Klasický recept: Zapékaný špenát s eidamem | e15.cz

Klasický recept: Zapékaný špenát s eidamem

ZDROJ: Ženy - E15

Redakce

Sdílet na Facebook Messenger Sdílet na LinkedIn
Vařený špenát s bramborem a vajíčkem je klasika, kterou zná každý. Jaký ale je špenát zapékaný?

Ingredience:
130 g mraženého špenátu
60 g brambor
cibule
30 g Eidamu
stroužek česneku
mořská sůl
pepř
muškátový oříšek
rostlinný tuk

Návod k přípravě:
Oloupané brambory nakrájíme na kolečka a lehce osmažíme na teflonové pánvi potřené olejem. Do zapékací misky střídavě vršíme brambory a rozmrzlý špenát, přidáme cibuli a česnek, muškátový oříšek, sůl a pepř. Pečeme asi 45 minut a ke konci pečení posypeme sýrem.

Dobrou chuť!

Autor: Redakce

S předplatným můžete mít i tento exkluzivní obsah

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video