Klasické recepty: Kvasnicová pomazánka na čerstvém plátku chleba | e15.cz

Klasické recepty: Kvasnicová pomazánka na čerstvém plátku chleba

ZDROJ: Ženy - E15

Redakce

Sdílet na Facebook Messenger Sdílet na LinkedIn
Pátráte po něčem k snědku? Nechce se vám složitě vařit? Pak si připravte jednoduchou pomazánku, namažte ji na chléb a může si debužírovat.

Ingredience:
50 g másla
50 g kvasnic
1 cibuli
1 uvařené vejce
trochu mléka
asi 30 g housky
sůl

Návod k přípravě:
Osmažíme na tuku cibuli a přidáme kvasnice. Ty pak zalijeme mlékem a povaříme. Přidáme vejce, nastrouhanou housku a také kousek másla, se kterým umícháme směs. Pomazánku namažeme na plátky čerstvého chleba nebo bagetu a dozdobíme posekanou pažitkou.

Dobrou chuť!

Autor: Redakce

S předplatným můžete mít i tento exkluzivní obsah

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video