Bengálská kapusta | E15.cz

Bengálská kapusta

ZDROJ: Ženy - E15

Redakce

Jak už slibuje název, nemusí být kapusta vždycky jen jednotvárné chuti.

Ingredience:
150 g kapusty
150 g brambor
30 g tomatové šťávy
stroužek česneku
mletá skořice
mletý zázvor
mletá paprika
mletý hřebíček
mořská sůl
chilli
olivový olej

Návod k přípravě: Brambory uvaříme v osolené vodě doměkka.

Na teflonové pánvi potřené olivovým olejem zpěníme papriku, zázvor, chilli a

vlijeme tomatoovu šťávu. Přidáme pokrájenou kapustu, utřený česnek a sůl a

dusíme. Pak přidáme brambory a ještě chvíli podusíme. Hotové jídlo poprášíme

mletou skořicí a hřebíčkem.

Dobrou chuť!

Autor: Redakce

S předplatným můžete mít i tento exkluzivní obsah

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video

Newsletter
Využijte služby
zasílání zpráv do vaší
e-mailové schránky!

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.