Insalata di pasta napoletana
...neboli správně krásně po česku: neapolský těstovinový salát. Kdo má rád italskou kuchyni, určitě si na tomto sluncem prohřátém receptu pochutná.

16.10.2001 0:00
|
Ingredience:
1
stroužek česneku
250 g těstovin
100 g černých oliv
100 g zelených
oliv
hrst čerstvé petržele a bazalky
4 rajčata
200 g tuňáka v olivovém
oleji
olivový olej
sůl
pepř
Návod k přípravě: Česnek oloupeme, rozpůlíme a potřeme jím
mísu na salát. Těstoviny uvaříme al dente, necháme je odkapat a vychladnout.
Olivy rozkrájíme, tuňáka rozmělníme, rajčata nakrájíme na malé
kousky.
Bazalku a petržel rozsekáme. Vše vložíme do mísy, zamícháme s
olivovým olejem a dáme na chladné místo odležet cca 4 hodiny.
Dobrou chuť!
Zdroj:
Ženy.cz

Komentáře
Nebyl vložen žádný komentář.
Přidat komentář
Všechny komentáře