Diskuse: Vyborne vareni v parnim hrnci - recepty

1 2 3 4 5 6 .. 8 Další »
   
Řadit:
106
příspěvků
Správce: angelinax
Kamarádka nemá fotografii.

A když mám indukčku nebude to problém?

Kamarádka nemá fotografii.
Tamík | 27.11.2018 21:13

A odkud ho máte? Nechce se mi procházet recenze na různých stránkách, všude je to stejné

Kamarádka nemá fotografii.
JaniceKral | 26.11.2018 12:09

Já mám parní hrnec od loňských Vánoc a jsem spokojená. Je pravda, že recepty musíte trošku upravit, ale za to zdraví to stojí.

Kamarádka nemá fotografii.
Kačenka | 25.11.2018 15:19

Dobrý den, sháním nějaký hrnec na vaření v páře (nucená dieta). Máte něco vyzkoušené a víte, že se to do pár měsíců „nerozpadne“?

Kamarádka nemá fotografii.
Simca89 | 20.2.2018 09:16

Také uvažuji o pořízení parního hrnce jen nevím jakého. Četla jsem na https://www.mimikucharka.cz/vareni-v-pare-rady-a-tipy/ že vaření v páře zachovává přes 50% více vitamínů než při běžném vaření, což je pro mě důležité, jelikož hodně dbám na zdravou výživu a chci to naučit i své děti. Autorka z osobní zkušenosti doporučuje parní hrnec Russel Hobbs, máte s ním nějaké zkušenosti?

Kamarádka nemá fotografii.
Valča | 22.2.2013 09:11

Souhlasím, na parní hrnec nedám dopustit!! Je to můj každodenní pomocník, zvlášť, když mám doma dietáře. Začínala jsem s titanovými hrncyod Ety s parní nástvabou, nyní už mám parní hrnec elektrický. Super! Doporučuji!

Kamarádka nemá fotografii.
věra | 16.12.2011 09:08

PH jsem koupila mamce k vánocům. Protože jsem ho kupovala přes internet, chtěla jsem vyzkoušet jestli funguje. Vařila jsem v něm čínu. Jídlo bylo vynikající. Můžu jen doporučit. Vy, kteří uvažujete o koupi, zvažte zda budete vařit pro celou rodinu, pak bych poradila kupte si hrnec, kde bude velká nádobka na rýži, protože všechny omáčky, naložené masa, zelí, luštěniny atd. se vaří právě v nádobce na rýži. Což jsem já nevěděla. V návodu se píše, že zelenina a brambory se nesolí, protože by se mohl hrnec poškodit. Po vánocích si hrnec pořídím i pro moji rodinu.

..Magda
..Magda Poslat vzkaz | 19.10.2011 14:57

TO : kondorka , na vaření knedlíku je parní hrnec vynikající . Ale musí se vymastit nádoba, aby se to nechytalo, pak se špatně nádoby myjí , zapínám na 20 minut , po vypnutí knedlíky propíchám a teprve pak vyndám, ;-)

Kamarádka nemá fotografii.
Martulka0408 | 19.10.2011 14:12

TO : Ahoj, hrnec vypadá moc pěkně. Já mám pouze tuhle parní nástavbu: http://eta.cz/sklenena-parni-nastavba-pro-titanove-nadobi a jsem spokojená :)

Kamarádka nemá fotografii.
Anonym | 4.9.2011 13:20

::tleskající::

Kamarádka nemá fotografii.
Františka Ličková | 4.9.2011 10:43

Holky, prosím o radu. Je tento parní hrnec od Tefal opravdu nejlepší nbo existují ještě lepší? http://parni-hrnce.kvalitnispotrebice.cz/parni-hrnec-tefal-vs-400330-vitacuisine-compact/

Kamarádka nemá fotografii.
kondorka | 29.8.2011 11:26

Můžete mi poradit,jak se v něm vaří knedlíky?Děkuji. :-)

Kamarádka nemá fotografii.
Micky | 6.8.2011 22:27

Pánové, já jim naletěl, bičoval jsem tělo,pivo jsem si nedal půl roku. Furt mi bylo divný, že ta moje platí tak vysoký vstupný do fit centra a domů
chodí celkem vodpočnutá . Pak jsem zjistil, že se to jmenuje Fit Medica , jen se tam leží a spek z ní dostanou kavitačním přístrojem. Navíc potom ještě jdou s kámoškou na kafe a zákusek. Zkusil sem to taky a fakt mi ten pivas spadl - vyplatí se to.

http://www.kavitace-liposukce-praha.cz/

Kamarádka nemá fotografii.
pravaenergit Poslat vzkaz | 12.2.2011 12:33

nejlepe ti poradi na diskuzi  http://www.dama.cz/diskuse/d.php?d=3781 tam je diskuze kde chodíme na vaření s parním hrncem. 

Tak zaleží asi na tom jaké máš maso. Jak je hrube  atak.No vždycky bude jídlo z pařáčku planější,protože se  koření vypaří a spadne vše do te nadobky na vodu vypařenou. já dělám hlavně kuřecí a to když dělám třeba stehýnko tak ho pak hodím ještě do pece na dopečení kurčičky. kuřecí jinak je rychle hotové . Podle toho co dělám. 

Když dělám nějakou směs tak to dám na kostičky i s kořením i s cibulí a nebo porkem do misky na vaření rýže. 

Když děláš knedlík ,nebo rybu tak mi poradily holky z damy,že  maš dat pod to maso,nebo knedlík pečící papír at nemáš tolik ušpiněnou misku na paření:-)jinak kuřecí za těch 30 minut je super udělane

Kamarádka nemá fotografii.
evina1977 Poslat vzkaz | 11.2.2011 13:07

Ahoj, tak já mám hrnec ani ne týden.::tleskajici:: Zkoušela jsem dvakrát. Jednou brambory s kuřecíma stehnama a dnes krkovičky s bramborem. Podle návodu dávám maso úplně dolu, brambory nad něj, nastavím 35 minut na maso, pak přidám brambory a pařím dalších 25 minut Brambory výborné::radujici::, maso tuhé, mdlé ,zkrátka nedobré::dabel::. Kde dělám chybu. Mám pocit, že kdybych chtěla docílit masa, které by se roplývalo na jazyku, musela bych ho tam nechat půl dne::nastvany2::. Zkus poradit a podělit se o svoje kulinářské parní úspěchy. Díky Evina

1 2 3 4 5 6 .. 8 Další »
DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění