Zeštíhlující krémy - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Zeštíhlující krémy

Diskuze

kamila.336
| 2. 10. 2017 13:22
Ja pouzivam veci z kosmetiky jen od dermacolu a jsem spokojena :)
Róza22
| 26. 7. 2017 11:05
Mně teda nikdy žádný zeštíhlující krém nepomohl. Akorát vysušil kůži.
anonym
| 24. 2. 2017 10:28
mazete ted nektera aktualne?
kristynasa...
| 22. 2. 2017 22:31
aktualne nekdo maze nejaky krem? Neco co funguje a co by mohl doporucit?
karolinast...
| 16. 8. 2017 14:50
TO kristynasalihova@gmail.com:
Mažu se zpevňujícím krémem Delarom Body Care, je trochu dražší ale učinný . Pleť mám hebkou, v břichu mám 2 cm a přes boky 3, ale měla jsem taky něco vytahané kůže tak se to pěkně stáhlo
anonym
| 11. 1. 2017 09:26
Ahoj. Já jsem si objednala pleťový gel Cellulitis a můžu ho jen doporučit. Po nějakém čase se kůže trošku zpevnila a zjemnila.
Skořicový krém
cinka
| 10. 6. 2009 12:21
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptata jaký přesně ten skořicový krém na hubnutí (zábaly) je, myslím značku, na internetu jsem našla dva a nevím, který si objednat. Také se bych ráda zeptala, na ještě nějaké zkušenosti ať už se skořicovým krémem nebo jinými přípravky.
Předem moc děkuji za odpověď.
Důležitá je masáž
Kami
| 9. 1. 2009 12:17
Ahoj holky, nepročítala jsem celou tuhle diskuzi, ale bavila jsem se na podobné diskuzi jinde. A dala na rady jedné holčiny - strašně moc důležitá je u těchto krémů MASÁŽ. Jestli jste to tu zmiňovaly, tak se omlouvám, že vám to říkám znovu. Ale pokud si jen napatláte krém, nic to neudělá. Já masíruju každé stehno a půlku zadku tak 4-6 minut. Masíruju takovým tím dřevěným kartáčem - ráno a večer před cvičením. Nejefektivnější je to před cvičením, pak nemusíte ani masírovat ráno. V létě jsem si takto spolu s vhodným jídelníčkem a cvičením docela pěkně zformovala postavu. Naopak napatlat se jen tak večer a jít spát bylo u mě k ničemu.
Enja na bříško
laaria
| 24. 11. 2008 19:53
Ahoj kočky. Tak musím říct, že malinké zlepšení jsem zaznamenala, ale dál už to nepokračuje. Nějak se to zaseklo, tak nevím. Každopádně malý úbytek byl, ale bříško se stále ještě v menším provedení drží. Tak ted jsem si objednala ten skořicový gel a už mám za sebou dvě použití. Tak jsem zvědavá.
Nový poznatek
laaria
| 9. 11. 2008 15:17
Tak jsem tady s výsledky jak jsem slíbila.
Musím říct, že jsem docela překvapená. Používám gel asi dva týdny pravidelně ráno a večer a změna je viditelná. Podotýkám že jsem hubená jen bříško trošku vystouplé, takže razantní změnu to určitě nedokáže. Ale asi před měsícem a půl jsem si kupovala dvoje nové rifle a ted mi oboje padají teda jako trošičku, musím si je popotahovat nahoru. No a bříško se už pomalu zatahuje, i když se zrovna najím a tudíž jsem plná, tak není tolik znatelné jak bylo předtím. Taky když zkusím chytnout kůži na bříšku, tak je tam toho k uchycení méně než bývalo
jediný funkční
mazlik
| 27. 10. 2008 12:15
Jediný opravdu zeštíhlující krém je takový, kterého si nandáte alespoň 10kg na záda budete s ním běhat po horách :)
Zeštíhluje se pouze cvičením a správným stravovacím režimem, vše ostatní je jen past na peníze. Patláním krémů zeštíhlíte jen peněženku. Ale chápu, že je mnohem jednodušší podléhat iluzím, než cvičit a držet rozumnou životosprávu.
Dermacol Enja
laaria
| 26. 10. 2008 14:03
Já jsem dosud nikdy žádný krém nepoužívala. Ale dnes jsem si objednala na netu krém od Dermacolu Enja na bříško. Já jsem jinak dost štíhlá, ale bříško mám trošku vystouplé, takže dietama to rozhodně řešit nechci, to by ze mě už nic nezbylo, tak jsem chtěla zkusit tohle. Má to odbourávat tuky a předcházet ukládání nových. Nečekám nějaký zázrak, ale malinké zhubnutí a zpevnění na bříšku bych chtěla. K tomu si občas zacvičím na balónu nějaké ty posilující cviky na bříško a snad se dostaví nějaký efekt, dám pak vědět
hřátí
Nikkitka
| 16. 5. 2008 08:40
Ahoj, tak jsem si také koupila skořicový gel. V lékárně krém neměli, ale určitě tam ještě zkusím poprosit zda by mi ho neobjednali.
Skořicový gel jsem zkoušela zatím 3x. 2x jen tak a pak trošku cvičení - zčervenala mi kůže, ale nehřál.
No a pak jednou po večerním sprchování, pořádně jsem se prohřála ve vaně, pak namazala a promasírovala - nohy mi zrudly a hřáli jak blázen. No mě to tedy moc příjemné nebylo, ale na zádech to musí být pěkné
Krém
Aklunajka
| 1. 5. 2008 12:13
Já mám od Topvetu jenom ten gel, krém jsem sehnala jen od firmy Atok (jmenuje se to thermobalzám)... Dělala jsem si zábal včera už popáté, a zdá se mi to lepší Jenom to nezakřiknout
Galateia
Godzila
| 1. 5. 2008 01:58
No myslím, že masírovat se dá i s mnohem lacinějším produktem s totožným výsledkem. Stačí se pěkně rozehřát ve vaně a pak se promasírovat sysálovou rukavicí nebo lufou. A pak se natřít kvalitním tělovým mlékem. To udělá pro kůži skvěle ! Mám to vyzkoušené.
topvet
Letenia
| 29. 4. 2008 15:19
Taky mám ten gel od Topvetu, zatim jsem se jen 2krát namazala. Včera jsem byla na kolo, ale nějak jsem zapomněla se namazat. Dneska chci taky vyrazit, tak snad nezapomenu. Trošku jsem zhubla přes nohy a celulitida vylezla jak blazen. Jinak pro Ostravačky, vyrobky od topvetu se dají koupit v odborné lékarně u bylináře u kulturaku u krajského úřadu. Mají tam i jiné super věci, hlavně bylinky. Ale nelekněte se, vždycky co jsem tam byla tak je tam plno lidí, zejména důchodců.
skořicový krém
Bugina1
| 27. 4. 2008 20:59
Ahoj. Tak už čtu asi třetí diskuzi, kde se píše o tomto krému nebo gelu od firmy Topvet. Chtěla bych vás poprosit o nějaký odkaz, kde by se ten krém dal koupit. Nemůžu to nikde najít. Všude je jen ten gel. Chtěla bych krém na ty zábaly. Děkuji za odpověď
Krém
Galateia
| 24. 4. 2008 09:01
To je jasne, ze jen mazani nepomuze, ale cekala jsem alespon nejaky hrejivy pocit na kuzi a svalech. Ted chci koupit jiny produkt na podobne bazi, tak uvidim. Mazanim clovek sice asi nezhubne, ale v celkovym pohledu to taky dost pomuze... uz jen tim, ze ty problemovy oblasti prokrvujes samotnym masirovanim.
Az budu mit ten jinak krem, tak dam vedet, jestli se osvedcil.
Jinak, vsem vam, ktere ten skoricovy krem hral, zavidim
Ráda bych
Godzila
| 23. 4. 2008 21:19
se osobně seznámila s tím, kdo se namazal nějakým krémem a zhubnul! Opravdu tomu nevěřim, že je to možné, zejména když v reklamě (nevím už, na který výrobek) vykřikují až o ztrátě cca 8 cm přes boky za měsíc, což by odpovídalo přibližně 8 kg. Nevěřím, že by to šlo jen nějakým mazáním. Tyhle srandy určitě stojí pár stovek. Jsou to jen chytáky na prachy.
