Zdravé hubnutí - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Zdravé hubnutí

Diskuze

martinavas
| 14. 8. 2016 13:29
co si myslíte na hubnutí s pomoci bylin? vyskoušel to někdo? četla jsem o nějakých přírodních doplňcích stravy které omezují chut a pomahají hubnout
karel56
| 18. 8. 2016 13:44
bylinky mají velkou moc! mám osobní zkušenost v hubnutí s pomoci přírodních doplňcích stravy a jsem spokojený s jejich účinkem
martinavas
| 19. 8. 2016 13:52
TO karel56: je spousta takových doplnků, můžeš něco doporučit co opravdu funguje?
anonym
| 9. 9. 2015 12:19
V tomhle jsou dobry aj vyzivovy poradci, v Brně jich je nespocetne
anonym
| 29. 9. 2014 06:30
Ahoj holky, je tu některá z Brna, co nakupuje ve zdravé výživě? potřebuju poradit nějaký fajn obchudek. Díky
m.martinaa
| 10. 10. 2013 13:35
Ahoj, co říkáte na nutričního poradce? Zkoušel ho někdo?
DanusS
| 5. 10. 2013 18:11
Dobrý den, já osobně jsem měla už od základní školy problémy shodit svých pár kilo navíc. Myslím, že to bylo proto, že jsem pořádně nevěděla jak na to a neměla jsem v tom žádný systém. Pak jsem slyšela od kamarádky, že si nechala sestavit vlastní jídelníček na míru podle toho, co a kolik toho jí a jak moc je aktivní. Tak jsem si řekla, že to taky vyzkouším a přes internet jsem našla takovou mladou nutriční terapeutku z Brna, ke které jsem chodila i na konzultace a moje přebytečná kila jsou teď konečně pryč. Tak kdybyste někdo chtěli víc info, tak se ozvěte.
anonym
| 17. 10. 2013 09:56
TO DanusS: Já jsem taky z Brna a vážně přemýšlím o odborné pomoci v této oblasti, takže jestli můžeš napsat víc, budu ráda.
anonym
| 1. 10. 2014 18:59
TO Janka: V Brně vím o odborných poradcích ohledně toho jak správně a zdravě se stravovat a upravě jídelníčku ... když chceš vážně zhubnout. Ta slečna co to provozuje, stejně jako já chodila na Mendovu školu, a tam je už tak zaručená kvalita.
Morise
| 23. 5. 2013 15:23
Já myslím, že dost dobré zdravé hubnutí je hubnutí s Dukanovou Dietou. Mám doma dvě knížky: Dukanova dieta - jak rychle a trvale zhubnout a Dukanova dieta ve 350 receptch. Nedám na ně dopustit :D Už se mi s tím povedlo shodit opravdu dost a jde to dál. A přitom nemám hlad :)
anonym
| 14. 3. 2013 12:16
Ono každý upřednostňuje něco. Já se dala před půl rokem na krabičkovou stravu a jsem nadmíru spokojená. Mám dole nějakých 12Kg, začala jsem mít chuť i na cvičení a hned si ten život více užívám. Odebírám od firmy harmonyservis.cz, která mi každý den připravuje chutná jídla(ne jako u některých firem, kde jsou zcela bez chuti). Ano, stojí to něco, ale ušetří mi to spoustu času. Nemusím každý den vymýšlet 5různých chodů a počítat kalorické hodnoty a řešit, jestli tam mám akorát bílkovin, sacharidů atd. Každej den si parádně pochutnám a nemusím stát jako blbec u plotny. Další plus je, že když už o víkendu vařím, tak mě to mnohem více baví :)
magda.petr...
| 21. 2. 2013 18:47
U mě je to celkem jednoduchý, hodně ovoce, zeleniny, ceraálií a hlavně se nejvíc snažím najíst ráno a dopoledne, aby mě nehonila mlsná večer :D Jde to pomaleji, ale udržení váhy je pak trvalejší :)
freyjaa
| 24. 2. 2013 14:17
TO magda.petrikova@seznam.cz: Hmmm, celkem dobrý, ale kde máš bílkoviny, jak dlouho ti vydrží svaly. Taky jsem takhle experimentovala. Teď už jedu měsíc podle výživového poradce a je to o něčem jiném. Hlavně mám jistotu, že nedělám zase nějakou blbost...
