Patizon s vejci

Patizon s vejci je výborná lehká večeře nebo oběd. K tomu celozrnné pečivo a s chutí do jídla. 
Patizon s vejci
9.11.2006 0:00 |

Ingredience:


1 patizon nastrouhaný nahrubo
6 vajec
1 cibule
3 stroužky česneku
4 lžíce nastrouhané nivy
pepř
sůl
 
Postup: V hluboké pánvi zpěníme na oleji pokrájeno cibuli a česnek, přidáme nahrubo nastrouhané patizon a dusíme deset minut. Pak přidáme rozmíchaná vejce a uděláme míchanici. Nakonec vmícháme nivu, sůl, pepř a promícháme.

Dobrou chuť!


 

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění