Plněné okurky s kysanou smetanou | E15.cz

Plněné okurky s kysanou smetanou

ZDROJ: Ženy - E15

Redakce

Sdílet na Facebook Messenger Sdílet na LinkedIn
Pro ty, kteří mají rádi zeleninu a chtějí si pochutnat, je tu recept na plněné okurky.

Ingredience:
středně velká salátová okurka
1 rajče
10 g zelí
1/2 vejce
2-3 lžíce kysané smetany
mořská sůl
kopr
ocet

Návod k přípravě: Okurku oloupeme, rozpůlíme po délce a vyhloubíme jako lodičku. Rajče a vydlabanou dužninu okurky pokrájíme a zelí nasekáme spolu s uvařeným vejcem. Přidáme smetanu, smícháme, podle chuti osolíme a okyselíme. Směsí plníme okurku. Na talíři posypeme koprem.

 

Dobrou chuť!

Autor: Redakce

S předplatným můžete mít i tento exkluzivní obsah

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video

Newsletter
Využijte služby
zasílání zpráv do vaší
e-mailové schránky!

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.