magda.petr...
| 2. 3. 2013 15:29
TO freyjaa@email.cz:
Dostala jsem nějaké rady od kamarádky, co se výživou zabývá a určitě tam mám i mléko, jogurty kuřecí a rybí maso a další :) Je pravda, že jsem nenapsala všechno. Šlo mi hlavně o to, vyřadit z jídla sladkosti...a ty jsem nahradil a hlavně ovocem ;)
anonym
| 8. 2. 2013 10:30
A to je právě ono, doma si můžete dělat jednoduchá jídla, polévky, saláty a klidně se živit jen tím, ale budou vám chybět jednotlivé živiny, které tělo prostě potřebuje, ať se nám to líbí nebo ne. V tomhle vidím právě plus u firem nabízejících krabičkovou stravu. Vše je tam vypočítané a vyvážené, tak jak má být. Samozřejmě, že není problém, si takové jídlo udělat doma, ale že by se mi chtělo u každého počítat, jestli je to tak akorát, to se mi vážně nechce. Proto jsem ráda, že to může udělat někdo za mě.
anonym
| 23. 1. 2013 14:49
Souhlasím s tím, co psaly holky dole, ale opravdu to jde i bez drahých krabiček a prášků. Ono se stejně říká, že člověk by měl jíst, co nejjednodušeji - tzn. salát, polévky - a to není žádné složité vaření. A těch možností, které se dají udělat - těch je také mnoho. Jak říkám, důležitá je i ta psychická stránka...
anonym
| 18. 1. 2013 00:17
Já myslím, že ty plány od odborníků pomáhají taky psychicky, protože máš větší motivaci je doržovat než když si je napíšeš sama... protože všechny víme, co smíme a co bychom neměly jíst - ale nejtěžší je to tak vážně dodržovat. Já se snažím zdravě jíst a cvičit, taky jsem něco nabrala přes Vánoce. Jakoby to doma předpokládaly, tak jsem dostala předplatné časáku - Dieta - a jedu teď hlavně podle něj... přecejen asi věřím odborníkům víc než diskuzím na internetu. Zaujal mě tam třeba článek o dietě podle typologie postavy. Sama jsem klasická hruška... kdybyste měl někdo zkušenosti právě s tímhle, tak se ozvěte, nevím, zda do toho jít nebo vybrat nějakou vhodnější dietu... (a nebo taky jen odkládám den, kdy mi skončí noční popcorn u televize).
anonym
| 14. 1. 2013 14:56
Ahojte, během půl roku a pak o Vánocích jsem přibrala 10 kilo a potřebuju to shodit. Od Nového roku se držím dál od sladkého a přírůstek je zastaven. Prostě jsem začala víc kouřit místo toho Ale jak zhubnout? nechci žádné cviky nejsem na to, ani nemám čas. Nechtěla bych žádný diety ani. Našla jsem různý detoxy a podobný věci a nevím, jestli by to byl o vhodný. Njelepší by bylo nějaký lehký změny stravy. Našla jsem si tohle www.vseohubnuti.cz, ale za konzultaci 250 Kč. Není to moc? Kolik by tak mělo stát vyšetření od nějakkého dietologa? Diky moc
anonym
| 15. 1. 2013 14:02
TO Anonym: Ahoj, nevím, jestli tohle bude přesně ta rada, o kterou stojíš, ale zkusila jsi upravit své stravování? Diety jsou k ničemu, jakmile ji přestaneš dodržovat, tak se ti kila během pár dní vrátí. Bohatě stačí, když budeš jíst pravidelně 5x denně. Tělo si přestane ukládat tuky, jelikož pozná, že příjem je dostatečný a nemusí se připravovat na případný nedostatek. Já jsem pracovně taky hodně vytížená, obědy jsem flákala, svačiny u mě neexistivaly a večeře? Tam jsem toho snědla moc, doháněla jsem celý den. Ideální na pořádnou porci kil navíc. Můj problém vyřešila krabičková dieta. Nejenže mám každé ráno připravené jídlo na celý den, je dělané na bázi páry(takže žýdné tuky), ale hlavně je chutné a to pro mě byl nejdůležitější faktor. Za pár týdnů budeš na své váze. Hodně štěstí :)
anonym
| 17. 1. 2013 10:43
TO Laďka: Krabičková dieta a vše kolem toho + koktejly z reklam a ostatní preparáty, všechno tohle je k ničemu a akorát z vás tahají peníze. vyzkoušela jsem a efekt žádný. Pak jsem změnila jídelníček, začala cvičit, nějaký efekt to už mělo, ale pořád to nebylo ono. Napadla mě jediná možnost jak shodit kila a to svěřit se někomu, kdo mi sestaví přesný plán a vše kolem toho. Na radu kamarádky jsem oslovila profesionály z www.super-hubnuti.cz Jedu podle jejich plánu zhruba 3 týdny, musím říct, že je to úplně něco jiného, než když jsem cvičila sama, protože jsem v jídleníčku neměla takové potraviny, které by tam měly být.
matonka91
| 17. 1. 2013 12:50
TO mija: No jo ale každý nemá dost peněz na zaplacení takového týpka. Já jsem studentka a prostě si ho nemůžu dovolit. Stejně tak ani koktejly který doporučují Dana Morávková a jí podobný. Musím se spolehnout na vlastní odhodlání, abych shodila něco z vánoc
Lida.mala3
| 23. 1. 2013 11:58
TO mija:
Já bych neříkala, že je to k ničemu a nemá to efekt. Jak jinak si vysvětlit, že jsem během 3 měsíců zhubla o 10 Kg? Nezměnila jsem na svém životě vůbec nic, krom právě zmiňovaného stravování. Objednala jsem si krabičkovou stravu a ještě navíc jsem si ušetřila dost času od vaření, které mě potom o víkendu mnohem více baví. Já tomu věřím a i nadále budu pokračovat :)
DuchessKT
| 27. 11. 2012 08:46
Ahojky, na mě teda diety nikdy nefungovaly.. Co jsem shodila bylo vždycky během tejdne zpátky. A pak, co jsem začala chodit do práce, už nepomohlo vůbec nic, protože nejíst v práci prostě nejde. Někde jsem četla, že chuť k jídlu způsobuje podchlazení klimatizací, která teda u nás jede na plný obrátky
Ale ty špeky na břiše se mi podařilo odstranit až zeltiqem. Takovejhle výsledek by se mi s dietou nikdy nepodařil, protože ty tukový buňky, který tenhle přístroj zmrazí, už se prostě nikdy neobjevěj.
brunetkaml...
| 7. 12. 2012 13:18
Ahojte
čtu si příspěvky a reakce na ně. Některé jsou zajímavé. Mám drobnou nadváhu cca 12 kg. Diety, různé přípravky nic nezabralo. Koupila jsem knihy o hubnutí a vařila podle nich. Všechno špatně. Někde byla chyba. Byla jem na radě u výživového poradce. Stálo to 1000,- kaček a za tu dobu jsem se nic nedověděla co bych nevěděla. Jenom mi vytáhli tisícovku z kapsy. Znáte to. Stále to natahují a nepustí Vás pomulu ke slovu. Je to prostě byznys. Takže pordce už ne. Shodit kila chci. Kamrádka na to šla od podlahy a už má dole 2 kg. Potíž u mne byl v tom, že jsem neměla ty správné informace. Nikdo přeci nemůže vědět vše. Já podle knih vařila dietní jídla a nehublo se. Ona si to nastudovala a hubne. Navíc v některých knihách nějaká slovenská autorka radí jíst bez omezení a hodně. Takovou blbost jsem opravdu nečekala od publikace o hubnutí. No kamarádka mi věnovala k narozeninám další knihu, Nejdříve jsem byla skeptická, ale po přečtení prvních kapitol jsem nadšená. Jestli si myslíte, že tam jsou recepty, atk nejsou. Konečně mám knihu kde je vše velmi přehledně popsáno. Začíná to co je obezita, jak vzniká, je tam vysvětlena tuková buňka, pojednání o potravinách, jídle, sportu a o sestavování jídelníčku přímo na míru a mnoho dalšího. Kamarádka se tím řídí a kila má dole. Já jsem začala taky podle knihy a jsem zvědavá jak to půjde. Zatím to dělám 10 dnů a mám 0,5 kg dole. Doporučuji si pořídit. Jo ta kniha má název Jak zhubnout - krok za krokem.
