Bezbolestná ultrazvuková liposukce - UltraContour - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Bezbolestná ultrazvuková liposukce - UltraContour

Diskuze

eve.1
| 22. 3. 2017 12:38
VELKÉ ZKLAMÁNÍ V PETRA CLINIC - URČITĚ NEZKOUŠEJTE.
Chtěla jsem zmenšit objem tuku v podbřišku a zpevnit jeho pokožku. Koupila jsem si na doporučení paní Řehořkové 3 x kryolipolýzu a 3 x radiofrekvenci podbřišku. Ani po několika měsících se ošetřované partie podbřišku nezmenšily ani o milimetr. Celoživotně hodně cvičím a zdravě jím. Bohužel jsem se pozdě podívala na detaily fotek ve fotogalerii proměn (např. slečna Monika, paní Petra, paní Eliška,…), abych zjistila, že se jedná o fotomontáže. Podle písemného kréda Petra Clinic „Za kvalitu a výsledky Vám ručíme“ jsem chtěla vrátit peníze za neúčinné procedury, ale paní Řehořková toto odmítla. Lákání klientů na fotomontáže jí nevadí a pokračuje v něm i nadále.
zienka
| 30. 11. 2016 14:54
Která žena nemá problém s problametickými partiemi. Já teda nejsem moc na cvičení urpotné, takže pro mě by bylo dobré najít nějakou alternativu na zhubnutí bez extrémní námahy.
anonym
| 29. 10. 2011 11:37
Ahojte, slyšela jsem, že po ultrazvukové liposukci se vám rozpuštěný tuk nevyplaví z těla ven, ale usadí se jinde. Máte s tím někdo zkušenosti? :-\
anonym
| 26. 2. 2012 02:42
TO Sheron: To není pravda. Ale ultrazvuk ti hlavně nic s tukem neudělá. Akorát tě odvodní a může způsobit zdravotní potíže. Najdi si to na internetu, jmenuje se to Velká kavitační lež.
Kavitace
Kocicanda
| 23. 2. 2011 17:38
Tak to je dost zvláštní, že jste měla až po několikátém sezení kavitaci a navíc bolestivou. Divím se proto, protože mě kavitaci dělali hned ten den a pak mě navlíkli do kalhot, vypadá to jako skafandr, a bylo toSamotná kavitace mě nebolela, ale vzhledem k tomu, že už moc bříško necvičím jako kdysi, tak jsem cítila jak vakuová hlavice působí na moje bříško a měla jsem ho i trochu namožený Je vidět, že vždy se sejdou názory pozitivní i negativní a při tom by měl být vždy stejný výsledek, podle mého názoru?
Kavitace aneb bezbolestná liposukce 3.generace
mazlicek
| 20. 2. 2011 21:56
Kavitace - tedy bezbolsetná liposukce 3. generace jsou naprosto vyhozené peníze a ztráta času
Je to normální podvod, aby si studia na této "novince" vydělala peníze.
Chodila jsem každý týden na přístrojovou lymfomasáž do specializovaného studia a asi po 8 sezeních jsem šla na kavitaci. Dodržovala jsem pitný režim, jídelníček i 3x týdně aerobní činnost a nyní jsem lehčí o pár tísíc a na stehnech a bocích mám úplně to stejné, co předtím - celulitidové tukové polštáře.
Lymfomasáž mi taky byla k ničemu. Nohy jako " z olova" mám pořád, pokud déle stojím nebo sedím a celulitida se vůbec nezlepšila.
Kavitace nebyla bezbolestná, jak se všude uvádí, ale prvních pár minut to byl vysloveně horor, když do vás jde proud a týden po tom, jsem se nemohla daných míst ani dotknout, takže jediné, co u mě zabírá je cvičení a drastická dieta, při níž bohužel zhubnu všude, takže horní část těla mám jako kostra a spodní mám pak hubenou.
