Oholené pánské přirození - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

oholené pánské přirození

Diskuze

anonym
| 1. 1. 2017 10:01
holil jsem se vždy žiletkou Mach3, ale nikdy jsem nezabránil malým rankám, které pak nepříjemně krvácely a svědili, proto jsem začal odstraňovat chloupky depilačním krémem - nechám ho působit cca.20 min a po opláchnutí všechnu kůži bez chloupků namažu bepantenolem. Mám to již ověřené několika roky. Mohu jen doporučit.
Má žena na je celá depilovaná laserem ale mé světlé chloupky tak odstranit nejdou (škoda)
anonym
| 26. 3. 2015 22:44
Zdravím,nám se ženou se líbí jen uplne holé přirození už 20 let.Ale záleží na každém,jak se mu to líbí!
anonym
| 14. 6. 2013 17:10
Holím vše okolo ***u.Ne proto,že by se mi to jen líbilo.Ale hlavně proto,že mě teď pokožka kolem ***u tolik nesvědí.Po oholení používám dětský olej Johnson baby a je po svědění.Dříve nepomáhalo ani časté mytí.
anonym
| 8. 4. 2013 23:49
Je mi přes 40 a holím od kořene a pytlíka, připadá mi to lepší, nad střihám nakrátko. Manželce se to moc nelíbí a sama tomu moc nedá , jen někdy když mi chce udělat radost a to zas tak často není .A chtěl bych se zeptat dam tady. Prý vás (těch hladkých )není moc- co prý vidí ve sprchách, tak nevím kde je pravda. Já jsem pro hladké ženy, a aspoň upravené muže, ale je to jen můj názor.
anonym
| 3. 2. 2013 17:28
Holím sepravidelně již několik let a musím říci, že *** mi připadá daleko lepší. Jsme s ženou vyholeni oba a vzájemný dotyk vyholených míst je nádherný. Jednoznačně mohu holení jen a jen doporučit, pryč s nevzhledným chroštím.
anonym
| 25. 4. 2012 16:59
pánské přirození se mi líbí a samozřejmě vše lépe vynikne když je do hladka oholené, alespoň mě to tak vyhovuje. Celkem se mi líbí a vzrušuje mě i pytlík a zarostlý by mě asi moc nebavil. Samozřejmě obřízka je super, *** s žaludem venku je určitě víc pro ženy atraktivní na pohled nicméně ta cena za provedení úkonu je dost vysoká. Ženy dnes taky a to bez ohledu na věk jsou kompletně oholený tak nevidím problém proč by se neměli holit i pánové. Co vím od kolegyň tak se jim taky líbí víc chlapy oholený.
anonym
| 27. 4. 2012 22:41
TO pavlia: máš recht pavlo, když jsme my ženy pěkně oholené a stojí nás to čas i peníze tak trošku toho času by do toho měli dávat i pánové. Pro mě je oholený *** víc ***y nejen na pohled ale i na zábavu
a z mého okolí taky holky preferujou chlapce dole bez - tak pánové nebudte líní a taky se snažte o údržby vašeho nádobíčka
anonym
| 30. 7. 2012 02:57
TO dune: já se snažím o údržbu nádobíčka ale co ten zbytek třeba na hrudi mě to tam vadí ale údržba stojí za prd a co teď!? javascript:void(0)
anonym
| 24. 2. 2013 18:49
TO pavlia
S přítelem se holíme vzájemně a někdy si vypomůžeme i depilační pastou. Zárůst nikdy. A jinak obřízka by mu určitě moc slušela. Zkusila jsem s ním promluvit a neví. Neustále mu ho ohrnuju a napínám a říkám, jak je ***y úplně venku. Zkusí se zeptat u doktora, uvidíme jestli to ukecá. Ale určitě bych byla z toho žaludu bez extra super vzrušená.
anonym
| 7. 7. 2017 08:57
TO Lucka: obrizka ne.je to k ničemu dám :-np .
anonym
| 18. 4. 2012 19:17
Já mu přirození oholila voskem jau jau
anonym
| 1. 3. 2012 21:18
ahojky, muj novy kluk ma obrizku uz dlouho a musím říc že se mi to libí, vypadá to tak ***y zvlášt na dlouhým ***u. V kombinaci s uplným oholením je opravdu na co se podívat. U holek je oholená kundina samozřejmost a to by mělo platit i pro chlapce. Mě se to určitě líbí víc než s chlupama. Zvláště kombinace obřízka a chlupy nejdou moc dohromady
anonym
| 29. 1. 2012 20:52
Mám obřezáno. Ukecal jsem to u doktora a pak následovalo vyšetření a operace. Udělali mi to podle představ, úplně celou předkožku pryč a řez na dva prsty od žaludu, uzdičku nechali na místě. Žena už má taky ***a venku, na plastice jí to udělali pěkně, hojí se to dobře a nikde není po kapuci ani stopy. Má celou kapuci pryč a zůstala jí spojnice pysků a poštěváčku, což jsem rád, je to super, že to má venku. Ale nefér je, že se jí to hojí rychleji než mě. Tak se zatím navzájem mažeme a koukáme, jak se to vyvíjí. Uvidíme pak, ale už jsem opatrně zkusil pomasírovat žalud a je to super, jak je to napnuté. U mé polovičky jsem jednou natíral a zůstal koukat, jak se jí po obnažení při vzrušení zvětšuje (otok už to není). Myslím, že nemůžeme litovat. Až časem bude po ***u, zkusím napsat.
anonym
| 25. 4. 2015 11:21
TO Jarek:
Ahoj Jarku, takze u vas to neni z duvodu zdravotnich? Mozna jsi si předem nezjstil ze předkožka obsahuje 20 000 nervových zakonceni a zalud jen 8 000 a ze do deseti az patnacti let dochazi ke keratizaci zaludu("hrosi kuze") a snizeni citlivosti na polovinu, cili z 28000 nervových zakoneni celkem je do deseti let 4000, tzn 1/7. Myslim ze toho budes litovat.
anonym
| 16. 1. 2012 16:26
Holím si přirození od puberty sám od sebe a nedovedu si to představit jinak, dohladka oholené přirození beru jako přednost i u holek. Je to daleko přitažlivější než zárůst. Taky se tady probírala obřízka. Tu mám už asi deset let z důvodu dlouhé předkožky, která mi kazila vjemy ze ***u a můžu říct, že je to super. Šel bych do toho znovu.
Lootseek
| 13. 1. 2012 16:42
U holení nejde jak u mužů tak u žen ani tak o estetiku, ale hlavně o hygienu. Co je chlupaté, lépe se zapaří a pak podle toho náležitě "voní". To, že to je podvědomě ***y je sice možné, ale třeba v mém případě, je-li partner dole sebemíň cítit, už mu nikdy nedám šanci, že by se mohl dočkat z mé strany orálního dráždění. Totéž já, když nejsem do hladka oholená a čerstvě vykpupaná, nikdy bych na chlapa nevlezla, i kdybych samou nadržeností lezla po zdi
Tatu
| 17. 1. 2012 11:23
TO Lootseek: Jenomže on není cítit tím, že má chlupy na šourku, ale tím, že si nemyje žalud a předkožku. Stejně to platí i pro ženy. To co je cítit zevnitř, je daleko horší, než to co je citit z ochlupení. Jestli je nebo není někdo čuně, nepoznáte podle toho že je oholený či neoholený. To může být pouze jeden ukazatel, že když se někdo holí, že věnuje svému tělu péči a tedy je zde předpoklad, pouze předpoklad že nezanedbává ostatní hygienu. Nemůže to ale platit obráceně a říct ta nebo ten není vyholený a je tedy automaticky čuně!
Lidi se zbavují své přirozené vůně, používají chemii proti tvorbě potu, voní se, stříkají deodorantama, tváří se že jejich *** nesmrdí, žijí neustále ve stresu, aby se nedejbože nestali terčem posměchu, že jejich deodorant či kolínská nepřebije jejich přirozený pach, který pak paradoxně nahrazují umělými feromony a když se k tomu přidá stres z práce, tak jsou z toho tak hotoví, že se chodí ke cvokaři vykecávat, nechávají se zavírat do blázince, skáčou z mostu, šňupou kokain, nebo se z nich stávají neurotici, kteří nevydrží žít ve svazku a normálně vychovávat děti.
J
anonym
| 26. 1. 2012 22:02
Mam otazku ja taky preferuji oholene prirozeni ( jako u muzu i u zen ) ale obcas kdy se oholim objevi se pupinky a zacne to svedit ... Pouivam normal ziletku a gel po holeni ....poradte mi... Dekuji Ondra
anonym
| 26. 1. 2012 22:17
Kdyztak prosim poradte jak,cim holit aby to dele vydrzelo a bylo 100% hladke znova dekuji...Ondra
anonym
| 18. 4. 2012 17:58
TO Anonym: nikdy to nebude na 100% a furt.musíš se denně holit pak to bude fajn ale pokud to budeš zanedbávat tak to se radši nehol vůbec.ale jakmile jednou začneš a chceš aby to bylo ok musíš se pak už holit do smrti.a nebo podstoupit drahej zákrok po kterým ti už nic růst nebude
sebkova
| 29. 1. 2012 22:13
TO Anonym: Musíš to namazat nejlépe nějakým krémem, dají se přímo i koupit:)
anonym
| 6. 2. 2012 21:18
TO sebkova: ale ne a ne to zabrat :| ....... Uz me to fakt vytaci
sebkova
| 29. 1. 2012 22:14
TO Tatu: Zase tady válčíš :D?
anonym
| 3. 1. 2012 15:33
Oholený *** je super. Já chodím sice na depilaci cukrovou pastou a nechávám jenom proužek, ale přítel se holí dole úplně a je to super a chlupy co mu rostou přímo na kořeni ***u mu sama trhám pinzetou.
anonym
| 29. 12. 2011 17:15
Ještě k holení. Muž se holí v koupelně se mnou. Nechává si proužek do slabého V a já taky a na hůře dostupných místech si prostě vypomůžeme. Mám piercing v kapuci klitorisu a nad ním si dává muž fakt záležet, abych byla hladká a někdy mě za něj zatahá tak, že klitoris ohrne a pak mu já zase tahám při holení za žalud.
anonym
| 26. 12. 2011 14:07
Jo a ještě k té obřízce. Bylo by to asi super. Mám chtít po manželovi jako další dáreček jeho obřezání ? Jaké to pak je ? Asi to vypadá suprově.
anonym
| 29. 12. 2011 16:17
TO Denisa.: Žalud je po obřízce celý venku a je voňavý. Všichni chlapy u nás doma ji mají. Mladší syn měl fimózu a proto je obřezaný. Starší syn měl dlouhou předkožku a chtěl obřízku, když mu bylo 15, protože viděl, jak to vypadá u bratra. A manžel šel poslední a to na moje přání, aby měl napnutou kůži a nikde se neohrnovala.
anonym
| 29. 12. 2011 18:18
TO Petra:

