Dietní recept: Rajčatová polévka s rýží | e15.cz

Dietní recept: Rajčatová polévka s rýží

ZDROJ: Ženy - E15

Redakce

Sdílet na Facebook Messenger Sdílet na LinkedIn
Rajčata obsahují množství vitaminu C, provitaminu A, dále niacin, vitaminy B, E a K. Mají nízkou energetickou hodnotu.

Ingredience:
6 rajčat
3 zelené papriky
2 cibule
2 lžíce olivového oleje
2 lžíce hladké mouky
1,2 l vývaru z kostky
3 lžíce rýže
2 vejce
sůl
pepř
petrželka

Návod k přípravě: Cibuli zpěníme na oleji, přidáme hladkou

mouku, osmahneme, zalijeme studeným vývarem, promícháme, osolíme a opepříme. Pak

přidáme spařená, oloupaná a nakrájená rajčata a na kostičky nakrájené papriky a

vaříme asi 10 minut. Nakonec přidáme zvlášť uvařenou rýži a rozšlehaná vejce,

promícháme a podáváme sypané petrželkou.

Dobrou chuť!

Autor: Redakce

S předplatným můžete mít i tento exkluzivní obsah

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video