Navíc s věkem... cvičením boky a stehna neovlivním.
kavitace
andrea123
| 9. 12. 2010 20:23
ahoj zeny
bola som na kavitacii ja aj moja znama. Bolo to na prekvapenie velmi prijemne. islo dolu citele peknych par centimetriko .. Znama bola asi trosku odolnejsia mala vysledky mensie ale je to silna fajciarka a kava ide u nej ako voda takze to je pochopitelne...Odporucam vsem ak na to pojdete tak pite veeela vody. Aj ked je obcas tazsie ako by sa to mohlo zdat sama viem o com hovorim ale nech to ma uz nejaky ten efekt nie ? a urcite vyberajte dobre aj salon ja som napriklad bola v slim and go co som citala na inych diskuziach tam to najviac chvalili a uz viem aj preco...Takze este raz vela pit a pojde to
bezbolestná liposukce
8hanina
| 8. 12. 2010 08:56
Ahoj Ivko, díky za odpověď . Myslíš, že to funguje i na celulitidu a strie? Mám po porodu především stehýnka dost krabatá a na bříšku jizvičky. Faldy už jsem cvičením dost zredukovala, ale karbliky se nechtějí hýbat. A kolikrát to tak musím absolvovat, aby to bylo vidět? Dík
anonym
| 4. 1. 2013 16:10
Bříško!!!To mě může vždycky rosekat,když dospělá ženská mluví o svém břichu,že má bříško. A stehýnka!!!
vzkaz 8hanina
ivka16
| 7. 12. 2010 22:51
Ahoj Hani,jj přesně tak to je. trošku ti piští v uších, ale během pár minut je ti to fuk, povídáš s masérkou a si v klidu. Ty ceny jsou super a úbytky taky. nebolí to, žádná následná postliposukcní péče, jen pít, pít a pít, (aby si ty "škodliviny" tuky:) mohlo tělo vyloučit) a nepřežírat se. Na to jsme my češi experti :) Vyzkoušej je. Vřele doporučujuIv
ultrazvuková liposukce
8hanina
| 7. 12. 2010 09:41
Ahoj Ivko,
také jsem si hledala různé informace o ultrazvukové liposukci a chci se zeptat: v té Althee mají přístroje, co se u nich drží taková tyčinka? O těch jsem četla, že jsou nejlepší. Jak jsem se dívala na jejich stránky, tak mají bezkonkurenčně nejlepší ceny.
petra clinic
Bubula
| 6. 12. 2010 16:51
no mě už přijde divný, jak se všude fotí ta majitelka, jak kdyby dělala reklamu sobě a ne studiu "modelka jedna "
ultrazvuková liposukce
ivka16
| 6. 12. 2010 13:44
Ahoj Vilmo,
moc mě mrzí, že už jste několikátá v pořadí, kdo si na petra clinic stěžují. Pak tyto salony dělají špatnou reklamu všem ostatním a tak bohužel, přibývá skeptických klientů a klientek. petra clinic má obecně špatné renomé. Já osobně, když chci něco podobného zkusit, tak si najdu všechny možné recenze a doporučení. Já osobně chtěla něco podobného vyzkoušet. Také jsem uvažovala o této clinice, ale vše potřebné jsem si předem zjistila a hned jsem tento nápad opustila. Na různých jiných webwech jsem se dočetla o Althea.cz, navštívila je a byla jsem velmi spokojená. Vše co se toho týká a mé návštěvy se dočteš v mém minulém příspěvku.
Zdravím Ivča
Kavitace podvod nebo ne?
Bubula
| 5. 12. 2010 15:08
ahoj Petra cl... je opravdu hodně předražená a nabízejí lymfo kalhoty zvlášt. Já chodila do lssalonu a tam dělají stroji od dermicu, 40 min kavitace břicho, zadek, nohy- co chceš + 20 min kalhoty, otevření lymfy předtím a stoji to 1750 Kč. Kdyby jste to chtěly vyzkoušet, tak ted je nejlepší čas, Od 21.12. to chce firma zdražit zase na 3tisíce, protože budou ženský po pečení cukrovi yžraný a daji za odstraněni špeků cokoliv.
Hlavne ty stroje od dermicu jsou kvalitnejsi a delaji tam precizne i bricho. Musi se nabrat ten špek /kožni řasa/ a tim ultrazvukem to projiždět jakoby z boku, jinak ti ten ult projde všemi vnitřními organy a to ti může třeba probrat vřed. Kavitace břicha je celkem nepřijemna a břicho tě boli dva dny, jak kdyby jsi ho cvičila. Nohy a zadek se dělaji normalně, tam jsou kosti a ult se odrazi pryč. Kdo chcete vyzkoušet, tak koukněte na lssalon anebo kdo chce levnou kosmetiku, tak ted maji kosmetika 90 - 120 minut včetně ličeni za 399. Dnes posledni den.
podle mě je to podvod
vilma2
| 4. 12. 2010 21:24
Nechala jsem se nachytat na reklamní hlášku: viditelné výsledky již po prvním zákroku! Radiofrekvenční liposukce podbradku na Petra cli..... Malinké místo zákroku, kde by výsledky skutečně musely být viditelné. 3x3000,- (abych nekřivdila - zrovna měli akci 15% sleva). Ale výsledek nula je drahý i tak! Nechtěla jsem se nechat takhle oškubat, proto jsem naléhala na osobní schůzku s paní Petrou. Je to okouzlující osoba, pokud ve vás cítí nosiče peněz. Snažila se mě přesvědčit, že jsem udělala dietní chybu, jinak to každému skvěle funguje. Tisíce děkovných dopisů... Když jsem poukazovala na klamavou reklamu - výsledky po první kůře - a chtěla, aby mi za poctivé peníze poskytla slibované výsledky, řekla, že se se mnou nebude bavit a zavolá ochranku!! Je to typický příklad podnikatelky bez skrupulí (můj pocit podložený mojí zkušeností). Její muž nakonec slíbil, že mi poskytnou jakousi kompenzaci. Jasně jsem řekla, že trvám na oboustranném dodržení smlouvy, tedy moje peníze a jejich zaručené viditelné výsledky. A jejich návrh? Nabídli malou slevu na další 3 zákroky. Takže mě měli za totální idiotku, když čekali, že odevzdám další peníze za to, co (dle mých zkušeností) nefunguje. Takže vás chci varovat - nebuďte tak pitomé jako já a na Petra cli... rychle zapomeňte.
eve.1
| 22. 3. 2017 12:42
TO vilma2: Zdravím Vás, Vilmo (pokud si tedy po 6 ti letech tento příspěvek přečtete . Mám úplné stejné zkušenosti - klamavá reklama, stejné jednání, stejná vysvětlení,... co dodat. Každý si musí udělat názor sám, tak snad si naše zkušenosti další ženy přečtou a investují své peníze jinde, než v tomto kosmetickém salonu. Eva
monika.pos...
| 15. 8. 2017 16:16
TO eve.1@email.cz: jj, bohužel s Petra Clinic jsem toho moc dobrého taky neslyšela.. viděla jsem i jiné šílené recenze..naštěstí kamarádka byla nedávno na neinvazivce a doporučila mi, kde to je fakt dobrý, i na googlo mají dobré recenze, tak jsem šla a boky jsou fakt viditelně menší. četla jsem někde, že ultrazvuk odvádí jen vodu a ne tuk, takže . asi kliniky psaly . kravina. ja za sebe doporučuji a držím palce at najdete taky ku spokojenosti
o tom právě píšu
ivka16
| 3. 12. 2010 16:36
Ahoj, však právě o tom tu píšu, je škoda, že lidé jako filip, jde do jednoho salonu, který nestojí za nic, a tím pohaní všechny ostatní , ale tak to právě není. V Althee to fakt funguje. Doufám,že to vyzkouší, a pak bude mluvit jinač. Napište sem prosím lidičky, kdo tam ještě byl a byl taky spokojený jako my.
Pěkný víkendIvča
bezbolestná liposukce-doma
Katerina2
| 25. 8. 2010 21:55
Milé dámy, momentálně se k nám dostává metoda, která se provádí v salónech, také k nám domů. V podobě ultrazvukového přístroje, odbourávání nežádoucího podkožního tuku. S pozdravem Kateřina
Neinvazivní liposukce - kavitace
meggy
| 18. 5. 2010 21:16
Ahoj lidi, já jsme taky dlouho váhala, zda kavitaci podstoupit. Nakonec jsme to riskla a udělala jsem dobře. Jsem sice docela štíhla, ale po porodu mi zůstalo nějaké to kylčo navíc. Šla jsme na břiško - kde mi to udělalo 4 cm dolů . Takže jsem spokojená. Navíc fakt kromě pískání člověk nic necítí. Uvažuji ještě o stehnech. Jsem z Ostravy a byla jsem v TM studiu. Četla jsem tu negativní reakci na toto studio, ale já mám naštěstí jen dobré zkušenosti a můžu klidně doporučit.
Neinvazivní liposukce - kavitace
LenusBerus
| 15. 5. 2010 21:20
v tom případě Vám kavitace pomůže. Tuk se rozpustí a vstřebá v místě ošetření a to je na kavitaci to nejlepší, žádná svěšená a předčasně stárnoucí pleť a místo prsou vytahaná kůže. To je třeba můj osobní strašák - každé zhubnutí a ztloustnutí se na pleti a prsou podepisuje

Pro efekt je důležitý dostatečný pitný režim, fungující lymfatický systém a fungující přístroj.
Nevím, co z toho ty firmy mají, že nabízejí ultrazvuky s nižší frekvencí než je pro toto vhodná (má být 40-45kHz), ale také jsem při průzkumu takové potkala (35kHZ).
Také závisí na výkonu přístroje ve W/cm2 . Čím méně, tím méně tuku se rozpustí za stejně dlouhou aplikaci.
Podtlak bych doporučila spíše po než během kavitace, pokud se dělají současně, tak se dělají často modřiny, ale účinek mají oba typy.
Asi jsem trošku odbočila, ale věřím, že to mnohým pomůže.
pro skunka
fretka
| 27. 4. 2010 16:54
Ahoj skunku,také tě zdravím a přeji ti pěkný den!Pokud toto považuješ za soukr.propagaci,to asi nečteš jiné diskuze na ženy.cz.Troufám si tvrdit,že já jsem mírný odvar.Je škoda podporovat někoho v devastaci svého konta-když to není nutné.Proto jsem v dobré víře uveřejnila to,co jsi četla Každopádně tě to zaujalo,tak mi pak napiš,jaký máš pocit a jestli to byl dobrý tip nebo špatná propagace S úsměvem na rtu Fretka
dodatek pro fretku
skunk
| 21. 4. 2010 22:37
Ahoj Fretko, už jsem viděla hodně soukromých propagací, ale tohle je už moc. Prosím tě, příště něco ne tak do očí bijící! Ale jinak ti fakt věřím a paní kouzelnou Soňu Novotnou určitě navštívím .
Dodatek
fretka
| 19. 4. 2010 16:07
Pondělí,ani neudržím myšlenku.......chtěla jsem napsat,takže věřte,že paní Soňa Novotná ví,co dělá a to co píšu je vyzkoušené,nejen mnou.Uf.Omluva všem,kdo to přečtou .Papa fretka
ddiano
jimboo
| 7. 4. 2010 18:57
cena byla vánoční akce, jinak chtěli za sezení 2000,-, paní mi taky doporučovala 3-6, čím víc, tím líp........mě to tedy přišlo k ničemu.........myslím si že pohyb a změna stravy zabere víc a snad už na takovou věci nikdy nenalítnu
bezbolestná liposukce
jimboo
| 25. 2. 2010 23:46
Milé dámy, jelikož ještě pořád věřím na zázraky, i já jsem zkusila něco, u čeho budu jen ležet, nic nedělat a myslet si, jak po 6ti sezeních odejdu v pase o 10 cm užší.
