Diskuse: omáčky

   
Řadit:
31
příspěvků
Správce: fagi
Kamarádka nemá fotografii.
kamčaS | 7.11.2012 16:09

U nás omáčky taky hodně jedou. Jednou za čas si udělám o víkendu vývar, který pak zamrazím a používám ho jako základ pro různé omáčky. Krom toho občas dělám i holandskou omáčku nebo bešamel. To je taky super základ pro další vaření. Zkuste se podívat třeba sem: http://recepto.cz/recepty/omacky

Kamarádka nemá fotografii.
míša | 17.7.2011 10:32

TO : Lajka

Ahoj, mám dobrou zkušenost se sójovkou od firmy Kikkoman, je podle tradiční japonské receptury, používám ji, jak pro studenou kuchyni - k suši, ale i pro vaření. Když nakládám maso, stačí i jen do této sójovky, má vynikající chuť. Dá se koupit i třeba v Tescu. Protože ji používám často, kupuji si rovnou celý litr, který pak doplňuji do malé původní skleničky, kterou mám pořád na stole. Objednávám si ji na http://www.levnesushi.cz/c-dochucovadla/

Kamarádka nemá fotografii.
Lajka | 15.7.2011 18:05

Poradíte mi někdo nějakou značku dobré sojové omáčky?

Kamarádka nemá fotografii.
fagi Poslat vzkaz | 11.10.2010 23:33

Ahoj, posílám odkaz na stránky, kde najdete <a href=„http://www.knedlik.cz/recepty“>české recepty </a>::usmev:: Je tam právě hodně různých omáček, od klasiky (guláš, svíčková) až po některé netypické. Hodně často si tam chodím pro inspiraci ::usmev:: Tak se mějte

Kamarádka nemá fotografii.
cucek Poslat vzkaz | 22.7.2009 22:25

Výborný recept, díky, vyzkouším ;)

Kamarádka nemá fotografii.
gomanek Poslat vzkaz | 16.4.2009 14:02

Dobrá je taky klasická ROtterdamská omáčka.
Přikládám i recept :-)
<a href=„http://www.mebio.cz/recepty/prilohy/rotterdamska-omacka/“>Rotterdamská omáčka</a>
::ano-ano::

Kamarádka nemá fotografii.
denbaden Poslat vzkaz | 1.4.2009 21:20

mám doma tři chlapy, jednoho oooobrvelkýho..a pak jednoho prostředního třináct let a téměř dvouletého..omáčky se u nás těší veliké oblibě..koprová, rajská, guláš hovězí, vepřový, svíčková klasická nebo z kuřecího, španělák, falešný španělák - doporučuju, roštěnky, krůtí na žampionech, hovězí na houbách, kuře na paprice, segedin, vepřové na zázvoru, frankfurtská, dám recept, stačí říct :-) ale to nebudu vypisovat tady... :-) to by mi upadlo všech mých deset prstů ::vyplazeny-jazyk::

Kamarádka nemá fotografii.
gatubela Poslat vzkaz | 27.3.2009 19:37

ptali jste se na omáčky,já dělám každou omáčku jinak,mám několik druhů koření a po každé tam dám jiné množství toho či onoho nebo po trošce všech ::vysmaty:: jednou tam smetanu nedám,příště trochu a příště víc....někdy přidám hořčici,křen....záleží na použitém koření.....no prostě kouzlím,ale hlavní je že to vždycky vyjde ::smich::

yvuk
yvuk Poslat vzkaz | 26.1.2007 15:27

take delam jeste neoc podobneho se zeleninou a  pridam ejste okurky ale nedavam  divoke koreni, spek a delam to z veproveho.. myslim ze nazev je  hamburska kyta a   take se to nemixuje. Jinak  ta svickova jak se psalo pred timhle prispevkem je take vynikajici z kralika, ale  ja masu moc nedam, ja radsi houbovou, koprovou a   takova kulajda sice neni omacka, ale te dam pred masem úrednost vzdycky..

Kamarádka nemá fotografii.
| 26.1.2007 15:16

::ano-ano:: díky::kvetina::

Kamarádka nemá fotografii.
Viki Poslat vzkaz | 26.1.2007 10:36

Taky mi chutná místo hovězího kuře , postup je stejný. Zeleninu taky dávám mrařenou. Z koření, bobk list,pepř a nové koření..Každý má určitě svůj vyzkoušeným recept.::smutny::

Kamarádka nemá fotografii.
| 26.1.2007 08:13

::ano-ano::Díky každý má svůj recept a přesto za něj děkuji::smutny::

yvuk
yvuk Poslat vzkaz | 25.1.2007 19:49

maso opecu na oleji nebo masle a pak dam bud pect se zeleninou, cibuli nebo ho dusim..

yvuk
yvuk Poslat vzkaz | 25.1.2007 19:47

ja ji ted uz ennakladam a davam s klidkem mrazenou zeleninu.. ale  pridavam  cibuli a take spek. to jsi enuvedla..  z koreni davam nove koreni a pepr namlete, bobkovy list davam a tak epridavam  nekdy tyminan.. jinak maso pecu a dam bud dusit nebo pect.. pak je poszup stejny, jak jsi psala... je to mnam..:))

Kamarádka nemá fotografii.
| 25.1.2007 18:34

::smutny:: děkuji, hned v neděli ji zkusím. Mějte se Jana

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění