První vážný vztah - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

První vážný vztah

Diskuze

anonym
| 21. 2. 2017 15:36
Jaký je váš nazor na vztah s 26 klukem? (Je mi 15)
Myslíte, že je to velký rozdíl? Klapalo by to?
anonym
| 22. 2. 2017 13:42
TO M.:
V posteli asi jo, jinak ne. Oficiálně nemůžeš pít alkohol, měla bys spát v noci doma, časem mu to stačit nebude.
Jako tvůj rodič bych si dělala starosti, že nemyslíš na školu a jsi jen krok za hranicí ***uálního zákona = mládě, které předčasně vyspěje. Měla bys nakupovat s kamarádkama nebo se věnovat nějakému sportu, pokud jsi v devítce nebo v prváku.
vernosť
tatarko
| 18. 12. 2008 11:13
Never všetkému, čo ti kamarátky natárajú. Sú muži, ktorý sú vo vzťahu verní a nevyhľadávajú iné zážitky. Stať sa však môže všeličo, čert nespí a ak by ti náhodou zahol, tak jedine ak nájde inú, ktorá ho zvedie a roztiahne..aj to nemusí, možno odolá..
těžká volba
angelwoman
| 16. 12. 2008 10:54
Potkala jsem kluka své velmi dobré kamarádky s jinou. Na rovinu jsem mu ten den napsala, že jsem je viděla a že mě to mrzí, že na něj musím změnit názor. A trochu jsem pravda vyhrožovala, že to kamarádce řeknu...Ihned mi napsal, že to je jen úlet, že už se jí chce zbavit, ale neví jak, ať to té kamarádce neříkám, že to vyřeší. A opravdu to s tou druhou skončil a teď jsou ten nejzamilovanější pár. V soukromí mi pak poděkoval, že jsem ho nakopla k tomu něco udělat. Ale je pravda, že v těchto ošemetných situacích je opravdu třeba volit slova... Já bych od své kamarádky chtěla, aby mi to řekla, ale na druhou stranu, jsou ženy, které nic vědět nechtějí a z vás pak udělají nepřítele č. 1...
já být tebou
LUCY
| 16. 12. 2008 10:17
tak si to nechám určitě pro sebe ... protože motat se do jiných vztahů nemá opravdu cenu.. Já to taky jednou zkusila a ve finále jsem ta špatná byla já, oni dva si to vysvětlili a na mne padl černý petr ... takže má rada zní, nic neřikej..
Slono,
Dedeckova
| 16. 12. 2008 01:27
děkuji za reakci.

Pokud jsi opravdu jednou větou rozbila rodinu, asi nebyla příliš stabilní, nicméně to určitě beru v potaz. Opravdu bych nechtěla nic rozbíjet, na druhou stranu, jde o mou kamarádku, která je teď sice pryč, ale až přijede, nejsem si jistá, jak se budu před ní schopna "přetvařovat".

Jo jo, zdroj jeden ... Sama jsem mu říkala, že si to měl nechat pro sebe. Velké bohužel pro mě je, že mu opravdu věřím (ani by neměl nejmenší důvod něco si vymýšlet). Pořád si říkám, že se třeba spletl. Ale asi těžko.

Ach jo.
To máš těžké...
slona
| 16. 12. 2008 00:05
moc se neodvažuju radit, ale proč ten "nezpochybnitelný zdroj" běžel s touto informací za tebou? Proč to ten zdroj neřeší sám?

Každá situace je jiná. Jednou větou jsem rozbila rodinu. Nikdy by mě nenapadlo, že to bude mít takový důsledek, ale stalo se. A to jsem to neřekla žádnému přímému aktérovi ani jsem se nesnažila se do problému plést. Takže radím - važ slova!
Přeju dobrý úsudek
Nevěra.............Wow
Dedeckova
| 15. 12. 2008 23:06
Nahrnul se na mě takový problém, se kterým si nevím rady a hlavně nevím, zda ho řešit. Takže moje kamarádka je momentálně na studijním pobytu v zahraničí a její přítel doma. Oni: ona studuje, on je o 9 let starší, tedy pracuje, má dokončenou VŠ, není to asi důležité, ale je to stejná škola i obor, který studuje ona, obor náročný, skoro elitní - tedy mají velmi úzký společný zájem, což je asi to hlavní, co jsem tím chtěla říct. Oba jsou velmi aktivní, přátelští a společenští, to není fráze, mají obrovskou kupu známých, podnikají mnoho akcí. Jejich vztah: trvá skoro 4 roky, ze strany mé kamarádky - první vážná známost, veliká zamilovanost. Zamilovaně působí (působili) doteď. Mezi našimi společnými přáteli bráni jako jasný pár, nerozlučitelný, jistě ukončený svatbou, příkladuhodný ap.

Bohužel se ke mně donesla informace z nezpochybnitelného zdroje, že byl viděn ve velice intimní situaci s jinou. A já teď řeším, co s tím. Lepší by bylo nevědět, ale bohužel vím. A tak se ptám, jak byste se sami zachovali nebo co považujete za nejlepší řešení. Nejschůdněji se mi jeví si s ním pomluvit, abych věděla, co se vlastně děje, zda to nebyl úlet. Když jsem byla v podobné situaci už jednou, bez přemýšlení jsem mlčela a pak jsem toho litovala, proto mám tedˇ potřebu to řešit. Na druhou stranu samozřejmě nechci udělat víc škody než užitku.

Poraďtě, prosím!
Lulu
angelwoman
| 14. 2. 2008 12:34
To je dobře, že to tak cítíš Každý z nás má občas špatný den a chmurné myšlenky, ale nám se z nich tady můžeš kdykoli vypovídat
.
Lulu89
| 13. 2. 2008 20:43
Tím žertováním myslím takové ty milé vtípky, kdy říká, že se teda má na co těšit a přitom vás ujišťuje, že si taky už někdy představil, že spolu jednou bydlíte a stárnete.. a vím, že mě má moc rád.
..
Lulu89
| 13. 2. 2008 20:40
Ahoj holky,
teď to zpětně čtu a říkám si, že to bylo docela hloupé zakládat tohle téma..Já mám dny, kdy se cítím úplně bez sebevědomí a tak uvažuju nad takovýma věcma..Asi mám sebevědomí trochu poškozené z dospívání výchovou a dřívějšíma depresema..
Jsme s přítelem oba spokojení a já jsem se rozhodla, že mu budu plně věřit a nelámat si hlavu pochybnostma, určitě mou důvěru cítí. Jsem s ním moc šťastná a už si ani nedovedu představit, že bych byla s někým jiným, i on občas o naší budoucnosti žertuje.
lulu
adelaida
| 6. 2. 2008 19:50
Na Ostravsku sou vážně ti nej..jo jo, to mohu potvrdit..
:o)
Lulu89
| 6. 2. 2008 18:05

:-)
angelwoman
| 6. 2. 2008 17:11
Já to sobě taky nezávidím Však jsem lidi, kouknout se můžem Ale pak si stejně řeknu-tenhle má určitě taky své vady a chyby, není nad mého miláčka
chlapi
Lulu89
| 6. 2. 2008 16:41
No, zrovna Johnyho jsem myslela těmi herci z filmu A takoví tady na Ostravsku vážně jsou? To abych se začala dívat A jeje, no to je sranda..Takže to máš ještě horší, když po tobě koukají i oni, no to ti nezávidím.
chlapi
angelwoman
| 6. 2. 2008 16:12
Lulu, tak mě hezouni vůbec neberou, spíš chlapi typu Johnny Depp Dlouhé vlasy, uhrančivý pohled, charisma a tak...ale jen na to pokoukání Já mám zase tu smůlu, že ekonomka se šikovnými chlapy s kterými si mám co říct a rozumíme si, jen hemží V prváku byli asi 4 pozvání na rande, které jsem odmítla a teď už mám asi pověst ledové královny, protože už mě nikdo nikam nezve
:)
Lulu89
| 6. 2. 2008 15:56
Zkouška ohněm jo. No ten by ti dal. No, to je pravda..I když možná jsem divná, já se na chlapy moc nedívám, mě se totiž žádný nelíbí, když je neznám. :o) Ti typičtí hezouni mi nic neříkají. A už fakt dlouho jsem si neřekla, "ten je hezký" nebo tak. Možná u nějakého herce z filmu :o) Jinak většinou potkávám samé puberťáky nebo starší pány s pupkem.
:-)
angelwoman
| 6. 2. 2008 15:14
Fakt jo?? Tak toho mého teda nečinnost nevzrušuje Právě, že je nejvíc odvázaný, když vezmu situaci do svých rukou, překvapím ho a jsem jako by já ten aktivnější
Tak já mám zase kolem sebe krásných chlapů a kamarádů fůry, takže to je každodenní zkouška ohněm Ne, dělám si srandu, když se podíváš nic na tom není, pokud to zůstane u toho a jsi šťastná s tím svým
angelwoman
Lulu89
| 6. 2. 2008 15:08
To není hezké, že ti to říkají..Přece každý takový není..Já nevím, možná si toho mládí taky až tak neužívám, ale mě to neláká, takový ten studentský život, kdy se pořád paří..
No jo, ta zákeřná přírodaMě to neláká, asi možná i proto, že se s žádnými jinými chlapy nestýkám..A ani nechci myslet na to, že by to lákalo jeho, i kdyby jenom lákalo a nic víc..Ale je jasné, že to tak chodí..Třeba to taky později zažiju.
U nás doma je to naopak , ptají se mě, jestli spolu pak budem bydlet, když chci jít na školu do Prahy a tak. Jeho mamka mě už taky úplně bere do rodiny..
Jinak já to dělám, že začnu sama od sebe..Ale impulz musí dát on..Prý ho nejvíc vzruší, když si ho vůbec nevšímám..Několikrát se stalo, že se ani pořádně nevzrušil, když po něm "vyjedu" já..Někdy mu napíšu nějakou takovou vzrušující sms a on odpoví smajlíkem a tak..Takže když chci, musím dělat, jakoby nic, to vždycky začne..Třeba i dvakrát za večer..
To Lulu
angelwoman
| 6. 2. 2008 10:08
Lulu, já bych se nad tím takto nezamýšlela-akorát si budeš trápit hlavinku a otravovat si dny, kdy můžete být šťastní Já jsem zase ten opak-mě každý říká, že "pro jedno kvítí slunce nesvítí" a že s přítelem to není navždy a to jen proto, že je to moje dalo by se říct 1. vážná známost..ale teď myslím hlavně ve smyslu i 1. ***uální zkušenosti, jinak jsem předtím delší vztahy měla..Každý mi říká (dokonce i babička!), že jednou mi to dojde, že jsem měla poznat víc chlapů a víc toho zkusit..Možná to je pravda a možná by to bylo i fajn, ale přítele jsem poznala za téhle situace a prostě mi nestojí za to ho podvést, jen abych zkusila, jaké to je s jiným-ne že by mě to někdy nelákalo, jsem jen člověk Ale zase myslím, že nám to klape po všech stránkách - ve vztahu i v posteli, takže nevidím důvod, kazit si naši lásku tím, že se neumím ovládnout..
A u tebe myslím, že není důvod se trápit-když to bude chtít udělat, moc mu asi nezabráníš, ale z toho co o vás píšeš, mi nevyplývá, že by k tomu měl nějaký důvod, tak klídek-někdy je třeba kecy lidí ve škole brát s rezervou
A jinak-já mám hrozně ráda, když chlap začne sám od sebe s předehrou a já můžu být ta hýčkaná, ale někdy je fakt fajn to obrátit.Zvlášť po delší době stejný scénář, stejné úvodní doteky, který vždy začíná ten jeden z páru můžou omrzet..Je někdy fajn to obrátit-ty dáš první impulz k mazlení a milování, ty budeš ta, kdo třeba začne sám od sebe s orálním ***em, atd. Vždyť se zkus do něj vcítit, jak to musí být fajn, když ti někdo plní tvá přání a ty o ně nemusíš žádat jako vždycky...
vztah
Lulu89
| 5. 2. 2008 19:40
No jo, já jsem někdy taková úzkostlivá, že si dělám starosti předem a možná si to pak i způsobím . Ale jinak jsem veselá , hlavně s přítelem, máme stejný smysl pro humor.
Vztah se zatím vyvíjí krásně..Po té počáteční krizi je to úplně o něčem jiném..Myslím, že z té jistoty máme oba radost.
Máš pravdu, nemá cenu o tom předem uvažovat..a hlavně ta moje příhoda mě hrozně mrzí a strašně se stydím..je to skoro jako by měl na to právo, když já jsem něco takového udělala..ale to bylo za úplně jiných podmínek, to nebyl vůbec ještě vztah, navíc jsme se oba léčili z depresí. Pořád cítím vinu a lituju..hlavně toho, že to ví i on..
ale to už je zase jiná kapitola..
On je jinak moc něžný, někdy se stane, že je smutný, že předehra nebyla delší..ale někdy zase není a pak to je super .
No, máš pravdu..ale já bych už nemohla s někým, koho nemám ráda..
On je ve všem spokojený.Myslím, že je šťastný, dlouho byl osamělý , říkal, že to vždycky chtěl zažít, opětovanou lásku..a teď má mě a já ho mám moc ráda a mám radost, když je spokojený.
Ale problém je možná i ve mě víš, já si neřeknu co chci a čekám, že začne sám,chtěla bych,aby začal..Kdežto on mě někdy k tomu orálnímu ***u vyzve a já nemám problém a nakonec mám z toho radost, i když jsem třeba sama od sebe hned nechtěla.
vztah
Lulu89
| 5. 2. 2008 19:40
No jo, já jsem někdy taková úzkostlivá, že si dělám starosti předem a možná si to pak i způsobím . Ale jinak jsem veselá , hlavně s přítelem, máme stejný smysl pro humor.
Vztah se zatím vyvíjí krásně..Po té počáteční krizi je to úplně o něčem jiném..Myslím, že z té jistoty máme oba radost.
Máš pravdu, nemá cenu o tom předem uvažovat..a hlavně ta moje příhoda mě hrozně mrzí a strašně se stydím..je to skoro jako by měl na to právo, když já jsem něco takového udělala..ale to bylo za úplně jiných podmínek, to nebyl vůbec ještě vztah, navíc jsme se oba léčili z depresí. Pořád cítím vinu a lituju..hlavně toho, že to ví i on..
ale to už je zase jiná kapitola..
On je jinak moc něžný, někdy se stane, že je smutný, že předehra nebyla delší..ale někdy zase není a pak to je super .
No, máš pravdu..ale já bych už nemohla s někým, koho nemám ráda..
On je ve všem spokojený.Myslím, že je šťastný, dlouho byl osamělý , říkal, že to vždycky chtěl zažít, opětovanou lásku..a teď má mě a já ho mám moc ráda a mám radost, když je spokojený.
Ale problém je možná i ve mě víš, já si neřeknu co chci a čekám, že začne sám,chtěla bych,aby začal..Kdežto on mě někdy k tomu orálnímu ***u vyzve a já nemám problém a nakonec mám z toho radost, i když jsem třeba sama od sebe hned nechtěla.
vztah s prvním partnerem
Kloa
| 5. 2. 2008 16:34
Lulu, toto posuzovat je těžké. Záleží na hodně okolnostech. Hlavně na tom jestli se mu taková situace pro nevěru naskytne a jestli jej na základě té situace ta myšlenka na nevěru, protože si ještě pořádně neužil, vůbec napadne, jestli po tom vůbec touží, nebo má rád klid a svou jistotu... přitom ten skutek nemusí nutně znamenat, že tě nemiluje.
Vzhledem k tomu, že se svým panictvím otálel dost dlouho, tak je to riziko menší. Záleží na tom jak se váš vztah bude vyvíjet v budoucnu.
Je zbytečné se tou myšlenkou užírat dopředu, stát se může cokoli. Třeba i z tvé strany, jak jsem sama někde četla, už se i stalo, tak se může stát znova, protože ti třeba bude něco chybět, např. onen orální ***, který ti tvůj přítel nepraktikuje. Jsou to střípky, které se sbírají dohromady, pak stačí jen příležitost, touha, krize ve vlastním vztahu a je zaděláno
chlapi
Lulu89
| 31. 1. 2008 20:54
No , já mezi náma ten věkový rozdíl vůbec nevnímám a myslím,že ani on ne. Spíš mi přijde normální, ne jako ti kluci v mém věku .
chpaly
Lilimi
| 31. 1. 2008 17:43
Chlapy si opečovávají mladší holky....pač mají trach že jim jednou utečou taky duvod proc ti určo nezahne
Názor
kalkulka
| 31. 1. 2008 17:31
Ahoj, kdyby mu šlo jen o ***, tak by přece nečekal tak dlouho Myslím, že to, že jsi jeho první není důvod, aby zkoušel hledal *** ještě někde jinde. Znám páry, které mají také jen jednoho partnera třeba už 9 let a jsou si věrni. Já mám take jen jednoho přítele a neláká mě to hledat kvůli tomu někoho jiného. Spíš bych se bála o Tebe Že jsi tak mladá a že spíš Ty se porozhlédneš jinde Ty tyto starosti podle mě mít nemusíš.
.
Lulu89
| 30. 1. 2008 21:28
Děkuju holky, asi máte pravdu, vídáme se jen o víkendu, takže příležitostí měl opravdu hodně..Ale jsme ve spojení i přes týden, má na moje číslo neomezené volání a tak..a i kdyby jsme si tolik nevolali, věřím mu.
To je pravda, ony nikdy neměly vážný vztah a ani neví, jak krásné to je mít s partnerem tu důvěru a opravdovou lásku, ne jen tu zamilovanost.
Jinak vdávat se ještě nechci, ale ani netoužím po nějakých ***uálních dobrodružstvích mimo vztah.
Lulu
Lilimi
| 30. 1. 2008 20:36
Já mám přítele je mu teda 20 a taky jsem byla jeho první a jsme spolu přes dva roky a nezahl mi...neboj a vykašli se na drby "zkušenejších" kamarádek a řid se svým srdíčkem držím palečky
Ahoj
anonym
| 30. 1. 2008 20:26
Kdyby přítel chtěl, dáávno by Ti zahnul a užíval si, měl dost času a příležitostí. Asi prostě čekal na tu pravou. Nevím, proč by to měl pak nějak dohánět.
To by mě fakt nenapadlo.
Spíš by bylo pochopitelnější, kdyby se on bál, že mu zahneš Ty, taková mladá.
Ještě sis nic neužila, nevdávej se.
Času dosti.
První vážný vztah
Lulu89
| 30. 1. 2008 19:47
Ahoj holky,
s přítelem jsme spolu rok a máme se opravdu moc rádi..Je to pro nás oba vůbec první opravdový vztah, i když přítel je o deset let starší (bude mu 28). Pro něj jsem i první ***uální partnerkou..
Je to sice jen rok, ale připadá mi, že jsme spolu už opravdu moc dlouho a neumím si to bez něj vůbec představit..
Nicméně dneska jsme se ve škole bavili na téma nevěra a kluci i holky říkali, že jsou si jistí, že by mě podvedl, protože jsem jeho první a určitě někdy bude chtít zkusit něco jiného..
Měla jsem hrozný pocit, jak ti všichni, kteří ho neznají tvrdí, jak jsou si jistí...že znají chlapy atd..
Přítel není ten typ, který by flirtoval se ženami a vím, že mě má nade vše rád..
Stejně mě ale hlodá červík pochybnosti..Jestli si třeba nezačne myslet, že má mládí za sebou a měl jen jednu partnerku
Je mi z toho smutno, když nad tím uvažuju..asi bych to neunesla, kdybych zjistila, že mě podvedl jen tak ze zvědavosti..Navíc, když ve vztahu všechno funguje..
Já jsem sice mladá a zkušeností taky moc nemám, ale myslím si, že když jsem spokojená, nepotřebuju nic hledat jinde..Prostě je to má volba, být s tím člověkem..
Co si o tom myslíte?

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
19. 4. 2024 09:36
11794
jizerka
18. 4. 2024 22:39
70248
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video