Jarmila
anonym
| 9. 12. 2012 09:03
TO brunetkamlada@seznam.cz: Ahoj Jarmila - som Tvoja menovkyňa. Myslela si Antoniu Mačingovú? Ja podľa nej držím už 13. deň ten 28 dňový očistný program a cítim sa vynikajúco. Mám 64 rokov, meriam 163 cm a vážila som 86kg. Za 13 dní som schudla 3kg bez toho, aby som hladovala, alebo cvičila. Chodím rano na dlhšie prechádzky a občas / mala by som denne/ bicyklujem doma na rotopéde. Priateľka na inej diskusii je o týždeň predo mnou a tiež si chváli, že sa jej upravuje diabetes, tlak a cíti sa dobre. Tým, že sa je veľa zeleniny a pije dosť vody, človek sa cíti prvé dni nafúknutý, ale asi po 5-tich dňoch sa to začalo zlepšovať. Telo si asi zvyklo a dnes je to už úplne v pohode. Ja som pred 3-mi rokmi schudla podľa 90dňovej rozlišovacej diety 16kg a tiež sa mi veľmi zlepšil zdravotný stav. Celkom som sa zbavila migrény, ktorá ma trápila od mladosti, mám dobré výsledky pečeňových testov /boli veľmi zlé asi kvôli veľkému počtu liekov, hlavne od bolesti/. Žiaľ pre moju hlúposť, že som sa vrátila k pôvodnemu stravovaniu som pribrala 10kg, ktoré sa teraz snažím zhodiť. Želám pekný deň.
anonym
| 14. 12. 2012 17:51
TO DuchessKT: Ahoj, souhlas taky jsem na tom byla, tedy na takovy spek mensi na brise, ale jsem hrozne spokojena!!
anonym
| 13. 11. 2012 19:59
Tak já na žádný přášky ani zázračná koktejly nevěřím, chce to upravit stravu a zařadit správně zvolený pohyb a půjde to, hlavně bez jojo efektu.
anonym
| 14. 11. 2012 07:32
TO Anonym: Moc obecný rady na to, aby to někumu pomohlo, jaká starva, jaký sport, jak často atd. atd.
anonym
| 12. 11. 2012 14:46
ahoj,protože spoustu věcí nejím a kokejly bych nevzala do pusy musím vždycky hubnout jen jídlem.Na začátku nám první týden hlad,ale kamarádka jezdí půl roku ke Staňkové.Je to doktorka z Prahy a kamarádce poradila,že má jíst před jídle sypkou Guaretu a když bude mít hlad tak cumlavou guaretu po jídle.No tak ji už taky baštím a hlad fakt nemám...ale chutě ty mě snad nepřejdou....snad mají i nějaký poradní web,ale tam jsem ještě nebyla,protože to všechno vím jen od té kamarádky a nepotkáváme se moc často...
an3ta
| 24. 9. 2012 12:36
Nekupujte si žádné přípravky, nemá to cenu, jenom vyhodíte peníze a kila se vám stejně vrátí zpátky. Jediný a nejlepší recept na hubnutí je pravidelně cvičit a pravidelně jíst, žádné tučné a sladké věci a hlavně se necpat po večerech u televize. Je to jen o odhodlání a vnitřní síle začít se sebou něco dělat.

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
jirinaova
23. 4. 2024 15:31
70295
helena.07
23. 4. 2024 13:42
11812
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video