Tak to je kolektivní masochismus !!!
anonym
| 5. 1. 2012 21:04
TO Denisa.: muj pritel je po obrizce 3 mesice. Prestoze ma pomerne velky zalud zadne problemy typu fimoza nemel spise jsem to chtela ja, protoze se mi to libi a v kombinaci s uplnym vyholenim to vypada dobre. 2hy mesic je mozno delat jenom jemny oral ale ted uz je vse v pohode a lze s nim delat cokoli. Stalo to 14 tisic ale udelali mu to dobre a vubec neni poznat, ze nekdy nejakou predkozku mel. Maturbaci prede mnou provadi s gelem nebo olejickem ale to delal pred tim take - vic si to na pohled uzivam a mozna jeste to melo vliv na delku strikani, kdy ted dostrikne dal nez pred tim. u panu s malym zaludem si nejsem jista s vyslednym estetickym efektem nicmne z hygineckeho hlediska neni o cem diskutovat. pa pa
anonym
| 26. 12. 2011 11:36
V tento sváteční čas si vzpomínám na rok 1989 kdy mě můj manžel dal pod stromeček dárek ve formě svého kompletně oholeného přirození. Bylo to něco fantastického. Já sama se už holila dávno, ale oba dva krásně hlaďouncí při milování je fakt něco. Za mlada (je mi už něco přes padesát)jsem spolykala pár ptáčků, ale tak bez chlupů to je fakt boží. Od toho roku se oba holíme a nedovedeme si to už jinak ani představit. Nemůžu do toho nikoho nutit ani přesvědčovat, ale nedovedu si to už ani jinak představit.

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
18. 4. 2024 11:55
11784
jirinaova
18. 4. 2024 10:40
70239
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video