Horoskopy, výklad karet-co vy na to ? - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Horoskopy, výklad karet-co vy na to ?

Diskuze

anonym
| 16. 2. 2018 18:35
Opravdun je Alenka dobrá kartářka. Můžu potvdit ze zkušenosti
anonym
| 14. 2. 2018 08:19
Dobrá kartářka je Alena Pokor
Numerko ....
MajkaKK
| 16. 6. 2010 15:23
ty naše milá čarodějko ....přičaruj nám hlavně zdravíčko ....
Esoterika
numerka
| 5. 5. 2010 11:23
Ahoj mám tyto věci taký ráda ,je to můj koníček,nejvíce se zajímám o numerologie,už 15 let.začínala jsem knížkou numerologie lásky od Robin Stejnové,časem jsem si koupila další.Když jsem na nějakém výletě ,zájezdě nebo když jsou Jarmarky atd,tak pokáždé si něco koupim nějakou malíčkost,třeba magické koule,vějířek atd..Nedávno jsem si kopila na Jarmarku,Tajemná moc Luny.At žijí dobré čarodějníce...
Výklad karet:-)
Jasmine
| 7. 4. 2010 21:00
holky,
výkladem karet se zabývám už od malička, kdo by měl zájem vyložím mu- levně Vyzkoušela jsem docela dost kartářek a můžu vám říct, že čím dražší tím horší! V podstatě vás okradou a pošlou vám jen jeden list popsaného papíru Tak jestli mate zajem písněte na můj mailik LadyLejla@seznam.cz
Karty
Milaja
| 3. 5. 2009 20:31
Ahojky ja osobne na vyklad veřim.A mam kamaradku ktera se tim zabívá a opravdu ji to vychazi akorat nesmi vykladat me jelikož jak me dobře zna tak mi přeje jen to dobré a to se pak odraží i ve vykladu.Ale když vykladá jinim tak ji chvali a i ji volaji že jim to vyšlo.Takže vyklady jsou určite dobry akorat si musí každy najit tu spravnou kartařku.Pa Míla
věřit či nevěřit
brana
| 19. 4. 2009 18:46
Tak s čarodějkou mám opravdu zajímavou zkušenost, jak píšu ve svém deníčku "A pak že čarodějky lžou" Když jsem za ní jela, nic jsem od toho nečekala, ale řekla mi takové věči, že jsem nevěřila, ale všechny se splnily a jak!! Dnes už o téhle mé čarodějce ani nepochybuju.Né všechny jsou ale obdařené tímto darem, a né vždy se to dobře poslouchá. Nemyslím tím, že by říkala nějaké věci o smrti nebo o nemoci, to vůbec, ale spíše o člověku samém o jeho potřebné změně, což neradi slyšíme. CHvála se vždy snáší lépe. Takže já té své čarodě věřím na 100 %.
Zkušenosti
MartinaK
| 15. 4. 2009 15:43
Ahoj, někdo se ptal na paní Wainerovou, asi z Vršovic, ne ? Zrovna jsem o ní psala na jiné diskuzi, nemohla jsem si vzpomenout na příjmení. Až když ho vidím. Tak tam jsem byla, a nevím. Něco uhodla, ale působila na mě ne zrovna příjemně. Ale každý má jiný názor, možná někomu sedla. Já mám dobrou zkušenost s paní Skálovou, jen se čeká dlouho a pak z paní Lianou, co čte z logru od kafe a z ruky.
Byla jsem i u Kludské, to už je přes rok. Čeká se na ní 3 měsíce a je hotová za půl hodiny. To stihne krátký rozbor, ale trefila se mě do rodinných problémů.
Pak jsem byla u jakési paní Blanky z Prahy a hrůůůůza ! To je snad sektářka.
Xaro
anonym
| 4. 4. 2009 07:55
Tarot, astrologie, kyvadlo - přesně tak.

Nejsem oříšek.
Nux je jen první část názvu Nux vomica, rostlina obsahující mj. strychnin a brucin.
Dlouhou dobu to byl můj hlavní homeopatický lék.
Ta doba už je pryč, ale nick už mi zůstal.
Niky-Nux
Xara
| 4. 4. 2009 00:35
Astrologii ber jen jako kanavu,jako soustavu uzlíků, které se musí červenou nití života protkat. jako časové okamžiky, v nichž se něco může rozhodnout tak,či onak. Astrologie je spíš o správném okamžiku pro nějakou činnost..není to o rubrikách v Blesku.
Nux,oříšku
Xara
| 4. 4. 2009 00:25
Tarot je svým spůsobem totéž,co siderické kyvadélko....Odhaluje instinkty a očekávání v našem nitru. Viděl jsem takové pokusy a výsledky, že jsem jim musel dát zapravdu. Jsem technik a když vidím, že něco funguje,tak to beru.
Ahoj Jeziňko
Juwel
| 28. 3. 2009 15:22
Jsem ráda, že jsem našla tuto diskuzi. Výkladem se zabývám již řadu let. Taky se věnuji numerologii a alternatívní medicíně Reiki. Ráda si s Tebou popovídám.
Evka
Xaro
anonym
| 8. 3. 2009 12:42
Tak zrovna tarot mi moc jednoduchý nepřipadá. Jde nejen o to zvládnout jednotlivé významy karet, ale správně je v té souvislosti interpretovat. Trochu jsem do něj nakoukla, a mám se hodně co učit.

