Dietní recepty: Řízečky z červené řepy | e15.cz

Dietní recepty: Řízečky z červené řepy

ZDROJ: Ženy - E15

Redakce

Sdílet na Facebook Messenger Sdílet na LinkedIn
K řízečkům si dáme uvařené brambory a místo tatarky dresink z kysané smetany, špetky oleje, soli a citronové šťávy.

 Ingredience:
2 větší červené řepy
sůl
2 vejce
celozrnná strouhanka
olivový olej

Postup:
Červené řepy opláchneme, v hrnci se studenou vodou uvaříme doměkka a po vychladnutí oloupeme. Pak je rozkrájíme na plátky silné půl centimetru, osolíme a obalíme v rozšlehaných vajíčkách a pak ve strouhance. Smažíme na oleji z obou stran dozlatova.

Dobrou chuť!

Autor: Redakce

S předplatným můžete mít i tento exkluzivní obsah

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video