Dietní recept: Gazpacho | e15.cz

Dietní recept: Gazpacho

ZDROJ: Ženy - E15

Redakce

Sdílet na Facebook Messenger Sdílet na LinkedIn
Gazpacho je nevařená zeleninová polévka, která bývá častým jídlem v Andalusii na jihu Španělska, odkud pochází.

Ingredience:
4 velká rajčata
1 zelená paprika
1 salátová okurka
1 cibule
1 stroužek česneku
1 mrkev
petrželka
1/4 lžíce bazalky
1/4 lžíce oregana
1 šálek rajské šťávy
sůl
pepř

Návod k přípravě: Rajčata, papriku, mrkev, okurek, česnek a

cibuli nadrobno pokrájíme, přidáme koření, sůl a rajskou šťávu. Důkladně

promícháme a dáme alespoň na 2 hodiny do lednice vychladit.

Dobrou chuť!

Autor: Redakce

S předplatným můžete mít i tento exkluzivní obsah

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video