Naopak třeba práci s kyvadlem považuji za poměrně snadné, žádné vědomosti k tomu nepotřebujeme, jen hovoříme se svým podvědomím.
Bohužel jsem ztratila své křišťálové kyvedélko, a nemůžu ho najít.
Tarot
Xara
| 8. 3. 2009 10:13
To,co funguje je nejspíš pravdivé..Tarotové karty si může vyložit každá,i snadno interpretovat. Je to až zarážející,jak to vychází...Je to spojení s podvědomím a intuicí..Zkuste to.
Kartářka Weinrichová
LittleStar
| 4. 3. 2009 15:38
Ahoj,
nepročítala jsem diskusi, tak se omlouvám, jestli se třeba nějak opakuji. Ale chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s kartářkou paní Weinrichovou. Já u ní byla a co se týká přítomnosti a minulosti, tak se trefila. Podotýkám, že jsem ani zblo nenaznačila. Ale po více jak měsíci se ta budoucnost nějak nerýsuje - myslíte, že je třeba ještě brzy. Zas kartáři tvrdí, že více jak na rok nevykládají. Co je tedy počkat do času?
Dík za postřehy
Nux
Natty
| 20. 7. 2008 20:25
Děkuji ti za názor. Mě by zajímalo např. to, když mi někdo po netu řekne podle data narození mého a partnera,že náš vztah nemá delší trvání, protože se u něj v budoucnosti objeví jiná žena.Tak nevim,zda tomu věřit.Zda třeba někdo nemá s tímto zkušenost?A také nemáte někdo zkušenost s výklady Ariany a Ravena?Děkuji
Niky
anonym
| 20. 7. 2008 16:46
Nikdo Ti neřekne, pokud je to seriozní astrolog či kartářka, jaký bude Tvůj život, kdy umřeš, apod. Protože v kartách i horoskopu můžeš vidět jen možnosti, nikoliv to, co se doopravdy stane.
Můžou Ti říct, že máš třeba tendenci si vybírat dominantní partnery. Ale jestli si takového vezmeš, to je vždy na Tobě. Karty i horoskopy by měly předkládat možné důsledky toho, co děláš a jak myslíš. Ale kdykoliv můžeš změnit své myšlení a jednání, když se rozhodneš, a změnit tak svůj "osud".
Věřit či nevěřit?
Natty
| 18. 7. 2008 15:23
Ahojky, chtěla jsem se zeptat zda věřit či nevěřit horoskopům, výkladům karet a tak podobně? Například, když Vám někdo podle data narození nebo podle výkladu karet řekne, zda se k sobě s partnerem hodíte či nikoli? Nebo jaký bude Váš život? Jaké s tím máte zkušenosti? Děkuji za odpovědi
Tatu,
Mira
| 1. 7. 2008 14:51
škoda, že skončilo Vaše povídání o Bohu. Ráda jsem to četla, i když některé příspěvky s výhradami, samozřejmě.
Píšeš opravdu dobře.
Proč?! Že by lidi chtěli vědět kdy umřou?
Tatu
| 30. 6. 2008 16:05
...Však lépe v mylné naději sníti, před sebou čirou temnotu, nežli budoucnost odhaliti, strašlivou poznati jistotu. - K.J.Erben, Štědrý večer.
Zkusim odpovědět
numerka
| 29. 6. 2008 21:41
Ahoj numerologie taký něco ví,jen bych potřebovala tvoje datum narozeni..
Numerologie
numerka
| 28. 6. 2008 23:51
Ahoj jsem tu nová a ráda bych se kvám přidala,je mi 55 let a můj koníček je numerologie o horoskopy se taký malíčko zajímám mám ráda i lunární kalendář.
Ostrava
Stefani
| 10. 2. 2008 22:58
Ahoj chtěla bych se zeptat jesli neznáte nějakou dobrou kartářku v okolí Ostravy mám před sebou důležitě rozhodnutí a chtěla bych se na to zeptat karet i když se trochu bojím..Prosím napište
Pro Nux
LittleStar
| 29. 1. 2008 11:47
Tak ceny se pohybují mezi 500 - 1500. Ty "lepší" to dělají podle doby, kterou vám věnují. U jedné kartářky bylo na net stránkách napsáno 700,- a výklad hodinový - ale když jsem po 30 min. na nic neptala, tak řekla konec a skásla mě o plnou cenu) - a to šlo o tu renomovanou kartářku (nechci ji jmenovat, ale je známá). Doklad mi nabídla jedna ze tří kartářek, ale povinnost dávat doklad mají, pokud jdete ke kartářce se živnostenským listem (ten by měla mít každá, která si od vás veme peníze - jinak je to asi u kartářek pro přátele a jejich přátele ...).
Motivace jsou asi různé - např. já řeším problémy ve všech oblastech života a to dost dlouhou dobu. A určité svěření kamarádce nebo některým členům rodiny nebylo účinné a mě došli síly a chtěla jsem slyšet neco nového.
Zpětně ale litují dvou ze tří návštěv, ne proto, že by mi jedna řekla něco kladného, ale protože to bylo tak divné, neúplné - mohu si vlastně většinu domyslet a když to nevyjde, tak si to já buď špatně vykládám nebo prostě tahle věc nevyšla.
Upřímě říkám, kartářky nejsou stejné a mohou vám dost ublížit.
Pečlivě zvažte, zda chcete slyšet něco o své budoucnosti, protože stejně nevíte, zda to, co slyšíte se stane jednou přítomností.
kartářky
anonym
| 29. 1. 2008 11:01
Liší se nějak cenami, mají vůbec pevné ceny?
Dávají při placení doklad o zaplacení? Já vím, že je to takové neromantické, ale v dnešní době...finanční úřad...daňové úniky...

