Dušený pórek v zelenině | E15.cz

Dušený pórek v zelenině

ZDROJ: Ženy - E15

Redakce

Dušený dušený v zelenině, tak zní název dalšího receptu do sbírky pro ty, kdo se snaží jíst zdravě a netučně.

Ingredience:

2 větší pórky
20g másla
20g mrkev
20g celer
20g cibule
1 bobkový list
pepř
sůl
hrnek vývaru z masoxu

Návod k přípravě:  Z pórků odstraníme zelené části a umyté bílé části urovnáme na zapékací misku vymaštěnou máslem. Posypeme mrkví, cibulí a celerem, které jsme pokrájeli na tenká kolečka, přidáme bobkový list, osolíme, opepříme a zalijeme vývarem. Dusíme pod pokličkou v troubě téměř doměkka, ke konci bez pokličky, aby se vývar odpařil.

 

Dobrou chuť!

Autor: Redakce

S předplatným můžete mít i tento exkluzivní obsah

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video

Newsletter
Využijte služby
zasílání zpráv do vaší
e-mailové schránky!

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.