Henny na vlasy - zkoušeli jste? - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Henny na vlasy - zkoušeli jste?

Diskuze

kamila.336
| 14. 1. 2019 15:20
Hennu jsem teda nezkousela ale mam dobre zkusenosti i s barvicimi sampony. :)
anonym
| 22. 7. 2018 19:41
Ahoj, chtěla bych se zeptat - především blondýn, jak chytá henna na blond vlasy?Jsem přírodní (špinavá) blond. Když bych chtěla přejít z blond na hnědou, chytla by mi barva spíše do zrzava, nebo do hněda? Všude jsem se dívala na různé diskuze, ale nic. :D
anonym
| 24. 4. 2017 11:58
Holky nějaký typ na kvalitní hennu a případně ozdravnou kůru? Krom vajíčka a oleje? Děkuji
anonym
| 24. 4. 2017 11:55
Chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s hennou. Dle komentářů jen pozitivní jsem ráda chci to vyzkoušet, ale nechci kupovat právě levné z Dmka, to má strach. Máte někdo odzkoušené jiné? Než z obyčejných drogerií? Díky Marie
anonym
| 25. 5. 2018 19:09
TO Marie:

Používám z Rossmannu přímo značku Henna už několik let a spokojenost, barví krásně a vlasy jsou zdravé...akorát na dlouhé vlasy je třeba koupit dvě balení
anonym
| 6. 2. 2017 01:07
foto Ahoj mám přírodně středně tmavé vlasy a obravila "zesvětlila" jsem si je trochu takže ted mám takovou světle hnědou (poslední barvení asi před 3 měs.) a chtěla bych zkusit je začít barvit hennou jelikož si je nechci ničit, ale nechtěla bych celou hlavu, ale jenom od půlky (předem se omlouvám za moje vysvětlování na slohovky moc nejsem..) (mám vlasy cca středně dlouhé a chtěla bych je mít cca po ramena hnědé a od ramen zrzavé) chtěla bych se zeptat jaké henna bude nejlepší, aby mi to na ty vlasy "chytlo" a abych nevypadala jako no prostě jako každý si domyslí...Budu ráda za vaše rady a moc děkuji. (obarvené přírodní jsou trochu tmavší)
anonym
| 24. 9. 2016 23:39
Jsem po první aplikaci henny color a jsem nadsena.Mela jsem vlasy odbarvované i barvené a trošku dobře vypadaly jen,kdyz jsem po umytí a vysušeni dala kondicionér a nesmyla ho.Po henně mám krásnou čoko barvu a heboučké vlasy,nic už jsem na ně nemusela dát,odpadá tedy mytí ob den.Nebojte se a jděte do toho,já už na hennu nedám dopustit a už teď se těším na další barvení.Jediné,čeho lituju je,že jsem tak dlouho váhala s použitím henny.
anonym
| 6. 2. 2017 01:10
foto TO Bella:
Ahoj (nevadí že tykám?) chtěla bych jít taky do henny, ale mám (přírodně) hnědé vlasy jednou obarvené na světle hnědou a ted bych chtěla mít od kořínků po ramena hnědou a od ramen níž červenou poradíš mi prosím?
anonym
| 3. 11. 2015 16:01
foto Prosím nevíte kterým barevným odstínem henny docílím barvy, která je na této fotce? :)
anonym
| 14. 6. 2013 00:05
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli se vitamínová henna může dát na hnědé barvené vlasy,které nebyly barvené zhruba čtvrt roku. Děkuji předem za odpověd.
anonym
| 29. 7. 2012 14:00
Ahoj holky, právě mám na hlavě měděně červenou. Dala jsem si ji tam kolem desáté a za chvíli jdu smývat. Kolegyně si henu nechává přes noc a vlasy má nádherné, barvu do zrzava a vlasy zdravé, nádherně lesklé. Mně se v tom zábalu spát nechce, tak raději barvím přes den. No, doufám, že budu spokojená.
anonym
| 28. 7. 2012 10:59
Mám od přírody hnědozrzavé vlasy a cca od 17 let se barvím na zrzavou-červenou, bohužel stálým odbarvováním klasickými barvami z drogerie jsem si úplně odrovnala vlasy a tak jsem nevěděla kudy kam..
Zkusila jsem hennu, nejprve odtín měděně červená a vlasy mi chytly do takové rudé, což jsem moc nechtěla, neboť mám raději přirozenější odstín "zrzavé" a tak jsem zkusila odstín Tizian, se kterým se "barvím" už cca 3 roky a jsem naprosto spokojená! Za ta léta se mi vlasy úplně zregenerovali, barva je krásně zářivá, vlasy úplně zdravé a neskutečně pevné a hlavně mi velmi zhoustly!! Každý koho potkám se ptá, jak to dělám, že mám tak zářivou barvu a já si jen jednou týdně koupím 3 balíčky henny (mám dlouhé vlasy) a na 2 hodiny si je dám pod ručník na hlavu :o) všem doporučuji!!!! Bohužel nedoporučuji blondýnkám, moje kamarádka si udělala bezbarvou hennu a stejně ji chytla do oranžova!! :)
anonym
| 16. 9. 2012 16:06
TO Diana: Ahoj, prosím o radu.Taky se chystám začít barvit vlasy Tizian hennou. Vážně je nutné je barvit jednou týdně? Mám taky dlouhé a husté vlasy,ale koupila jsem jen jednen balíček s dvěma sáčky(prý na 1-2 použití)
anonym
| 22. 7. 2012 11:35
Zdravím,já měla na vlasech oříškově plavou hennu.Kvalita vlasů se zlepšila,ale páchnou po seně.Nechala jsem ji na vlasech 40 minut.Vlasy to projasnilo,ale barva se nechytla:Za to můj druhý pokus byl horší.Ve stejném odstínu jsem nechala působit hennu asi 3 hodiny.Jelikož mám světle ořechovou barvu svou původní,vlasy chytli do zrzava.Ale jen některé prameny.Takže to vypadá strašně,jako bych měla nějaký zrzavý melír. :D Ale kvalita vlasů je hodně lepší.
anonym
| 24. 5. 2012 15:08
Ahoj holky. Chtěla jsem se zeptat! Moje přírodní vlasy jsou takové hodně světle hnědé, a tak si je barvím. Naposledy jsem si je barvila před cca 5-6 týdny, mohu už použít na vlasy Hennu? A také bych se chtěla zeptat: Různě po internetu jsem se dočetla, že některé slečny to nechávají na vlasech i přes noc, kdežto na obale je napsané 60 minut? Jak dlouho to teda mám nechat? :)
anonym
| 28. 7. 2012 11:03
TO Lucka:

Ahojky, to je nesmysl!! Barvím se s ní už 3 roky a ideální čas je 2 hodiny!
Jednou jsem ji nechala 3 hodiny ale barva byla už moc tmavá a hodina je zase celkem málo. Přes noc určitě nééé :o)
Jinak já hennu používala už týden po odbarvení normální barvou a v pohodě, jen ten přechod naopak je horší, barvy po henně chytají jiné odtíny, tak na to pozor!!
anonym
| 8. 4. 2012 20:33
Všechny zdravým !!!! Prosdíííím pomoc je henna nastálo nebo se časem smyje???
muchva
| 22. 5. 2012 07:47
TO Danielka:
Hena není na stálo
anonym
| 17. 2. 2012 21:58
Ahoj, mám špinavý blond a barvím si vlasy na světlejší blonďatou.. Když si dám blonďatou hennu, chytne mi to do rezava? Hodně se toho bojím abych pak nevypadala jak sluníčko:( Bezbarvou hennou mi asi odrosty nezmizí že? Nevím, jak dlouho se na ně vydržím dívat, vždycky jsem z toho nervní, když je mám odrostlý..
anonym
| 6. 1. 2012 18:41
Henna vlasy nikdy nezosvetlí! Môžem to povedať z vlastnej skúsenosti. Vlasom dodá zlaté odlesky, ale len kým ste na slnku. Akonáhle vojdete do miestnosti, tak zistíte, že vaše vlasy sú ešte tmavšie ako predtým.

