Dietní recept: Zapékaný lilek s kysanou smetanou | e15.cz

Dietní recept: Zapékaný lilek s kysanou smetanou

ZDROJ: Ženy - E15

Redakce

Sdílet na Facebook Messenger Sdílet na LinkedIn
Lilek na našem stole není zase až tak častou surovinou. Proč to nezměnit?

Ingredience:
500 g lilku
50 g parmezánu
šálek kysané smetany
2 lžičky hladké mouky
sůl
pepř
olivový olej

Návod k přípravě:
Lilky oloupeme a nakrájíme na plátky.

Zapékací misku vytřeme olejem a vysypeme moukou. Střídavě vkládáme lilky,

posypeme parmezánem, pepřem a solí, další vrstvy jsou stejné. V půlce pečení

zalijeme smetanou rozšlehanou s moukou a dopečeme dorůžova.


Dobrou chuť!

Autor: Redakce

S předplatným můžete mít i tento exkluzivní obsah

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video