Zahrajte si na první společnou noc

Zdroj: Ženy - E15

Říká se, že první společná noc je jedna z nejkrásnějších. Vy jste ji už ale spolu prožili. Proč to ale nezažít znovu?

Často vzpomínáte na to, jaké to bylo, když jste spolu prožívali první společnou noc, jak jste se bála, že když vás uvidí nahou, tak uteče, jemu se klepaly ruce tak, že nemohl nasadit kondom a k tomu ještě ty strašné obavy, aby náhodou neselhal? Vy jste řešila otázku, jestli vzdychat nebo raději ne a jemu se rozklepaly ruce znovu, protože podprsenka nešla rozepnout?
Byli jste tak nervózní, ale přitom strašně vzrušení a zamilovaní a v tu chvíli neexistoval nikdo a nic, jen vy dva a byli jste ti nejšťastnější lidé na celém světě.

Vzpomínáte na to často?
A je vám líto, že tahle chvíli se dá zažít s jedním člověkem jen jednou? Milovat se spolu můžeme x-krát za život, ale první noc se dá prožít jen jednou. Není to škoda? Je, ale co se dá dělat? Můžete jen vzpomínat…..nebo si na první noc prostě a jednoduše zahrát.

Pravidla mariáše, člověče nezlob se nebo jiných her jsou vám jasné, ale jaké jsou pravidla hry na první společnou noc?

Můžete si například říct: „Břéťo, je středa, tak pojď, budeme mít sex jako vždycky, ale kdyby něco, tak je to jako poprvé“.

Existuje ale lepší varianta.
Musíte začít asi 14 dní nebo měsíc „před“. Po celou tuto dobu je sex zakázán! Musí být navozena atmosféra oťukávání a poznávání toho druhého, zkrátka jako na začátku vztahu… dávejte si schůzky ve městě, jděte se projít do parku, do kina, na zmrzlinu. Po pár dnech následuje první pusa, ruka na koleně, pak ve výstřihu…a tak dále, ovšem pořád žádný sex, protože první společná noc se musí pořádně naplánovat. Na plánování máte spoustu času, takže určitě najdete místo, chatu nebo podobně, kam lze odjet na víkend a pokud to bude ještě ke všemu ta, kde se všechno kdysi odehrávalo, tím lépe…..ovšem na zadní sedadlo auta vašich rodičů raději hned zapomeňte.

Pokud jste takové místo objevili a uplynula určená doba, nastal čas na vaši „první“ společnou noc. Pozor ale! Měsíční půst může způsobit to, že sotva přijedete na chatu, strháte ze sebe šaty a za 5 minut je „po“. Mějte stále na paměti, že máte prožít něco romantického, něžného, zkrátka něco nezapomenutelného, tak mějte strpení a postupujte dál podle našeho návodu.

Je tedy pátek večer, před vámi je víkend a vedle vás člověk, kterého milujete. Doufám, že jste nezapomněli nakoupit spoustu dobrého jídla, pití, zásobu svíček a máte sebou cédéčka s vaší oblíbenou hudbou. Obklopte se tím vším v posteli, rozmazlujte se, mazlete se, líbejte se, hlaďte se, ale nic víc, žádný sex, dokonce ani svlékání…k tomu dojde až v sobotu. Jde zkrátka o to vystupňovat míru vzrušení na maximum. V sobotu je dovoleno vše, ale stále kromě sexu…je sice jasné, že už se to nedá pomalu vydržet a mnozí už nejspíš ani nevydrží, ale zkuste to, uvidíte, že zažijete bouřlivou noc, na kterou opravdu nezapomenete.A jak už to bývá, po sobotě přijde neděle a to je ta chvíle, na kterou čekáte a buďte si jisti, že to čekání bude stát za to. Ostatně, můžete to vyzkoušet a přesvědčit se sami.