Ale inak hennu vrelo odporúčam :) Mne pomohla ku krásne lesklým a zdravo vyzerajúcim vlasom. Ale holt nezosvetľuje. Ja som prirodzená plavovláska a po použití "Henna - Zlatý blond" som mala aspoň o odtieň tmavšie vlasy :( Ale na druhej strane mi tá henna urobila jemný melír.
anonym
| 5. 10. 2011 18:50
prosím, je henna dostupná i normálně v obchodě nebo jen na internetu? Nechce se mi dávat 100Kč za dobírku....
vitamínová henna
n
| 4. 7. 2011 13:18
Ahoj vespolek,
asi vás sem už moc nechodí, ale zase si říkám, že po třech letech s Hennou už by mohly být vidět výsledky Chci se zeptat, jakou máte celkově zkušenost s Vitamínovou Hennou? Díky poslednímu extrémně nezdravýmu půl roku mám neskutešně suchý a lámavý vlasy (už cca 2 roky nebarvený) a potřebuju je nějak urgentně zachránit Začala jsem uvažovat o Henně, do budoucna asi o barevný, ale aktuálně prostě hledám první pomoc... Jinak jsem myslela, že "bezbarvá" a "vitamínová" Henna je to samý - je v tom nějakej rozdíl? Uvažuju o Logoně nebo Hennecolor. Budu ráda za tipy
díky
Candys
| 6. 6. 2008 12:02
Díky za informace. Určitě taky vyzkouším - zní to výborně. Já mám vlasy docela jemné, tak to snad pomůže. Taky jsem se bála kvůli tomu, že jsem měla melír - naposled někdy začátkem roku.
LuLu
angelwoman
| 5. 6. 2008 21:49
Jo to poštové mi taky trochu trhá žíly
Každopádně hennu od Henné color v Ostravě neseženeš. Nejbližší prodejnu mají v Olomouci - takže jedině si udělat výlet...
angelwoman
Lulu89
| 5. 6. 2008 21:43
Koukám, že to máš proštudované
Mně se henna už začíná vymývat a mám ty vlásky takové nazrzlé, ale jsou docela lesklé, mám z nich lepší pocit, tak to tak nějakou dobu nachám..nebudu se už barvit..
Holky, dájí se ty kvalitnější a různé vitamínové henny sehnat i normálně v nějakém obchodě s přírodní kosmetikou? nebo jen přes internet? S tím poštovným je to docela pálka..
Candys
angelwoman
| 5. 6. 2008 21:35
Tak dnes jsem vyzkoušela tu Vitamínovou hennu od Henné color, nechala jsem ji na hlavně přes půl hodinky-žádné zabarvení se naštěstí nekonala (trochu jsem se bála, protože mám přece jen odbarvené vlasy...) - vlásky jsou takové lesklejší, jako by pevnější a vzdušnější..Každopádně výsledek se určitě projeví po častějším používání..Každopádně supr je ten kondicionér z henny-přidávám ho do té Vitamínové i Neutrální henny, taky jako normální kondicionér nebo i déle pod zábal jako masku..nádherně vlásky provoní levandulí a jsou heboučké
Vlasanka
angelwoman
| 5. 6. 2008 21:32
Tak já jsem nikdy hennu masku neviděla-jaké je její složení? Ona neutrální(bezbarvá henna) v sobě neobsahuje jen hennu odrůdy lawsonie - to je normální henna, která vám typicky barví vlasy do zrzava ale také druhou odrůdu henny cassiu, která nebarví, ale má na vlasy stejné regenerační a vyživující účinky. Takže proto neutrální henna nebarví, ale přesto vlasy regeneruje.
Masku z henny jsem nikdy neviděla a záleží, co vlastně obsahuje. Neutrální henna je jako normální henna na vlasy, jen nebarví.
Pak je ještě ta Vitamínová henna, která taktéž nebarví, ale obsahuje ještě další bylinky výborné pro vlasy-např. heřmánek
bezbarvá
Vlasanka
| 5. 6. 2008 19:58
A k čemu je teda bezbarvá když to vůbec nebarví? Nestačí prostě místo toho jenom maska nebo tak? A nebo to má nějaký jiný výsledek když je to bezbarvá henna než když mám jenom hennu-masku?
henna
angelwoman
| 4. 6. 2008 21:47
Takže jsem zatím zkoušela tu bezbarvou hennu a musím se přiznat, že jsem byla srab a nechala ji na hlavě jen něco přes půl hodiny Každopádně vlásky žádnou barvu nechytly, co bylo blonďaté zůstalo tak a stejně i moje vlastní barva..Takže další pokus udělám s tou vitamínovou a zkusím ji nechat déle-aspoň tu hodinu a když se nebude konat žádné zabarvení nechám ji i déle Jinak všechny ty henny hrozně krásně voní, ale z čeho jsem nadšená nejvíc, tak je ten kondicionér od Hennécolor-je parádní, voní nádherně po levanduli, má se používat do barvení hennou (usnadňuje lepší přilnutí barvy), ale tak jako normální kondicionér nebo i jako maska nechat působit delší dobu...vlásky po tom tak krásně přírodně voní
pro angelwoman
Candys
| 4. 6. 2008 12:41
tak co, jak dopadl ten experiment s henou? taky o té vitamínové a bezbarvé uvažuju, takže uvítám jakékoli bližší informace a rady. Dík.

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
16. 4. 2024 12:44
11773
Alka...
16. 4. 2024 12:27
70221
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Gabriela ediv
21. 1. 2024 20:59
478
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video