Jinak, nemám přímou zkušenost, jen dvě mé kamarádky vykládají tarot, jen pro zábavu.
Moje maminka byla kdysi u kartářky a předpověděla jí hnusné věci, které se nakonec nesplnily.

Proč lidi chodí ke kartářce? Chtějí znát budoucnost? Proč?
Zkušenost
LittleStar
| 29. 1. 2008 10:00
Ráda bych se s Vámi podělila o svoji novou zkušenost. Byla jsem za poslední měsíc u třech kartářek - jsem totiž tvor nedůvěřivý a říkala jsem si jestli se shodnou ....
Dvě z dam byly jak se říká úplně mimo - jedna mě pozorovala, jak se budu chovat a reagovat na její podněty (musím říci, že v tom byla poměrně dobrá, ale uvědomila jsem si, že vše, co řekla "vyčetla ze mě" a co řekla navíc - sázka do loterie, kromě toho byla velmi negativní a já odešla v docela rozloženém stavu. Třetí návštěva byla u jedné renomované dámy, která mě poměrně dost zklamala - jakési nesrozumitelné útržky ...
Nejlépe mi bylo u jedné kartářky, která sice neřekla nic konkrétního, ale byla velmi pozitivní.
Chtěla bych vám tedy říci, že kartářky jsou mnohdy určitě dobré, ale ve většině případů jde jen o dobré psycholožky, které z vás umějí vytáhnout docela slušně peníze.
Pokud tedy nemáte v okolí opravdu ověřenou kartářku, doporučuji ušetřit nervy a peníze a chuť na odkrytí budoucnosti si raději nechte zajít a prožívejte přítomnost.
kartářka v Pardubicích
rykiels
| 15. 1. 2008 07:04
Nemáte někdo dobré zkušenosti s kartářkou v Pardubicích. Jsem v současné době v dost neřešitelné situaci, kterou nemůžu ovlivnit, proto bych ráda viděla pohled i z jiného úhlu. Budu vděčná za zaslání kontaktu.
oprava
Majka33
| 14. 1. 2008 18:39
promińte za překlepy,ne bijím ale bojím
kartářka
Majka33
| 14. 1. 2008 18:37
Ahoj já osobně jsem u žádné kartářky nebyla,ale moje švagrová byla a řekla ji doslova to,co už prožila a co jí ještě čeká.Já moc tomu nevěřím a nějak se topho bijím.Nevím,ale je to jenom můj názor.
Kde najít kartářku
Zuzika
| 5. 1. 2008 09:06
Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo z vás nemá dobrou zkušenost s nějakou kartářkou v Ústí nad Labem. Existuje mnoho podvodníků, tak abych se nenapálila.
Děkuji

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Remi - Mirka
16. 4. 2024 08:19
70218
helena.07
15. 4. 2024 14:30
11772
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Gabriela ediv
21. 1. 2024 20:59
478
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video