Broskev Melba | E15.cz

Broskev Melba

Broskev Melba

Redakce

Prázdniny a dovolená, to je ta nejlepší doba na mlsání. Připravte si spolu s námi broskev Melba.

Ingredience:
400 g mraženého rybízu (maliny, brusinky)
2 lžíce moučkového cukru
1 lžíce citronové šťávy
4 lžíce rybízového likéru
8 půlek kompotových broskví
500 g vanilkové zmrzliny

Návod k přípravě: Rybíz rozmrazíme, stranou si necháme

několik bobulí na ozdobu, přebytečnou šťávu slijeme. Rybíz rozmixujeme a

prolisujeme sítem, do rybízového pyré vmícháme cukr, citronovou šťávu a rybízový

likér. Vždy dvě dobře okapané poloviny kompotových broskví upravíme na dezertní

talířek, řezem nahoru. Na ovoce navršíme kopečky zmrzliny. Ozdobíme odloženými

kuličkami rybízu a přelijeme ovocnou omáčkou.

Dobrou chuť!

Autor: Redakce
 

Články odjinud

Newsletter
Využijte služby
zasílání zpráv do vaší
e-mailové schránky!