Baklažány na smetaně s rýží a salátem | e15.cz

Baklažány na smetaně s rýží a salátem

ZDROJ: Ženy - E15

Redakce

Sdílet na Facebook Messenger Sdílet na LinkedIn
Baklažány si můžete dát s přílohou k obědu nebo si je opečené dát jen tak na chuť.

Budete potřebovat:

1 kg baklažánů
20 g hladké mouky
80 g másla
4 dl smetany
pepř
sůl

Návod k přípravě:
Baklažány nakrájíme nakolečka, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a opečeme na másle dozlatova. Na závěr přelijeme smetanou a pod pokličkou dusíme. Podáváme s rýží a se salátem.

 

Dobrou chuť!

 

Autor: Redakce

S předplatným můžete mít i tento exkluzivní obsah

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video

Newslettery