Ochutnejte pravou Itálii s časopisem F.O.O.D.
Připravte se na speciální jízdu po Itálii. Naučíme vás pravé italské rizoto, domácí pesto, oblíbené gnocchi a prozradíme vám nejlepší recepty na pizzu. Ukážeme vám, jak si doma uvařit minestrone a další lehké polévky plné zeleniny a bylinek. Představíme vám best of produkty Itálie a dozvíte se, jaké jsou tajné zbraně italské kuchyně.
Pětice Italů, kteří si díky gastronomii přinesli kus rodné země do svého nového domova, vám prozradí, kde se v Česku vzali a co pro ně Itálie znamená. Předkrmy neboli antipasti hrají v italské kuchyni důležitou roli, nepodávají se totiž jen na začátku vícechodové tabule, ale také jimi uctíte návštěvu, která se stavila jen na sklenku vína. Bruschette al pomodoro, olivy s česnekem a bylinkami nebo grissini s parmskou šunkou nezaberou moc času, ale výsledek je více než skvostný.
A jako sladkou tečku si připravíme lahodné jahodové tiramisu, ovocné sorbety a vanilkové semifredo. To a ještě mnohem více nejen z italské kuchyně najdete v červnovém čísle časopisu F.O.O.D.
E allora buon appetito!
A tak dobrou chuť!
Nenechte si ujít červnové číslo časopisu F.O.O.D. Právě v prodeji, pouze za 29 Kč.
Sdílejte s námi svoje recepty na www.facebook.com/casopisfood