Jak ženy masturbují

Zdroj: Ženy - E15

Další přírůstek do rubriky intimnosti.

5 žen nám svěřilo proč, jak často a jakým způsobem masturbují.

Otázky:
1) Proč masturbujete?
2) Jak často masturbujete?
3) Jakým způsobem?



Katka, 20 let
1) Jsem už asi přes půl roku sama, bez přítele. Sex mi zkrátka chybí, proto volím tuto alternativu.
2) Jak kdy, podle nálady, někdy 2x týdně, jindy zase méně často.
3) Vyzkoušela jsem už hodně způsobů- testovala jsem to s ovocem a tak podobně, ale nejvíc se mi osvědčil ten nejjednodušší způsob. Dráždění se vlastním prstem nebo prsty. Hraju si s poštěváčkem a pak si zasouvám prsty do pochvy.

Eva, 36 let
1) Poslední dobou jsme se s manželem odcizili, komunikace mezi námi vázne a funguje špatně, stejně tak sex.
2) Dříve jsem pomalu ani nevěděla, že něco jako sebeuspokojování existuje. S manželem jsme měli pravidelný sexuální život a já jsem byla spokojená. Teď je všechno jinak, dokonce manžela podezřívám, že má jinou ženu, ale já nemám sílu hledat štěstí jinde. Uspokojuji se asi 1za týden nebo 14 dní. Zpočátku jsem se strašně styděla, naše rodina nikdy o sexu příliš nemluvila.
3) Teprve moje kamarádka, která je můj pravý opak a která zná všechny moje problémy s manželem a tak, mi koupila k narozeninám robertka. Nejdříve jsem neměla jsem odvahu ani ho vytáhnou z krabice a rychle jsem ho strčila až hluboko do skříně s tím, že s touhle věcí nechci mít nic společného a nikdy ji používat nebudu, ale za pár dnů jsem poprvé vyzkoušela. Dnes ho používám pravidelně.

Daniela, 24 let
1) Myslím si, že častou masturbací má člověk více chuti do sexu, a že je dobré vědět, jak a kde mám místa, na kterých jsem citlivá. Často se nejdříve sama vzrušuju ještě předtím, než má dojít na sex s mým přítelem. To pak zažívám ještě silnější orgasmy.
2) Velmi často, mám sex ráda a všechno, co s tím souvisí taky.
3) Mám doma různé hračičky, které mi pořídil přítel, různé druhy robertků, venušiny kuličky a další dráždidla, které ani nevím, jak se jmenují. Ráda zkouším nové věci a často, když se podívám na nějaký předmět, tak hned přemýšlím, co všechno by se sním dalo dělat. Moje představivost nezná mezí.

Lenka, 17 let
1) Před půl rokem jsem přišla o panenství, sex se mi moc líbil, ale přítel mě opustil. Nechtěla jsem se vzdát toho příjemného pocitu, proto si to dělám sama.
2) Využívám příležitosti, bydlím s rodiči, pokoj mám ještě se sestrou a někdy je těžké mít chvíli pro sebe.
3) Nejdřív jsem používala jen svůj prst, postupně jsem přicházela na další a další věci, ale vůbec nejraději mám sprchu. Má tři stupně rychlosti a různý tlak vody. Naší se nestačí divit, kolik času strávím v koupelně. Taky mi dělá dobře, když se otírám o hranu stolu.

Mirka, 21 let
1) Proč? No prostě proto, že se mi to líbí a dělá mi to dobře.
2) Docela často, hlavně ráno nebo večer.
3) Ráno, když se probudím nebo naopak večer, když jdu spát , si vsunu polštář mezi nohy a pohupuju se v rytmu tam a zpět. Nebo se položím na břicho a dráždím se prsty. Nejvíce mě vzrušují představy. Například že ležím připoutaná za ruce k posteli, nade mnou nádherný chlap a do detailů mi vypráví, co všechno se mnou bude provádět. Někdy vidím i dva muže, jeden mě drží za ruce a druhý do mě pomalu proniká. Mám tak živé představy a dokážu se při nich tak vzrušit, že se pak prostě musím uspokojit.