Fusilli s tuňákem a olivami | e15.cz

Fusilli s tuňákem a olivami

Redakce

Sdílet na Facebook Messenger Sdílet na LinkedIn
Dneska se podíváme na skok do Itálie a připravíme si výborné fusilli s tuňákem a olivami.

Ingredience:
500 g fusill
1 konzerva tuňáka v oleji
100 g oliv
100 g kaparů
1 lžíce sardelové pasty
trochu cukru
200 ml suchého bílého vína
máslo
sůl

Návod k přípravě: Těstoviny uvaříme v osolené vodě

doměkka.
Olivy a kapary pokrájíme nadrobno a na másle chvilku

podusíme.
Přidáme cukr, sardelovou pastu, víno a rozmačkaného

tuňáka.
Vaříme, pokud omáčka nezhoustne.
Hotové těstoviny promícháme s

omáčkou a podáváme.

Dobrou chuť!

Autor: Redakce

S předplatným můžete mít i tento exkluzivní obsah

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video