Opilé jahody v čokoládě | E15.cz

Opilé jahody v čokoládě

Opilé jahody v čokoládě

Redakce

Opilé jahody v čokoládě aneb velké letní pokušení. Ochutnejte, ale pozor, budete chtít víc a víc.

Ingredience:
10 velkých jahod
mandlový likér

(Amaretto)
čokoláda na vaření
jahodová nebo vanilková zmrzlina


šlehačka

Návod k přípravě: Jahody omyjeme a necháme

15 minut nasáknout v mandlovém likéru. Čokoládu na vaření nastrouháme,

rozpustíme v horké vodní lázni a necháme zchladnout.
Jahody vyjmeme z

likéru, namáčíme je do rozpuštěné čokolády a necháme v ledničce

ztuhnout.
Zmrzlinu dáme na talířky, poklademe jahodami a zdobíme

šlehačkou.

Dobrou chuť!

Autor: Redakce
 

Články odjinud

Newsletter
Využijte služby
zasílání zpráv do vaší
e-mailové schránky!