Nadívané kuře po lesnicku

Máte chuť na křupavou drůbeží pečínku? Tak si ji připravte podle našeho receptu.
Ingredience pro 4 osoby:
50 g cibule na kostičky
3
lžíce másla
50 g dlouhozrnné rýže
1/8 l masového vývaru
2 lžíce
oleje
200 g kuřecích jater
100 g krájených žampiónů
4 lžíce
smetany
sůl
pepř
1 kuře
50 g slaniny
1/4 l bílého vína
2
lžičky solamylu
Návod k přípravě: Cibuli podusíme
na másle, přidáme rýži, necháme zesklovatět. Zalijte vývarem a nechte 15 minut
při nízké teplotě dusit. Na oleji krátce opečte kuřecí játra a houby (vše
nakrájené na kostky). Obojí smíchejte s rýží a smetanou, osolte a opepřete. Kuře
naplňte a zašijte. Slaninu nakrájejte na kostičky a na pekáčku rozpusťte. Vložte
kuře, potřete je máslem a pečte, podlívejte vínem.
Dobrou chuť!