a pisek je pryč. Precte te si studie o tom leku atd... kontrola ultrazvukem kazde tri mesice ... je to slozite lek si kupuji za 800 kc a ultrazvuk se da dohodnout i na veterine .-) pro DR je jednodusi operace nez Vas lecit drahyma lekama .-)
anonym
| 14. 3. 2018 10:45
TO Ursosan: Kde sehnat lékaře, který by takovouto metodu léčby podpořil nebo alespoň zvážil? Ze zkušenosti vím, že doporučují odstranění žlučníku s kameny.
operace žlučníku
kodytkova
| 2. 3. 2011 11:50
Jsem po operaci už rok, provedli ji laparoskopicky, za 4 dny jsem byla doma, ovšem došlo k zanícení jednoho z otvorů, museli mi vymačkávat hnis, po 2 měsících jsem objevila u pupíku bouličku, doktor mi při kontrole řekl, že jde o kýlu a že se to stává. Došlo prý při operaci k porušení břišní stěny. Naštěstí to prý není kýla klasická, takže nehrozí její tzv. "uskřinutí". Pokud jde o fungování bez žlučníku - našla jsem si přírodní prostředek, který mi umožňuje žít v pohodě i bez žlučníku - a vím od jiných holek, že díky němu se jim podařila odvrátit hrozící operaci. U mě to nešlo-měla jsem ve žlučníku 416 kamínků - jako korálky.
Jestli chcete, můžu poslat třeba mailem odkaz.
Dana
knihovnakt
| 23. 9. 2018 19:18
TO kodytkova: mám zájem o zaslání blyžších informací Kivi
přírodní poplněk stravy
radi
| 7. 2. 2011 16:06
Můžu Vám doporučit jedny kapičky, jsou jen přírodní a opravdu fungují, vyzkoušeno. radkamusilova@email.cz
žlučník
pospisiloka
| 23. 1. 2010 15:30
mě také hrozí operace jen jí stále oddaluji....
zlucnik
radka55
| 23. 1. 2010 04:31
Ahoj Petro.Me chytil zlucnik poprve pred dvema tydny. Tyden jsem lezela v nemocnici a cekam na operaci. Myslim si, ze nejlepsi prevence je prisna dieta. Zadna. mastna, smazena a podobna jidla. Proste takova ceska klasika je tabu. Nevim, jstli je jina rada, nez "" VEN S NIM "".
žlučník
majkaxp
| 17. 8. 2009 10:13
Ahoj,jestli máš zájem něco se svým zdravotním stavem dělat,napiš na můj meil:majkaxp@centrum.cz
Žlučník v lahvičce
Blanule2
| 27. 7. 2009 22:40
EMULIPS přispívá ke snížení vzniku žlučníkových kamenů,přispívá ke snížení rizika vzniku chorob srdce a cév,podporuje zažívání,odlehčuje trávicímu traktu,pomáhá tělo chránit před volnými radikály.Díky němu už žádné potíže se zažíváním,s kilogramy navíc,s vysokým tlakem a cholesterolem.Cena 375Kč až na 100 dní
reg.č.03-000585
www.okg-zdravizprirody.blogerka.cz
žlučník
anonym
| 12. 9. 2008 11:00
Mě pomáhaj kapky z pampelišek,mají to v čajovně,stačí 15 kapek,lehnout a mám za chvilku pokoj,nebo když začínají,tak jíst stvoly.
ach ten žlučník
aniky
| 1. 9. 2008 21:09
Ahojky všem,
je to přesně 12 dní co jsem odevzdala s radostí svůj žlučník.Do dnešního léta jsem měla během 10 let asi dva velké záchvaty a to vždy těsně před porodem.Mávla jsem nad tím vždy rukou,jenže letos jsem byla před dovolenou v docela slušným stresu.Pobolíval mě žaludek(teda myslela jsem ,že je to žaludek,protože bolest byla uprostřed) ,ale celkem to šlo Algifen zabral docela rychle,ale pak přišel záchvat a s ním odešla chut k jídlu.Nevěděla jsem jestli jíst nebo nejíst(stále jsem žila v domnění,že jde o žaludek) a to celé se odehrálo na dovolené v cizině.Po návratu domů se to celé zhoršilo,bolest šla do zad a léky už nezabíraly,chodila jsem s tím do práce-no blbá no.Užila jsem si svý,vydupala jsem si sono,jenže to už jsem si byla jistá,že je to žlučník bolest přešla na pravou stranu,měla jsem tmavou moč a světlou stolici-sono to jen potvrdilo.V den kdy se vracel syn z tábora se mi udělalo hrozně zle a pak jako když utne.Celkem tři týdny bolestí.
Objednala jsem se na operaci dokud jsem si pamatovala bolest!!!!!I v práci se to docela hodilo.Strach jsem moc neměla,žlučník mi vzali laparoskopicky,8,15 operace a v jedenáct jsem byla na pokoji,dokonce i bez vývodu.Opravdu pokud to musíte podstoupit ničeho se nebojte a doufám,že se vám dodala odvahu.Mě ted čeká ještě pár dní odpočinku.Jedinný problém je,že se mi vedle pupku udělala boule a tak čekám co mi řeknou při kontrole.
ahojky
anonym
| 1. 9. 2008 18:53
,já mám žlučník rozhozenej,už delší dobu,pomáhá mi dieta,pak pampeliškové kapky,jedla jsem i stonky od pampelišek,když začli,ty prášky ani kapky,neberu,bylo mi po nich ještě hůř,ahoj
operace žlučníku
aniky
| 26. 7. 2008 19:13
Bohužel se můžu přidat do klubu žlučníkářů,což není na gratulaci.Mám prosbu,máte někdo za sebou odoperování žlučníku?Je to lepší?Co operace jak probíhala?díky
žlučník
cervik
| 24. 7. 2008 22:56
ahoj,mě pomáhá pár dní jist dietněji 3 krát denně ISOCHOL.

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
2112Hana
16. 4. 2024 19:53
11775
Alka...
16. 4. 2024 12:27
70221
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video