Dietní recept: Zapékaný brynzový květák | E15.cz

Dietní recept: Zapékaný brynzový květák

ZDROJ: Ženy - E15

Redakce

Sdílet na Facebook Messenger Sdílet na LinkedIn
Hubnout není zase tak složité, pokud jste ochutni se hýbat a hlavně znáte ty správné recepty.

Ingredience:
500g květáku
1 vejce
100 g brynzy
sůl
mouka na vysypání
100g Eidamu
olej

Návod k přípravě:
Květák rozebereme na růžičky a uvaříme

ho v osolené vodě doměkka.
Pak rozmačkáme, smícháme s brynzou, solí a

žloutkem, přidáme sníh z bílků a promícháme. Zapékací misku vytřeme olejem a

vysypeme moukou, naplníme květákovou směsí a posypeme strouhaným sýrem. Zapékáme

asi 30 minut.


Dobrou chuť!

Autor: Redakce

S předplatným můžete mít i tento exkluzivní obsah

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video

Newsletter
Využijte služby
zasílání zpráv do vaší
e-mailové schránky!

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.