Prosím vás, nevěřte tomu. Jediné co je na tom pravda, že to vypadá jako ultrazvuk a je to opravdu bezbolestné. Tedy ta procedura. Bolestné je to pro vaši peněženku. Naštěstí jsem využila vánoční akce, takže mě sezení stálo "pouhých" 1000,-, absolvovala jsem jich doporučených šest a neudělalo to se mnou absolutně nic. A to že vám někdo radí, že musíte začít cvičit a změnit jídelníček, tak to se pak začne hubnout i bez tohoto zázraku.
Potřebuju opravdu zhubnout, chtěla jsem hlavně to břicho, mám tam taky špek, co už o něm někdo tady psal, ale prostě to fakt chce asi pohyb a totálně překopat jídelníček. Ovšem nevím jak přežiju bez mého milovaného sladkého
ultrazvuková liposukce
mikulda
| 22. 2. 2010 17:12
Ahojky :) rozhoduji se o využití ultrazvukové liposukce, ale nechce se mi za to dávat moc peněz. Chtěla bych podstoupit jen jedno sezení, ale nikde nepíšou jestli i po jednom sezení přichází nějaký učinek....
Jestli s tím máte nějaké zkušenosti napište mi, děkuji
Bezbolestná liposukce
Kallysto
| 10. 11. 2009 20:25
Ahoj,
už jsem na tom byla. Chtěla jsem zhubnout zadek a stehna. Celkem se to povedlo. V horní části stehen jsem zhubla 4 cm a nad koleny 5 cm. Ale je to dost drahé.
Na břiše je prý ten úbytek větší a je to i levnější.
Kall
ultracontour
vavanda
| 10. 11. 2009 16:03
, četla jsem předchozí diskuze a hrozně se divím těm negativním. Já jsem ultrazvukovou liposukci absolvovala s naprosto krásným výsledkem - 5.5 kg a 7,5 cm přes břicho. Nalákala jsem na to i švagrovou a dvě kamarádky, a byly jsme všechny moc spokojené. Kámoška dokonce 7 cm přes každé stehno při 9 ošetřeních. Stojí to sice peníze a čas, ale stojí to za to, nikdo vás neřeže či nekuchá a není nutná žádná rekonvalescence nebo stahovací prádlo. Chodily jsme na to do jednoho fitka na Praze 6, kde je k tomu zdarma i cvičení, a jsme spokojené. A hlavně, prý se to dá třeba po dítěti zopakovat. Tak držím palce všem, co se do toho rozhodnout investovat (ale až po vánocích! životospráva se u toho dodržuje)
kavitace
Gostoza
| 15. 10. 2009 18:15
Lacusto,
tak kdyby mi udělali místo špeku prohlubeň na břiše, ještě jim poděkuju . Mít bachor jako obrácený lavor bylo vždycky mým snem, hehe.
Je to směšná fáma, všichni, se kterýma jsem se o tom bavila se shodli, že jim to akorát zredukovalo faldy.Někomu více, někomu míň. Švagrová je doktorka a podle ní tohle nemůže nic negativního způsobit.Spíš mám z toho dobrý pocit, protože jsem si konečně navykla více pít, více si hlídám, co sežeru (když už jsem do sebe investovala), a celkově začínám být se sebou spokojená. Před plesy jdu znova!

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
18. 4. 2024 19:08
11787
jirinaova
18. 4. 2024 15:58
70244
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video