Diskuse: listový špenát

   
Řadit:
9
příspěvků
Správce: bete
Kamarádka nemá fotografii.
Lifia | 4.5.2014 20:35

Máte rádi špenát a rádi by jste se o něm dozvěděli více? Pak si přečtěte článek na http://www.zdravy-svet.cz/zdrava-kuchyne/jime-zdrave/coz-takhle-dat-si-spenat

Kamarádka nemá fotografii.
bete Poslat vzkaz | 13.4.2010 14:47

Ahojky,
chtěla jsem taky vyzkoušet čerstvý špenát a líbí se mi recept na <a href=„http://www.mebio.cz/recepty/recepty-maso/italske-rizoto-spenatem-kuretem/“>rizoto se špenátem</a>. Jak narazím v obchodě na krásný špenát, jdu do toho.
:)

Kamarádka nemá fotografii.
lenyska Poslat vzkaz | 5.10.2009 10:35

no,já tento víkend akorád dělala pangasiusa a nevěděla jsem,jak ho udělat.::placici::Nakonec jsem ho dala na pánev,přidala k němu zeleninu,trochu kořeníčka a pak smetanu a nebylo to špatné..ale jak ho příště budu dělat,tak ho zkusím s tím špenátem.Věřím,že to může být také velice dobré.::souhlas::

Kamarádka nemá fotografii.
dasad Poslat vzkaz | 1.10.2009 12:48

ja mam teda s cerstvym spenatem moc rada zapeceneho pangasiuse - na dno zapékací misky rozložíme osoleného pangasiuse, na to dáme listový špenát, osolíme a přidáme rozdrcený česnek a polijeme zakysanou ramou cremefine. Dáme na 1/2 hodiny zapéct do trouby.

Kamarádka nemá fotografii.
lenyska Poslat vzkaz | 11.9.2009 07:51

Sice píšu až nyní,ale chtěla jsem jen říct,že jídlo bylo moc dobré.::souhlas::Teda bez toho lilku a cuket.::svaty::::usmev::

Kamarádka nemá fotografii.
Atevi Poslat vzkaz | 27.8.2009 19:36

podle chuti.V zimě používám listový špenát od Bonduel(tedy jestli jsem to napsala správně).Je stejně dobrý nechám povolit a postupuji stejným způsobem.Jestli si vzpomenu na další využití lis.špenátu napíšu.

Kamarádka nemá fotografii.
lenyska Poslat vzkaz | 27.8.2009 11:01

Hmm,to může být dobré..Dnes se na to vrhnu. (teda jestli budu stíhat,no kdyžtak až zítra)...ještě teda zaskočím pro tu Nivu..předpokládám,že je jedno jaké maso,jestli vepřové nebo kuřecí?....dám pak vědět,jak se mi to povedlo.::usmev::

Kamarádka nemá fotografii.
Atevi Poslat vzkaz | 26.8.2009 21:02

vždy opláchnu natrhám na menší kousky a spařím horkou vodou .Stačí nechat pár minut.
Můj recept přílohy k masu: <strong>Na pánvi orestujeme tenké pláty cibule s tenkými plátky česneku.Když je cibule skoro orestovaná přidáme spařený listový špenát,prohřejeme ,osolíme opepříme .Zalijeme trochou smetany a přidáme rozdrobenou Nivu.Krátce prohřejeme a podáváme jako přílohu k masu.Nebo to můžeme zamíchat do těstovin.Když k tomu opečeme lilek a cuketu nemá to chybu.</strong>

Kamarádka nemá fotografii.
lenyska Poslat vzkaz | 25.8.2009 09:32

Dobrý den,koupila jsem si v obchodě pravý listový špenát..moc mi totiž  v restauraci chutnají těstoviny s kuřecím masem a se špenátem...ale jaksi nevím,jak se listy upravují.Jestli se musí před vložením do omáčky spařit nebo se jen tak dají do omáčky..můžete mi někdo poradit?
Popřípadě napsat nějaký recept,kam se špenát ještě může dát?Děkuji předem

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění