Kyjevské kuře s přelivem

Tentokrát jsme si pro inspiraci zajeli až na dalekou Ukrajinu. Tento výborný recept můžeme vřele jen doporučit.
Ingredience:
4 plátky kuřecích prs
10 g hladké mouky
3 vejce
200 g strouhanky
150 g másla
3-4- stroužky česneku
pepř
sůl
Přeliv:
2 cibule, 3 stroužky česneku, 4 lžíce rostlinného oleje, 4 oloupaná rajčata, paprika, 250 g cukety, bazalka, pepř
Návod k přípravě: Smícháme utřený česnek s máslem, usekanou petrželkou a solí. Směsí naplníme potřeme prsa a poté opatrně obalíme v mouce, vajíčku a strouhance.
Na oleji opečeme česnek s pokrájenou cibulí, přidáme krájenou cuketu, papriky a později i rajčata a opečeme. Ochutíme solí, pepřem a bazalkou.
Směsí pak přelijeme hotové kuřecí prsa.
Dobrou chuť!