Klasické recepty: Česnekačka s kečupem | E15.cz

Klasické recepty: Česnekačka s kečupem

Redakce

Sdílet na Facebook Messenger Sdílet na LinkedIn
Dobrá polévka spolu s čerstvým pečivem...co víc si k dnešnímu obědu můžeme přát?

Ingredience:
250 g brambor
8 stroužků česneku
kostka bujónu
kečup
máslo
sůl
kmín
majoránka
pažitka

Návod k přípravě: Oloupané brambory pokrájíme na kostičky, dáme do vody, přidáme sůl a kmín a uvaříme.
Vmícháme kečup podle chuti, masox, ochutíme majoránkou.
Přidáme máslo, utřený česnek a provaříme.
Na talíři posypeme pažitkou. 

 

Dobrou chuť!

Autor: Redakce

S předplatným můžete mít i tento exkluzivní obsah

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video

Newsletter
Využijte služby
zasílání zpráv do vaší
e-mailové schránky!

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.