Lekarna
Galateia
| 20. 4. 2008 20:55
Diky za radu :) nakonec jsem to v lekarne sehnala. Ale koupila jsem si ten skoricovy gel, pac jsem si rikala, ze to muzu placnou i na jiny partie, ktery celulitidou netrpi, ale ubyt by taky mohly, jako je napr. brisko. Ale dneska jsem zkousela a nejak to nemelo zadny efekt :/ Jsem z toho celkem sklamana, jelikoz jsem delala masaz, pohyb a porad nic- nohy si drzely svoji teplotu. Zadny prohrati neprislo :/ Tak nevim, cim to je...? jeste zkusim tu folii, ale rikam si, ze kdyz ani trochu ten gel neprohreje, tak, ze to asi taky nema moc cenu :/ jsem tim hrozne sklamana
Galateia
Aklunajka
| 16. 4. 2008 16:46
Zkus ze zeptat v lékárně a jestli říkáš, že tam to neměli, zkus si tam zajít znovu aby ti to třeba objednali...
Skořicové mléko
Goldie
| 24. 7. 2007 11:27
Ahoj, chtěla jsem se vás zeptat, to skořicové mléko si objednaváte přímo do té firmy Topvet nebo přes lékárnu? Mám doma ten jejich gel, je fakt výborný, objednávala jsem to přes lékárnu, ale to mléko prý objednat nejde, že to nemá jejich dodavatel.díky
Raffaelo
Juja
| 24. 7. 2007 10:13
Aha, tak o mlíku jsem ještě neslyšela. Tak jestli to zkusíš, dej vědět. Já mám teď zásobu toho krému, tak si s tím snad vystačím.
Tak to buď ráda, že nemáš vlastně skoro nic vidět. Já bohužel už jí začínala mít vidět, zanedbávala jsem poslední dobou pohyb a začalo se to projevovat. Ale zas tak tragické to nebylo, no teď už tam nemám skoro nic!
Raffaelo
Juja
| 23. 7. 2007 15:08
Jen se ptej, ráda odpovím.
Čím větší balení, tím stojí míň. Nejlépe vychází 1000 ml.- ten stojí necelých 1400,- Kč, ale na těch 200 ml to tedy dělá asi 280 Kč - tj. víc, než ten, co jsi psala ty. Tak pokud seženeš levnější, tak není co řešit.
Já našla od Topvetu jen gel a stál kolem 80 Kč 200ml. Ten mi, ale na ty zábaly nevyhovoval. Na ně se prostě hodí jen krém. Před tím jsem ty zábaly zkoušela i s jinými krémy na celulitidu, co se dají koupit normálně v drogerii, ale neviděla jsem vůbec žádný výsledek. a zas o tolik levnější většina taky není. Chtěla jsem jít nakonec na ty skořicové zábaly do salonu, protože vím, že fungují, ale pořád jsem váhala kvůli ceně. Tak jsem hledala levnější cestu. Napadlo mi zkusit sehnat ten krém, a proto jsem byla ochotná do toho krému investovat, protože mi to vychází pořád levněji.
To jen, aby jsi věděla, že jsem vyzkoušela víc možností a tahle mi zatím přišla jediná účinná a zatím nejlevnější varianta. Pokud přijdeš ale na levnější řešení, nezapomeň se podělit, budu ráda!!!!!!!!
Juja
Raffaelo
| 23. 7. 2007 14:40

to je dobrý, spíš se jenom já vyptávám jak blbá.. Áno to je ten krem na který jsem se koukala.. a poslední otázka, snad už kolik za tady ten co máš dáváš?? Já jsem se dívala na ten od toho topvetu a toho je 200 ml a stojí kolem 105 korun. A už by to mělo být všechno. Já si také myslím, že ten kartáček je to jedno.. hlavní je že to promasíruje..
Kartáč
Juja
| 23. 7. 2007 14:16
Ale zase se s tím kartáčem netrap. Myslíš, že stačí cokoliv, čím si ty partie promasíruješ, klidně i proštípat rukama nebo tak. Jde jen o to, že je to pohodlnější a příjemnější.
Kartáč 2. - foto
Juja
| 23. 7. 2007 14:15
teď mám něco takového :
kartáč - foto
Juja
| 23. 7. 2007 14:15
nějak se nepovedlo vložit foto - tak zkusím ještě jednou
Kartáč
Juja
| 23. 7. 2007 14:14
Tak jsem našla ten kartáč. Používala jsem tenhle:
ATOK
Raffaelo
| 23. 7. 2007 14:06
jojo už jsem to našla na netu.. myslím, že to je asi stejné jako od toho topvetu.. snad..

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
18. 4. 2024 11:55
11784
jirinaova
18. 4. 2024 10:40
70239
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video