Všichni ke stolu! | e15.cz

Všichni ke stolu!

Inzerce

Sdílet na Facebook Messenger Sdílet na LinkedIn
Vegetariánská restaurace Etnosvět představuje novinku Víkendový brunch "Tutti a Tavola" pro celou rodinu.

, jež si klade za cíl seznamovat lidi s tradicemi jednotlivých národů světa. Pestrý program zaujme jak děti, tak dospělé – herna, workshopy, cestovatelské večery, výstavy, koncerty živé hudby, či etnické festivaly.

TUTTI a TAVOLA

Každý víkend se můžete těšit na jedno ze čtyř menu, které se kompletně obmění po čtvrt roce, podle sezónních potravin a stávajícího menu v restauraci. Čeká vás 7 předkrmů a 7 hlavních jídel, na kterých si zaručeně pochutnáte. Nabídka je pestrá, mezinárodní a různorodá. Dle počtu lidí u stolu budou jídla servírována v odpovídajícím množství. Celé osazenstvo pak bude moct ochutnat všechna jídla. A o to jde, ochutnat co nejvíce jídel a užít si společný oběd a celé odpoledne. Chybět nesmí ani sladká tečka na závěr, pro ni si můžete dojít k připravenému stolu s bohatým výběrem dezertů.

CENA

595 Kč na osobu (nezahrnuje nápoje)
Děti do 6 let zdarma
Děti 6 – 12 let sleva 50 %
Centrum kultury Ethnomir vstup zdarma

KONTAKT

Adresa: Legerova 40, Praha 2, 120 00
Rezervace: + 420 226 203 880 nebo +420 602 503 103
Adresa: Legerova 40, Praha 2
Pro návštěvníky Etnosvěta parkování před restaurací zdarma!

www.etnosvet.cz

TUTTI a TAVOLA

ochutnávka MENU z 1. týdne

Hummus, čerstvá zelenina, olivy, tortilla zapečená s parmazánem

Předkrmy
Tofu salám se zálivkou vinaigrette, s olivami, rozmarýnem a česnekem
Mix listových salátu s citronem a extra panenským olivovým olejem
Grilovaný lilek a červená paprika s feta sýrem a oregánem
Cherry rajčata s baby mozzarellou a bazalkou
Kuskusový salát s džusem z čerevné řepy, s mandlovými vločkami, slaným citronem a mátou
Veganský tatarák s chlebovými chipsy
Zelenina marinovaná v oleji

Hlavní chody
Indické curry s uzeným tempehem a květákem
Basmati rýže se smaženou cibulí, mandlemi a koriandrem
Risotto se špenátem a vlašskými ořechy
Sýrové tortellini
máslo, šalvěj a parmazán
Seitan s houbami v omáčce z červeného vína
Brokolice se sušenými rajčaty
Pokrm dne – dle Šéfkuchaře

Dezertový bufet

Autor: Inzerce

S předplatným můžete mít i tento exkluzivní obsah

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video