Klasické recepty: Filet z tresky s bylinkovou krustou | E15.cz

KoronaHelpdesk E15

Jak ekonomicky přežít koronavir

Více k tématu

Klasické recepty: Filet z tresky s bylinkovou krustou

Klasické recepty: Filet z tresky s bylinkovou krustou
ZDROJ: Ženy - E15

Redakce

Obyčejný filet může chutnat naprosto neobyčejně, pokud ho připravíte podle následující ho receptu.

Ingredience:
4 filety z tresky
4 cibule
4 žampióny
1 žloutek z vejce natvrdo
4 lžíce olivového oleje
4 lžíce strouhanky
sůl
pepř
čerstvá petrželka, bazalka a pažitka
100 ml bílého vína (nebo zeleninového vývaru)

Postup přípravy: Žampióny a cibule pokrájejte nadrobno. Žloutek rozmačkejte, smíchejte se žampióny, cibulí, olejem, strouhankou a nadrobno nasekanými bylinkami.Ryby osušte papírovou utěrkou, osolte, opepřete, vložte do zapékací mísy vytřené olejem a rovnoměrně potřete směsí. Zalijte bílým vínem nebo vývarem a pečte asi 20 minut na 200 stupňů.


Dobrou chuť!

Autor: Redakce
 

Články odjinud

Newsletter
Využijte služby
zasílání zpráv do vaší
e-mailové schránky!