Letní grilování: Hermelín na grilu
Ačkoli se těší obrovské oblibě, maso není zdaleka to jediné, co se dá grilovat, v posledních letech si např. cestu na gril našly i sýry (sbílou plísní na povrchu). A jak uvidíte v našem následujícím receptu, příprava není ani příliš složitá.
Suroviny (na 4 porce):
4 ks sýru Pepa na gril
1 balení grilovacího koření
Dip
2 lžíce Tatarské omáčky Hellmann´s
2 lžíce zavařeniny z divokých brusinek
1 lžíce sladkého dezertního vína
Příprava:
Sýry obalíme v grilovacím koření, důkladně zabalíme do alobalu, položíme na rozpálený gril a pečeme z každé strany asi 5 minut. Podáváme horké s dipem z tatarské omáčky, brusinek a vína, s pečivem, které můžeme do tekutého sýru namáčet, a se zeleninovým salátem.
Zdroj: Helmann´s